0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cum se opreşte sângerarea gingiilor

  De ce îmi sângerează gingiile?


  Dacă gingiile îţi sângerează în timpul periajului, este posibil să ai gingivită. În etapele timpurii, aceasta este o problemă uşor de tratat prin periajul corect al dintilor și alte metode specifice. Însă, este important să fie depistată din timp, deoarece poate provoca boli gingivale. Pentru a evita astfel de probleme și pentru a-ți oferi o îngrijire corectă a gingiilor, alege un irigator oral, de calitate.

      

  Păstrarea sănătăţii gingiilor cu Philips Sonicare

  De ce este gingivita dăunătoare?

     

  În stadiile timpurii, gingivita se poate ameliora. Dar, lăsată netratată, gingivita se agravează, şi poate provoca daune permanente gurii şi maxilarului putând duce chiar la pierderea dinţilor.

   

   

  Oprirea sângerării gingiilor

  Cum pot să tratez gingivita?

     

  Cea mai bună metodă de a împiedica gingivita să devină o problemă este să perienzi foarte bine dinţii şi gingiile de două ori pe zi, cu alte cuvinte să menții o bună igiena dentara. De ajutor este şi utilizarea aţei dentare şi a apei de gură. Este mai uşor să previi decât să vindeci, deci ai grijă să îți păstrezi gingiile sanatoase.

  PHILIPS SONICARE

  Cum te poate ajuta Philips Sonicare?

   

  Folosind o periuta de dinti Philips Sonicare va fi usor sa opresti sângerarea gingiilor. Deoarece capul de periere este in continua actiune, este mai uşor să ajungi la părţile greu accesibile ale gingiilor decât ai face-o cu o periuţă de dinţi manuală. Gingivita nu va avea nicio şansă.

   

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.