0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Aparat de călcat vertical cu abur Philips seria 7000, partea din faţă a produsului

  Aparat de călcat vertical cu abur 

  Alege orice ținută din garderobă, netezește-o rapid și ești gata!

  Netezire comodă, rapidă și eficientă – Aparatul de călcat vertical cu abur Philips Seria 7000

  STH7060/80

  Aparat de călcat vertical cu abur Philips seria șapte mii

  Inovație unică – capăt flexibil, reglabil, pentru a netezi hainele mai comod, în orice unghi

  Netezire atât pe verticală, cât și pe orizontală, fără scurgeri de apă

  Jet de abur continuu consistent, pentru a netezi hainele eficient

  Tehnologia OptimalTEMP garantează 0 arsuri

  Gata de utilizare în doar 30 de secunde

  2 rezervoare de apă interschimbabile, pentru o utilizare comodă

  Aparat de călcat vertical cu abur Philips seria 7000

  Philips este marca numărul 1 în categoria aparatelor de călcat

  Philips este marca numărul 1

  în categoria aparatelor de călcat

  Ce alegi să porți astăzi?

  Aparatul de călcat vertical cu abur Philips Seria 7000 este o soluție comodă, rapidă și eficientă pentru netezirea cutelor, fiind mereu la îndemână, oricând ai nevoie. În plus, reîmprospătează hainele, distrugând până la 99.9%* din bacterii. Chiar dacă te hotărăști în ultimul moment, acum ai libertatea de a alege din garderobă ținutele care te inspiră, iar ele vor fi gata de purtat într-o clipă!

   

  *Testat de un institut terţ pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylococcus aureus ATCC 6538 şi Candida albicans ATCC 10231 cu un timp de netezire cu abur de 1 minut.

  Capăt flexibil, reglabil, pentru a netezi hainele mai comod, atât pe verticală, cât și pe orizontală

   

  Capătul unic, reglabil, îți permite să folosești aparatul comod în orice unghi, oferindu-ți opțiunea de a netezi hainele atât pe verticală, cât și pe orizontală. Alegerea iți aparține!

  Gata de utilizare în doar 30 de secunde

   

  Oricând ai nevoie, aparatul de călcat vertical cu abur este la îndemână și gata de utilizare foarte rapid. În doar 30 de secunde, ledul iți vă arăta că poți să începi să îți netezești hainele. Încălzirea rapidă face din aparatul de călcat vertical cu abur soluția ideală pentru deciziile de ultim moment privind ținuta pe care o vei purta, pentru că îți permite să iți aranjezi hainele într-o clipă.

  2 rezervoare de apă interschimbabile

   

  Poți să alegi între cele 2 rezervoare de apă, în funcție de care este mai potrivit și mai comod de folosit în situația în care te afli. Rezervorul mare, de 200 de mililitri, este mai potrivit acasă, atunci când vrei să netezești o ținută întreagă, iar cel mic, de 100 de mililitri, poate fi utilizat atunci când vrei să netezești o singură haină sau atunci când pleci în călătorii.

  Jet de abur continuu consistent

   

  Jetul de abur continuu de până la 28 g/min destinde fibrele materialelor și facilitează netezirea rapidă a cutelor. Astfel, aparatul de călcat vertical cu abur este o soluție eficientă atunci când vrei ca hainele tale să fie aranjate rapid.

  Formă specială a tălpii, cu vârf ascuțit

   

  Talpa cu multiple straturi are un vârf ascuțit, care oferă o precizie mai bună în netezirea cu ușurință a cutelor din zonele greu accesibile (în jurul nasturilor, în zona gulerului sau a pliseurilor).

  Tehnologie OptimalTEMP

   

  Tehnologia OptimalTEMP garantează zero arsuri pe orice material care poate fi călcat, astfel încât să poți netezi hainele fără nicio grijă.

  Reîmprospătează hainele și omoară până la 99.9% din bacterii*

   

  În afară de netezirea cutelor, aparatul de călcat vertical cu abur îndepărtează mirosurile neplăcute, omorând până la 99.9% dintre bacterii*. Astfel, poți reîmprospăta hainele, tapițeria mobilierului, perdelele sau jucăriile de pluș ale copiilor.

   

  *Testat de un institut terţ pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylococcus aureus ATCC 6538 şi Candida albicans ATCC 10231 cu un timp de netezire cu abur de 1 minut.

  Compact

   

  Aparatul de călcat vertical cu abur Philips seria 7000 este o soluție compactă, care este ușor de depozitat și transportat atunci când pleci în călătorii. În plus, include accesoriul Stylemat, o saltea specială care face netezirea cutelor mai eficientă și care este pliabilă, transformandu-se într-o gentuță de depozitare.

  Vezi aparatul de călcat vertical cu abur seria 7000 în acţiune

  Odkryj nową parownicę ręczną Philips Seria șapte mii
  Sprawdź jak działa parownica ręczna Philips Seria șapte mii

  Ce spun alţii despre aparatul de călcat vertical cu abur Philips seria 7000

  Ești gata să cumperi aparatul de călcat vertical cu abur Philips Seria 7000?

  Aparat de călcat vertical cu abur Philips seria șapte mii, produs

  Aparatul de călcat vertical cu abur Philips seria 7000 STH7060/80 netezește rapid hainele. Te ajuta să obții rezultate optime datorită capătului flexibil, reglabil, a vârfului ascuțit și a jetului de abur consistent. În plus, cele 2 rezervoare de apă interschimbabile pe care le are fac procesul mai comod, în orice situație te-ai afla.

  Întrebări frecvente

  Aparatul de călcat vertical cu abur Philips seria 7000 poate fi utilizat în siguranţă pe toate materialele care pot fi călcate?

  Da, aparatul de călcat vertical cu abur Philips seria 7000 este sigur şi adecvat pentru utilizare pe toate materialele care pot fi călcate. Nu există niciun risc de a arde materialul.

  Ce este tehnologia plăcii încălzite OptimalTEMP?

  Graţie tehnologiei plăcii încălzite OptimalTEMP, placa de încălzire de pe aparatul de călcat vertical cu abur Philips seria 7000 se încălzeşte la o temperatură optimă, sigură pentru toate materialele şi previne petele umede. Placa cu abur încălzită te ajută să presezi materialul în timp ce calci pe orizontală şi oferă rezultate mai bune de călcat cu abur.

  Pot să ating hainele cu aparatul călcat vertical cu abur seria 7000?

  Nu îţi face griji că hainele se vor deteriora, placa cu abur încălzită este special concepută pentru călcat. Nu îţi va arde hainele.

   

  Pentru rezultate mai bune de netezire, asigură-te că placa cu abur este în contact complet cu articolul vestimentar.

  Ce tip de apă pot utiliza în aparatul de călcat vertical cu abur?

  Aparatul de călcat vertical cu abur 7000 este conceput pentru a fi folosit cu apă de la robinet.

   

  Totuşi, dacă locuieşti într-o zonă cu apă dură, calcarul se poate acumula mai rapid. În acest caz, încearcă să utilizezi apă distilată sau demineralizată (se poate utiliza şi 50 % apă demineralizată amestecată cu apă de la robinet).

   

  NU utiliza apă parfumată, apă din uscătorul de haine, oţet, amidon, agenţi de detartrare, aditivi de călcare, apă dedurizată chimic sau alte substanţe chimice. Acestea pot provoca scurgeri de apă, pete maro sau deteriorarea aparatului. 

  Cauți o altă soluție pentru netezirea rapidă a hainelor?

  Descoperă întreaga noastră gamă de aparate de călcat vertical cu abur

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.