1
Produse

 
 
 

Periezi bine, trăieşti mai bine

Cum să-ţi menţii sănătatea generală

Are legătură sănătatea orală cu starea generală de bine?  

Gură sănătoasă

Gură sănătoasă, viaţă fericită

Cum să-ţi menţii sănătatea generală

Are legătură sănătatea orală cu starea generală de bine?

   

Este uşor să consideri gura şi igiena orală ca fiind separate de restul regimului tău de igienă. Aceasta se poate datora faptului că efectuăm periajul la începutul şi sfârşitul fiecărei zile, nu în timpul activităţii noastre profesionale şi sociale. Totuşi, există multe motive pentru care îngrijirea bună a dinţilor şi gingiilor poate avea o influenţă pozitivă asupra ta pentru tot restul vieţii tale.
Gură sănătoasă

Dinţi sănătoşi, viaţă fericită

   

Dinţii influenţează modul în care vorbeşti, mănânci, dar şi aspectul. Dacă ai dureri de măsea sau o carie sau chiar un dinte lipsă, acestea îţi pot afecta modul în care eşti perceput profesional, social, îţi pot diminua plăcerea de a mânca şi chiar şi programul de somn. Efectul asupra calităţii vieţii poate fi destul de dramatic.  
Îngrijirea sănătăţii orale

Poţi schimba ceva

   

Vestea bună este că problemele de sănătate orală pot fi atât prevenite (dacă sunt depistate la timp), cât şi tratate. Pentru a redobândi sănătatea dinţilor şi gingiilor tale nu trebuie decât să îţi periezi dinţii mai mult timp şi mai des, adoptând o dietă mai bună şi utilizând aţă dentară în fiecare zi. Este uşor să consideri de la sine înţeles efectul acestora asupra stării tale generale de bine – dar având dinţi şi gingii sănătoase te poţi bucura de viaţă.

PHILIPS SONICARE  

De ce Philips Sonicare?

   

Philips Sonicare este o periuţă de dinţi ideală pentru prevenirea şi tratarea problemelor de sănătate orală. Philips Sonicare previne creşterea numărului de bacterii în gură (cunoscute drept placă bacteriană), previne gingivita şi alte afecţiunile gingivale. Cu ajutorul tehnologiei sonice de ultimă generaţie şi acţiunii dinamice de curăţare, nu doar promitem rezultate – le şi livrăm. Pentru o curăţenie pe care chiar să o simţi, ai încredere în marca de periuţe de dinţi sonice recomandată de stomatologii din întreaga lume ca fiind superioară.

Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică