1
Purificatoare de aer

  Știai că aerul din casă poate fi
  de 2 până la 5 ori mai poluat decât cel de afară?

  Monitorizăm nivelul poluării din oraș în timp real


  Prin colaborarea cu partenerul nostru de încredere, Airly, am construit prima rețea de senzori de monitorizare a calității aerului din București, astfel încât fiecare cetățean să poată verifica în orice moment al zilei ce fel de aer respiră și să ia măsurile de precauție corespunzătoare. Iar acest lucru se referă nu doar la activitățile din afara casei, ci și din interiorul acesteia – întrucât aerul din casă poate fi de 2 până la 5 ori mai poluat decât cel de afară. 

  Purificator de aer Philips seria 2000i

  Îndepărtează 99,97 % din particulele ultrafine de până la 0,003 um, de 800 de ori mai mici decât PM2,5
  Purificator aer seria 2000 pentru camerele mici din casă
  Inelul colorat furnizează feedback în timp real privind calitatea aerului din interior:
  Calitate scazuta
  Calitate scazută
  Calitate medie
  Calitate medie
  Calitate buna
  Calitate bună
  Pictograma 99-97
  Îndepărtează particulele de dimensiuni nano, inclusiv PM2,5, acarienii, alergenii obişnuiţi etc.
  Pictogramă mod automat şi alergeni
  Mod pentru poluare extrem de puternică pentru purificare automată.
  pictogramă feedback instantaneu
  Feedback instantaneu privind nivelul PM2,5, în timp real.
  Ce filtrează?

  Ce filtrează?

   

  Ştiai că aerul din casa ta poate avea de până la 2 - 5 ori mai mulţi alergeni si particule poluante decât aerul din exterior? Purificatoarele de aer Philips captează şi elimină din aer 99,97 % din alergenii care trec prin acestea. Aceştia includ polenul, acarienii, sporii de mucegai, părul de animale, fumul, bacteriile sau virusurile de până la 0,3 microni.

  Spori de mucegai
  Spori de mucegai
  Alergeni 2
  Polen
  Acarieni
  Acarieni
  Miros
  Miros
  Particule fine
  Particule fine
  Bacterii şi virusuri
  Bacterii şi virusuri
  TVOC
  TVOC
  UFP
  Particule ultrafine
  Virusuri
  Virusuri
  Păr de animale
  Păr de animale
  Praf
  Praf
  Umiditate
  Umiditate
  Cum funcţionează?
  astm

  De ce să alegi un purificator de aer Philips?

   

  Sistemul de filtrare cu mai multe straturi al purificatorului de aer Philips este unul dintre motivele pentru care este atât de eficient. Un prefiltru elimină mai întâi particulele mari, apoi un filtru de carbon activ îndepărtează mirosurile şi COV. În cele din urmă, un filtru HEPA elimină particulele ultrafine de până la 0,003 um, inclusiv PM2,5, praful, acarienii, alergenii obişnuiţi, bacteriile şi virusurile.* Rezultatul este un sistem de filtrare superior, care oferă aer mai curat. 

   

  * Din aerul care trece prin filtru.

  Cum să alegi?
  alergie

  Cum să alegi purificatorul de aer potrivit pentru camera ta?

   

  Eficacitatea unui purificator de aer este măsurată prin rata sa de eliberare de aer curat sau CADR. Acesta este fluxul maxim de aer al purificatorului (cantitatea pe care o procesează) înmulţit cu randamentul său (cantitatea pe care o captează).

   

  Cu cât este mai mare CADR, cu atât mai bine. Însă trebuie să ții cont și de faptul că eficacitatea purificatorului depinde de suprafața camerei unde acesta este amplasat.

  Știai că...?

  La persoanele cu alergie la polen care au folosit purificatoarele de aer Philips, s-au putut observa ameliorări ale simptomelor minore, cum ar fi strănutul, înroșirea ochilor, pruritul sau secrețiile nazale.*

  *Teste clinice efectuate pe purificatoare de aer Philips utilizând polen de iarbă, Bergmann; August 2015
  Mihaela Oros

  Află cât de importantă este calitatea aerului pentru sănătate
  de la dr. Mihaela Oros, medic specialist în pediatrie şi pneumologie pediatrică

  “Un factor care influențează calitatea somnului cât și activitatea noastră din timpul zilei este calitatea aerului. Însa nu doar poluarea (“outdoor air pollution”) este periculoasă. Există în prezent suficiente informații care subliniază și atrag atenția asupra calității aerului din încăperi (“indoor air pollution”). Potrivit Enviromental Protection Agency nivelul de poluare a aerului de interior poate fi de 2 ori până la de 5 ori mai mare decât poluarea aerului din exterior. De multe ori interpretăm greșit semnele poluării din încăperi întrucât în mod obișnuit nu vedem particulele dăunătoare pe care le inhalăm.

