0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Dezvăluie un zâmbet mai alb şi mai sănătos

  Tratament profesional de albire a dinților Philips

  Albirea dinților în cabinet sau acasă 

  Fă clic pe pentru a afla mai multe

   

  Demonstrat clinic că albeşte dinţii cu până la opt nuanţe

   

  Albirea cu Philips Zoom! îţi poate albi dinţii cu până la 8 nuanţe în numai 45 de minute*. Mulţumită tehnologiei noastre cu activare la lumină, poţi observa rezultate spectaculoase într-un timp mai scurt decât pauza de masă. 

  Rezultate profesionale cu minimă sensibilitate sau chiar deloc**

   

  Persoanele care folosesc Philips Zoom! simt doar o mică sensibilitate sau chiar deloc**. Medicul tău stomatolog îţi va asigura confort maxim în timpul tratamentului, iar gelul unic post-tratament îţi va oferi protecţie suplimentară după ce ai terminat.

  Prescris de medicul stomatolog – utilizat acasă sau la cabinet. 

   

  Toate tratamentele noastre de albire încep cu o consultaţie la medicul stomatolog. Tratamentele noastre efectuate la cabinet îţi oferă rezultate imediate, în timp ce tratamentele pentru utilizare acasă îţi asigură albire profesională în confortul propriei locuinţe.

  Albire cu Philips Zoom!

  Alege din tratamentele noastre la cabinet sau acasă

  Un zâmbet imediat mai alb

  Tratamente de albire la cabinet

  Pentru rezultate rapide de albire      

   
  • Până la opt nuanţe mai albi în doar 45 de minute*
  • Include gelul post-tratament pentru protejarea dinţilor sensibili
  • Personalizat pentru nevoile tale

  Un zâmbet mai alb acasă

  Tratamente de albire la domiciliu 

  • Un zâmbet semnificativ mai alb în doar şapte zile***
  • Concentrație de substanțe active perfect calibrate pentru a proteja dinții și a reduce sensibilitatea dentară post-tratament
  • Gutiere de albire personalizate, adaptate de medicul stomatolog

  Observă diferenţa pe care o poate face Philips Zoom!1

  Înainte După
  Înainte După

  1 Rezultatele pot varia. Întrebă medicul stomatolog sau igienistul dacă albirea cu Philips Zoom! este potrivită pentru tine 

  Bule de dialog cu întrebări frecvente

  Întrebări frecvente:

  Tratamentul de albire a dinţilor prezintă siguranţă?

  Răspuns: Da, albirea dinţilor este sigură dacă respecţi cu atenţie instrucţiunile fiecărui produs. Anumite produse de albire pot irita gingiile sau pot provoca sensibilitate dentară, aşadar se recomandă să consulţi medicul stomatolog dacă vrei să obţii un zâmbet mai strălucitor.

  Care sunt cauzele îngălbenirii dinţilor?

  Există o serie de motive pentru care dinţii se decolorează. Factorii genetici, mediul şi chiar anumite medicamente pot afecta albul zâmbetului tău.

  Cel mai întâlnit motiv îl reprezintă petele de suprafaţă de pe smalţ. Acestea se datorează alimentelor, băuturilor şi stilului de viaţă. În timp, aceste pete pot înainta către stratul de sub smalţ, denumit dentină. Când aceasta se pătează, întregul dinte capătă o culoare mai închisă din cauza translucidităţii smalţului. 

  Cum îmi pot albii dinţii?

  Există mai multe opţiuni, variind de la tratamente profesionale la paste de dinţi şi benzi de albire fără prescripţie. Tratamentele de albire Philips Zoom! cu prescripţie îţi pot oferi un zâmbet mai alb cu până la 8 nuanţe şi pot fi realizate atât la cabinet, cât şi acasă. Primul pas este o consultaţie la medicul stomatolog.

  Cum pot elimina petele de suprafaţă?

