0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  De ce este importantă sănătatea gingiilor?


  O sănătate orală mai bună este un semn al unei stări de sănătate generale mai bune. Cel mai bun indiciu sunt gingiile. Ele pot indica un regim alimentar prea bogat în anumite alimente, un consum prea mare de alcool sau chiar afecţiuni cardiace. Gingiile sunt făcute din ţesut viu care fixează dinţii în gură, aşa că este extrem de important să fie protejate de boli ca gingivita şi parodontita.

  early-stage-gum-disease

  Ce este gingivita?

   

  Gingiile sănătoase sunt roz deschis. Dacă sunt roz închis sau roşii, dacă sângerează la periere sau dacă sunt sensibile la atingere este posibil să se fi instalat gingivita, care constă în acumulare de bacterii, cunoscute şi ca placă dentară, care este generată de igiena orală necorespunzătoare. Lăsată netratată, placa devine tartru, care este dificil de îndepărtat. Gingivita este prima fază a afecţiunii gingivale şi se tratează prin îmbunătăţirea igienei orale. Dacă este lăsată netratată, se poate agrava ajungând la boală parodontală.

  Ce este boala parodontală?

   

  Boala parodontală, sau parodontita, este faza avansată a gingivitei. Denumirea ei se referă la inflamarea parodonţiului, care constituie ţesuturile care înconjoară şi sprijină dinţii. Acest lucru duce la retracţie gingivală şi, pe măsură ce se depun bacterii în spaţiile rămase, la deteriorarea osului şi a ţesutului conjunctiv care ţine dinţii ficşi. Parodontita este o afecţiune gravă care poate necesita intervenţie chirurgicală.

  Cum poate ajuta Philips Sonicare?

   

  Philips Sonicare poate fi extrem de eficientă pentru prevenirea afecţiunii gingivale. Capul periuţei vibrează exact cu frecvenţa potrivită pentru a sparge uşor placa, ceea ce înseamnă că placa se îndepărtează mai uşor de pe dinţi şi gingii. În fază incipientă, afecţiunea gingivală se poate trata prin îmbunătăţirea igienei orale. Dacă este lăsată să ajungă în fază de parodontită, se recomandă consultarea unui medic dentist.

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.