0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Despre

  De ce ai alege varianta electrică?

     

  Cei mai mulţi stomatologi recomandă periuţele de dinţi electrice drept cea mai bună metodă de îmbunătăţire a sănătăţii orale. Periuţele de dinţi electrice sunt mai precise, mai constante în tehnica de periaj şi furnizează mai multe mişcări de periere decât periuţele manuale.

  Prevenire

  Evită placii bacteriene utilizând Philips Sonicare

     

  Placa bacteriană reprezintă depunerea de bacterii de pe dinţi. Periindu-ţi dinţii de două ori pe zi cu Philips Sonicare, vei împiedica formarea plăcii bacteriene pe dinţi cu o eficienţă de până la 7 ori mai mare decât cu o periuţă de dinţi manuală.  

  Tratează

  Îndepărtează placa bacteriană utilizând Philips Sonicare

     

  Placa bacteriană este relativ uşor de îndepărtat într-un timp două zile de când a început să se depună. Philips Sonicare reprezintă o metodă uşoară de a o îndepărta – periajul mai frecvent o va elimina destul de rapid.

      

  PHILIPS SONICARE  

  De ce Philips Sonicare?

     

  Philips Sonicare îndepărtează până la de 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală, deoarece generează 62.000 combinaţii de mişcări de periere pe minut, faţă de cele 300 de mişcări de periere pe minut ale unei periuţe de dinţi manuale. De asemenea, te ajută să cureţi mai uşor zonele greu accesibile ale gurii.

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.