Fă-ți dinții să strălucească!

 

Philips Zoom brandul nr.1 recomandat pentru albirea dinților.

  Philips Zoom - Tratament profesional pentru albirea dintilor

  Philips Zoom pentru albire vine în ajutorul tău cu o gamă largă de posibilități. Albirea profesională cu Philips Zoom este sigură, nedureroasă, de durată și folosită de peste 10 milioane de consumatori din întreaga lume.
  In-office whitening treatment

  Tratament de albire la cabinet

  WhiteSpeed

  Cu Philips Zoom WhiteSpeed vei obține cei mai albi dinți în doar 1 oră de tratament în cabinetul stomatologic.
  Take-home whitening treatment

  Tratament de albire acasă

  DayWhite și NiteWhite

  Cu tratamentul Philips Zoom DayWhite și NiteWhite te bucuri de dinți mai albi și sănătoși simplu și rapid, la tine acasă!

  Care este diferența între tratamentele profesionale și alte tratamente non-profesionale ?

  „Tratamentele non-profesionale sunt regăsite adesea în supermarket-uri și vin sub forma de pastă de dinți sau benzi de albire. Acestea însă nu oferă rezultate de durată, sunt greu de utilizat și uneori chiar costisitoare.

   

  Tratamentele de albire profesională Philips Zoom reprezintă o metodă rapidă, sigură și eficientă de albire a dinților. Medicul stomatolog va aplica tratamentul pentru tine sau îți va prescrie un tratament pentru acasă, potrivit nevoilor tale. 

   

  Rezultatele tratamentelor profesionale sunt imediate (dinţi cu până la 6 nuanțe mai albi în doar 1 oră), iar pentru că acestea sunt efectuate în cabinetele stomatologice, procesul este sigur.

   

  *în urma testelor independente cu gelul de albire 6%, 2013”

  Cele mai frecvente întrebări

  Ce cauzează îngălbenirea dinților?
  Există diferite tipuri de pete: unele de natură genetică, farmacologică sau cauzate de mediu. Cele mai comune sunt petele de suprafață pe smalțul dinților sau sub smalț în dentină. Petele de suprafață sunt cauzate de mâncare, băuturi sau obiceiuri de zi cu zi, cum ar fi fumatul. De-a lungul timpului, petele de suprafață pot penetra smalțul și schimba culoarea dentinei, care închide la culoare aspectul general al dintelui din cauza translucidității stratului de smalț. Cand se întâmplă acest lucru, dintele capătă culoarea galbenă.
  Ce opțiuni de albire există?
  Poți alege din diferite opțiuni de albire, de la pastele de dinți OTC, apă de gură sau benzi până la soluții profesionale cu supravegherea specialistului cum este Philips Zoom în cabinet și kit-uri pentru acasă. 
  Cum îndepărtează produsele de albire petele de suprafață?
  Anumite produse pot îndepărta petele prin abraziune sau reacții chimice. Pastele de dinți pentru albire pot conține molecule de dioxid de siliciu care pot lustrui smalțul. Periuțele electrice reîncărcabile, cum ar fi Philips Sonicare DiamondClean, au peri care acționează la suprafața dinților pentru a îndepărta petele.
  Cum îndepărtează produsele de albire petele de sub smalț?
  Produsele de albire conțin peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă care cauzează o reacție chimică și rup legăturile de carbon care cauzează petele galbene. Odată ce aceste legături se rup, acestea nu mai reflectă culoarea galbenă.
  Este albirea dinților sigură pentru mine?
  Așa cum procedezi cu produsele pe care le aplici pe corp, așa trebuie sa urmezi cu atenție și instrucțiunile pentru albirea dinților. Anumite produse de albire îți pot irita gingiile sau pot cauza o sensibilitate excesivă dacă nu sunt folosite în mod corect sau prea des.
  Cât durează tratamentul?
  Cele mai multe tratamente sunt proiectate să dureze pentru o perioadă lungă de timp dar obiceiurile de zi cu zi pot cauza reapariția petelor.
  Cum aleg tratamentul de albire cel mai potrivit pentru mine de la Philips Zoom?
  Philips Zoom este o soluție profesională disponibilă numai în cabinetul dentistului tău. În timpul consultației, medicul dentist îți poate recomanda cea mai potrivită soluție care să se potrivească nevoilor tale, obiceiurilor și bugetului tău. Poți vedea pagina de comparație pentru mai multe detalii despre ce îți putem oferi.
  Cum îmi pot menține dinții albi după un tratament cu Philips Zoom?
  Medicul dentist îți va oferi instrucțiuni pentru întreținere înainte și după tratament. Ai numeroase opțiuni pentru a-ți menține zâmbetul alb: kitul Philips Zoom DayWhite pentru acasă și periuța sonică Philips Sonicare DiamondClean.
  Care este costul tratamentului cu Philips Zoom?
  Prețurile pot varia depinzând de tratamentul pe care îl alegi.

  Albire profesională
  pentru cele mai sigure și bune rezultate

  Philips Zoom! before

  Înainte

  Philips Zoom! after

  După

  Produse similare pentru igiena orală

  Philips Sonicare electric toothbrushes
  Vezi toate periuțele de dinți Philips Sonicare
  Airfloos ultra product
  Pentru o viaţă întreagă de gingii mai sănătoase
  Philips Sonicare brush heads
  Fă-ţi periuţa de dinţi Philips Sonicare 100 % eficientă

  Beneficii şi premii te aşteaptă

   

  Alătură-te campaniei Better me, Better World şi, pe lângă faptul că vei fi primul care va primi oferte exclusive, vei putea susţine cauzele umanitare care contează pentru tine.