  În afara de produsele de albire Zoom!, şi periuţa de dinţi te poate ajuta să obţii un zâmbet mai strălucitor. Fiecare periuţă de dinţi Philips Sonicare oferă peste 31.000 de mişcări de periere pe minut, ajutându-te să elimini petele şi să-ţi albeşti dinţii în mod natural. 

  Cum pot îndepărta petele mai profunde?

  Tratamentele de albire care acţionează asupra petelor de pe dentină, stratul de sub smalţul de suprafaţă, conţin ingrediente precum apă oxigenată sau peroxid de carbamidă. Acestea reacţionează chimic cu carbonul care provoacă îngălbenirea dentinei, lăsându-ţi dinţii mai albi, din interior spre exterior.

  Cât de mult durează rezultatele?

  Tratamentele noastre de albire sunt formulate pentru a-ţi oferi rezultate pe termen lung, însă acestea vor varia în funcţie de tipul de albire ales. Stilul de viaţă, precum consumul de băuturi care pătează dinţii, va duce la îngălbenirea dinţilor în timp.

  Care este cel mai bun tratament Philips Zoom! pentru mine?

  Cu Philips Zoom!, vei obţine albire sigură cu minimă sensibilitate sau chiar deloc. Indiferent dacă alegi tratamentul la cabinet sau la domiciliu, totul începe printr-o discuţie cu medicul stomatolog. Acesta îţi va recomanda cea mai bună opţiune pentru tine, în funcţie de stilul tău de viaţă, de bugetul tău şi de rezultatele pe care vrei să le obţii. Află mai multe aici.

  Cum îmi pot menţine zâmbetul alb după tratament?

  Medicul stomatolog îţi va oferi sfaturi de îngrijire înainte şi după tratament. Îţi poţi menţine zâmbetul mai alb utilizând una dintre periuţele noastre de dinţi electrice, precum Philips Sonicare DiamondClean. Poţi totodată să-ţi menţii zâmbetul mai alb utilizând un set de albire acasă Philips Zoom!.

  Cât costă albirea cu Philips Zoom!?

  Preţurile variază în funcţie de medicul stomatolog. Tratamentele noastre de albire încep de la numai XX. Pentru mai multe detalii, consultă medicul specializat în utilizarea Philips Zoom!.

  Cum poţi alege cel mai bun tratament de albire pentru tine

  Albirea profesională se poate face la cabinet sau acasă. Îţi vom explica beneficiile fiecărei metode şi pentru cine se potriveşte.

  Menţine cel mai strălucitor zâmbet

  Menţine-ţi strălucirea zâmbetului asigurându-te că ai periuţa de dinţi potrivită. Periuţele de dinţi Philips Sonicare sunt concepute pentru a reduce apariţia petelor.

  Rutina noastră de îngrijire în trei paşi pentru un zâmbet sănătos

  Philips Zoom! Icon

  Philips Zoom! - Albirea dinţilor în cabinet sau acasă


  Dezvăluie un zâmbet mai alb şi mai strălucitor într-un timp mai scurt decât pauza de masă. Cu Philips Zoom!, poţi alege tratamentele profesionale de albire a dinţilor fie pe scaunul stomatologic, fie la domiciliu, personalizate pentru tine de medicul stomatolog. Indiferent dacă ai o ocazie specială sau dacă vrei doar să reduci decolorarea şi petele, Philips Zoom! îţi oferă rezultate profesionale cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.*

  * cu Zoom! WhiteSpeed 25%, 45 de minute nu includ durata de aplicare
  ** pacienţii intervievaţi au simţit o uşoară sensibilitate (sau chiar deloc) cu tratamentele Philips Zoom! care conţin ACP
  *** Philips Zoom! DayWhite şi NiteWhite oferă un zâmbet semnificativ mai alb în numai 7 zile

  Întrebări frecvente

  Ai o întrebare?
  Suntem aici pentru a te ajuta

  Pictograma La zi

  Vrei să rămâi la curent?

  Medici dentişti

  Eşti medic dentist?

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.