0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  about

  Obţine cele mai bune rezultate prin periaj


  Maximizarea performanţei periutei de dinti se concentrează pe obţinerea tuturor avantajelor din rutina ta de ingrijire orala, asigurând că obiectele pe care le foloseşti zilnic îţi oferă beneficii maxime. Aceasta înseamnă că este important să alegi o periuţă de dinţi care să îţi ofere eficienta maxima a periajului.

  prevent

  Nu permite ca problemele de sănătate orală să-ţi irosească timpul

   

  Dacă nu sunt tratate, problemele de sănătate orală pot presupune drumuri suplimentare la stomatolog. De aceea, dacă înainte de toate împiedici placa bacteriană şi gingivita să devină o problemă de sănătate orală, vei economisi timp. Tot ce trebuie să faci este să te speli pe dinţi timp de două minute, de două ori pe zi, să utilizezi aţă dentară o dată pe zi şi astfel, sănătatea ta orală nu va pune niciodată probleme.

  treat

  Tratarea eficientă a problemelor de sănătate orală


  Pentru indepartearea placii bacteriene sau daca ai gingivită, o periuţă de dinţi electrică reprezintă o metodă excelentă de a trata rapid problema. Mai mult decat atat periajul zilnic, timp de două săptămâni ar trebui să remedieze ambele probleme, dacă sunt depistate în stadiu incipient. Utilizarea zilnică a aţei dentare şi o dietă scăzută în zahăr şi amidon pot fi de asemenea de folos.

  PHILIPS SONICARE

  Cum te poate ajuta Philips Sonicare?

   

  Philips Sonicare generează 62.000 de combunații de mişcări de periere pe minut, faţă de o periuţă manuală, care se mişcă cu aproape 300 de mişcări de periere pe minut. Aceasta înseamnă că cele două minute de periaj utilizând Philips Sonicare reprezintă echivalentul unei luni de utilizare a unei periuţe de dinţi manuale. Este o metodă foarte bună de a te asigura că obţii cele mai bune rezultate din periaj.

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.