   

  Un comunicat recent în luna martie 2017 de la World Sleep Foundation subliniază impactul diferiților alergeni nu doar pe parcursul zilei ci și in timpul nopții, afectând calitatea somnului. Congestia nazală sau secrețiile nazale, tusea, strănutul afectează somnul iar medicația antialergică de asemenea poate scădea calitatea somnului. O modalitate de a diminua impactul acestor alergeni este o bună ventilație a aerului in casă.

   

  Conform datelor publicate anul trecut pentru țară noastră, 1 din 10 copii din România este la risc pentru apariția tulburărilor de respirație În timpul somnului acestea putând determină probleme comportamentale, creștere întârziată, dificultăți de învățare și concentrare la școală, scăderea imunității.”

  Mihaela Oros

  Ce este poluarea interioară și cum ne afectează?

  Mihaela Oros

  Care sunt semnele care ne arată că nu avem o calitate adecvată a aerului din interior?

  Mihaela Oros

  Ce afecțiuni medicale pot provoca alergenii?

  Mihaela Oros

  Cum sunt afectaţi copiii de poluarea interioară?

  Mihaela Oros

  Cum este afectat somnul copiilor de calitatea aerului din casă?

  Recenzii pentru purificatoarele de aer Philips

  Purificare superioară

  curăţă mai eficient

  Tehnologia noastră IPS VitaShield foloseşte puterea de purificare naturală a aerului pentru a capta agenţii contaminanţi din aerul interior – fără a genera ozon sau particule poluante secundare pe parcursul procesului. Aerul trece prin filtre cu mai multe straturi de înaltă calitate, inclusiv un filtru de carbon activ, pentru a reduce gazele şi mirosurile, şi un filtru HEPA care captează 99,97 % din particulele din aer, mici de până la 0,3 microni. Acestea includ polenul, praful, acarienii, părul de animale şi sporii de mucegai.
  purificator de aer pentru casă

  Mod pentru poluare puternică

  monitorizează şi reglează continuu

  Modul pentru poluare extrem de puternică detectează chiar şi cea mai mică modificare în nivelul de calitate a aerului şi optimizează automat fluxul de aer pentru a elimina particulele poluante, asigurându-se că respiri întotdeauna aer mai curat. Poţi alege, de asemenea, dintre modul pentru bacterii şi virusuri şi modul pentru alergeni, personalizate în funcţie de nevoile tale.
  epurator de aer

  Feedback instantaneu

  pentru linişte sufletească

  Tehnologia unică AeraSense îți arată calitatea aerului din interior. Indicatorul PM2,5 numeric şi un inel colorat semnalează clar, în timp real, chiar și cea mai uşoară modificare a calităţii aerului. Poţi avea aşadar siguranţa că respiri aer mai curat.
  recenzii ale purificatoarelor de aer

  Gama de purificatoare

  Alte soluţii potrivite pentru locuinţa ta

  Purificatoare de aer

  Purificatoare de aer
  PM10, păr de animale şi chiar particule periculoase de dimensiuni nanometrice.
  Eficacitatea unui purificator de aer este măsurată prin rata sa de eliberare de aer curat sau CADR. Aceasta defineşte câţi metri cubi de aer curat sunt eliberaţi la fiecare oră.
  Tehnologia unică AeraSense face calitatea aerului interior vizibilă dintr-o privire. Un indice numeric al alergenilor din interior şi un inel colorat semnalează clar, în timp real, chiar şi cea mai uşoară modificare a calităţii aerului.
  Monitorizează şi purifică aerul în mod automat
  Fă clic pe pentru a afla mai multe

  Umidificatoare de aer

  Umidificatoare de aer
  fără a răspândi bacterii sau pete albe
  fără a lăsa pete de umezeală pe mobilier
  Tehnologia NanoCloud a umidificatorului Philips monitorizează aerul şi menţine o umiditate constantă. Tot ce ai nevoie este să-ţi setezi preferinţa: 40%, 50% sau 60%. Sau, alege modul automat, iar umidificatorul Philips se va ocupa de tot.
  Controlează automat umiditatea la un nivel optim
  Fă clic pe pentru a afla mai multe

  Purificator și umidificator 2 în 1

  Combi 2 in 1
  PM10, păr de animale şi chiar particule periculoase de dimensiuni nanometrice.
  Eficacitatea purificatorului și umidificatorului 2 în 1 este măsurată prin rata sa de eliberare de aer curat sau CADR. Acesta este fluxul maxim de aer al acestuia (cantitatea pe care o procesează) înmulţit cu randamentul său (cantitatea pe care o captează).
  Philips Combi îţi indică în timp real calitatea aerului din camera ta. Senzorii monitorizează instantaneu calitatea aerului din casă, oferind în permanenţă feedback numeric în timp real.
  fără a răspândi bacterii, pete albe sau pete de umezeală
  Fă clic pe pentru a afla mai multe

  Înregistrează-ți produsul Philips și

  te bucuri de extra beneficii!

  Abonează-te la buletinul nostru de ştiri

  Philips îţi preţuieşte şi respectă intimitatea. Pentru mai multe informaţii, citeşte Notificarea de confidenţialitate .

  Îți mulțumim că te-ai abonat!

  Abonarea la newsletter nu a reușit. Încearcă mai târziu.