Primăvara îți aduce reduceri de până la 45% la Electrocasnicele Philips Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Primăvara îți aduce reduceri de până la 45% la Electrocasnicele Philips Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Aparatele de Călcat Philips 

  Calcă sau netezește hainele din garderobă rapid și ușor

  Arată bine în orice moment. Găsește soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Fie că este un fier de călcat cu abur, o stație de călcat, un aparat de călcat vertical cu abur sau un alt tip de aparat de călcat, Philips te va ajuta să iți păstrezi hainele aranjate și fără cute. 

  Descoperă cea mai bună soluție de călcat pentru tine

  Stații de călcat cu abur

  Rezultate excelente obținute fără efort

  Fiare de călcat cu abur

  Eficiente și durabile

  Aparate de călcat vertical cu abur

  Rapide și comod de folosit

  Alte produse de îngrijire a țesăturilor 

  Accesorii


  Îngrijește-ți hainele cu grijă

  Numărul 1 în aparate de călcat la nivel mondial

  Numărul 1
  Philips este marca numărul 1 în aparate de călcat la nivel mondial (volum de vânzări în 2022, conform Euromonitor International Limited)  

  2 ani garanție

  2 ani garanție
  2 garanție a produsului de la data achiziției

  Tot ce ai nevoie pentru ca tu și familia ta să arătați bine în orice moment  


  Descoperă produsele noastre inovatoare și păstrează hainele aranjate și fară cute în cel mai rapid și mai ușor mod.  

  Leading brand

  Liderul mondial al categoriei de aparate de călcat*

  Philips este marca numărul 1 în aparate de călcat la nivel mondial (volum de vânzări în 2022, conform Euromonitor International Limited)

  Tehnologii inovatoare

  Tehnologii inovatoare

  Cu tehnologia OptimalTEMP calci orice material fără risc de arsuri. De la jeans la mătase fără să fie nevoie să ajustezi temperatura.

  Soluții de călcare premiate

  Soluții de călcare premiate 

   Produsele Philips sunt recunoscute la nivel global pentru designul și performanța superioare.

  *Sursa: Euromonitor International Ltd: conform definiției categoriei de aparate de călcat, volum de vânzări cu amănuntul, date din 2022

  Aparatele esențiale pentru a avea grijă de hainele din garderoba ta

  Aparatele esențiale

  pentru a avea grijă de hainele din garderobă


  Fie că ai nevoie să calci cutele încăpățânate de pe o cămașă, sau doar să netezești rapid rochia cu care te pregătești să te îmbraci, Philips are soluția potrivită pentru tine!

  Extend the life cycle

  Prelungește durata de viață

  a hainelor tale preferate 


  Nu a fost nicicând mai important să ai grijă de hainele tale. Acum poți să prelungești durata dintre spălări, fără să faci vreun compromis legat de cât de bine arată piesele vestimentare. Cu aparatul de călcat vertical cu abur Philips poți să reîmprospătezi și să elimini mirosurile hainelor pe care vrei să le porți încă o dată.

  Aburul puternic

  Aburul puternic te ajută

  să obții rezultate excelente, fără efort  


  Cu ajutorul debitului super puternic de abur, stațiile de călcat Philips te ajută să calci mai ușor și mai rapid volume mari de haine, obținând rezultate excelente, fără efort, pe orice tip de material. 

  Găsește soluția de călcare ideală pentru tine 

  Află mai multe despre aparatele de călcat Philips

  Descoperă răspunsurile la cele mai frecvente întrebări 

  Pot să îmi înlocuiesc fierul de călcat cu un aparat de călcat vertical cu abur?

  Un aparat de călcat vertical cu abur nu este la fel de puternic precum un fier de călcat și nu iți va oferi aceleași rezultate, mai ales pe materiale mai dificil de călcat (cum ar fi cele din bumbac sau in). Însă, aparatele de călcat vertical cu abur sunt o soluție extrem de rapidă și comodă pentru acele momente în care iți dorești doar să iți netezești hainele înainte de a le purta, pentru atunci când ai nevoie să netezești haine din materiale ușor de călcat (cum ar fi mătasea) sau haine cu design special (de exemplu fuste plisate). În plus, este soluția ideală atunci când vei doar să iți reîmprospătezi hainele, cum ar fi puloverele de lână sau jachetele. 

  Aparatul de călcat vertical cu abur Philips poate fi utilizat în siguranţă pe toate materialele care pot fi călcate?

  Da, aparatul de călcat vertical cu abur Philips este sigur şi adecvat pentru utilizare pe toate materialele care pot fi călcate. Nu există niciun risc de a arde materialul.

  Ce tip de apă ar trebui să folosesc pentru aparatele de călcat Philips?

  Utilizarea tipului corect de apă va contribui la prelungirea duratei de viață a aparatelor de călcat. Iată câteva sfaturi şi trucuri:

   

  Aparatele sunt concepute pentru a fi utilizate cu apă de la robinet. Însă, dacă locuieşti într-o zonă cu apă dură, calcarul se poate acumula rapid. În acest caz, încearcă să foloseşti apă distilată sau demineralizată (se poate folosi şi apă demineralizată în proporţie de 50 % amestecată cu apă de la robinet).

   

  Nu utiliza apă parfumată, apă din uscătorul de haine, oţet, amidon, agenţi de detartrare, aditivi de călcare, apă dedurizată chimic sau alte substanţe chimice, deoarece acestea pot provoca scurgeri de apă, pete maro sau deteriorarea aparatelor de călcat.

   

  Pentru a-ţi parfuma hainele, încearcă în schimb:

  • Folosirea unui balsam de rufe parfumat pentru spălat
  • Utilizarea de uleiuri esenţiale (arome) în timpul spălării
  • Pulverizarea de apă parfumată pe haine după ce le calci (cu abur)

  Pot să folosesc în continuare stația de călcat după ce s-a aprins beculețul care semnalizează că trebuie să fie decalcifiată?

  Nu, când s-a aprins beculețul care semnalizează că trebuie ca stația să fie decalcifiată, aparatul nu va mai genera abur. Trebuie să aplici rutina completă de decalcifiere înainte că stația să înceapă din nou să funcționeze.

  Trebuie să îmi decalcifiez stația de călcat deși folosesc mereu apa demineralizată?

  Dacă folosești doar apă demineralizată, atunci nu se vă aduna calcar în stația de călcat. Însă, în anumite cazuri beculețul care semnalizează că este nevoie de o decalcifiere se vă aprinde, țînând cont de cât timp a trecut de când aparatul este folosit. În acest caz, vă trebui să urmezi rutina completă de decalcifiere înainte să poți folosi din nou stația de călcat. 

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.