1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  • 30 zile drept de retur

  • Livrare gratuită

  • Accesorii originale Philips

  • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

  Produse

  Contact Philips România

  Atenţie
  Din cauza unei probleme tehnice, este posibil să primeşti cu întârziere e-mailul de confirmare a comenzii. Dacă nu l-ai primit în 48 de ore, te rugăm să ne contactezi.
  Atenţie
  Din cauza unei probleme tehnice, este posibil să nu primeşti confirmarea expedierii. Încercăm să rezolvăm această problemă cât mai rapid posibil. Comanda ta este, totuşi, procesată corect şi o vei primi în termenul de livrare estimat.
  Atenţie
  Termenele de livrare sunt momentan mai lungi decât în mod normal din cauza volumului mare de comenzi. Facem tot posibilul să-ţi livrăm comanda cât mai curând posibil. Îţi vom trimite un e-mail când comanda ta a fost expediată.
  Atenţie
  Momentan primim un număr mare de apeluri. Este posibil să fie nevoie să aştepţi mai mult pe linie. Îţi recomandăm să suni altă dată. Ne cerem scuze pentru neplăceri.
  Atenţie
  Timpul de procesare a rambursărilor este momentan mai mare decât în mod normal din cauza perioadei ocupate. Facem tot posibilul să procesăm cererile cât mai rapid posibil. Îţi vom trimite un e-mail de confirmare la finalizare.
  Atenţie
  Din cauza unei întreţineri programate, este posibil ca pentru moment să nu poţi cumpăra produse de pe site-ul nostru web. Încercăm să rezolvăm această problemă cât mai rapid posibil şi ne cerem scuze pentru neplăceri. Între timp, poţi continua să cumperi produsele noastre de la alţi comercianţi.
  Atenţie
  Din cauza unei întreţineri programate, temporar este posibil să primeşti cu întârziere e-mailul de confirmare a comenzii. Acest lucru nu afectează procesarea şi livrarea comenzii tale. Dacă nu ai primit confirmarea comenzii în termen de 48 de ore, te rugăm să ne contactezi.
  Atenţie
  Din cauza operaţiilor de întreţinere, temporar nu este posibil să adaugi un produs în coşul de cumpărături. Problema va fi rezolvată cât mai curând posibil. Sperăm să revii mai târziu.
  Atenţie
  Din cauza unei probleme tehnice, este posibil ca pentru moment să nu poţi plăti produse prin [PAYMENT_METHOD] pe site-ul nostru web. Încercăm să rezolvăm această problemă cât mai rapid posibil şi ne cerem scuze pentru neplăceri. Între timp, poţi continua folosind altă metodă de plată sau poţi cumpăra produsele noastre de la alţi comercianţi.
  Luăm măsuri ca răspuns la COVID-19. Află mai multe

  Asistență clienți magazin online Philips

   


  Cum poate fi urmărită livrarea unei comenzi? 

  Statusul livrării se poate urmări din platforma DPD în baza AWB-ului primit prin email. Totodată, statusul poate fi verificat direct din link-ul primit prin SMS, cu posibilitatea de amânare sau anulare a livrării.

   

  Atenție! Informațiile despre livrare pot fi disponibile în platforma DPD la aproximativ 24h de la procesarea unei comenzi. Pot apărea întârzieri în acest proces. Daca informațiile nu sunt disponibile după acest termen, te rugăm să ne contactezi.

   


  Care este statusul comenzii mele?


  Pentru a verifica statusul unei comenzi trebuie să accesezi meniul Contul meu > Istoric comenzi


  Până să fie livrată, comanda poate avea mai multe statusuri, însă cele mai importante sunt următoarele: 

   

  Status comandă: Finalizată și Status Expediere Comanda: SHIPPED

   

  Acestea reprezintă faptul că Factura ta este disponibilă în cont, iar produsele tale au plecat din depozitul Philips către firma de curierat.

   

   

  Ce produse pot fi cumpărate de pe www.philips.ro? 

  Pot fi achiziționate în mod direct produsele din categoriile de mai jos, care au un preț vizibil și posibilitatea de a fi adăugate în Coșul de cumpărături. 
  Produsele care nu îndeplinesc criteriile de mai sus pot avea stocul epuizat sau pot fi disponibile la partenerii Philips. 

  • Produse de îngrijire personală pentru femei 
  • Produse de îngrijire personală pentru bărbați 
  • Produse de igienă orală 
  • Produse pentru îngrijirea mamei și a copilului 
  • Produse electrocasnice 
  • Accesorii pentru aceste produse 

  Dacă produsul dorit de tine nu este disponibil sau dorești mai multe informații, nu ezita să ne contactezi.

  Informații contact

  Transport truck

  Comenzi și plăți

  Luni – Vineri: orele 09:00 - 21:00

  Sâmbătă – Duminică: 09:00 – 15:00

   

  Informații contact

  After delivery

  Livrarea și returnarea produselor

  Luni – Vineri: orele 09:00 - 21:00

  Sâmbătă – Duminică: 09:00 – 15:00

  Asistență pentru clienți Philips

  Suntem aici pentru tine. Te rugăm să contactezi echipa noastră de asistență pentru clienți și vom fi bucuroși să răsoundem la orice întrebăre pe care o poți avea cu privire la produsul tău.

  Selectează categoria produsului și opțiunile de contact disponibile

  • Sunet şi imagine
  • Îngrijire personală
  • Îngrijirea mamei şi copilului
  • Produse electrocasnice
  • Iluminat
  • Auto
  Ȋn situaţia ȋn care vrei să ne contactezi în afara orelor de program, ne poti trimite trimite e-mail prin formularul de contact.