0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   
   
   

  Periezi bine, trăieşti mai bine

  Cum să-ţi menţii sănătatea generală

  Are legătură sănătatea orală cu starea generală de bine?  

  Gură sănătoasă

  Gură sănătoasă, viaţă fericită

  Cum să-ţi menţii sănătatea generală

  Are legătură sănătatea orală cu starea generală de bine?

     

  Este uşor să consideri gura şi igiena orală ca fiind separate de restul regimului tău de igienă. Aceasta se poate datora faptului că efectuăm periajul la începutul şi sfârşitul fiecărei zile, nu în timpul activităţii noastre profesionale şi sociale. Totuşi, există multe motive pentru care îngrijirea bună a dinţilor şi gingiilor poate avea o influenţă pozitivă asupra ta pentru tot restul vieţii tale.

  Gură sănătoasă

  Dinţi sănătoşi, viaţă fericită

     

  Dinţii influenţează modul în care vorbeşti, mănânci, dar şi aspectul. Dacă ai dureri de măsea sau o carie sau chiar un dinte lipsă, acestea îţi pot afecta modul în care eşti perceput profesional, social, îţi pot diminua plăcerea de a mânca şi chiar şi programul de somn. Efectul asupra calităţii vieţii poate fi destul de dramatic.  

  Îngrijirea sănătăţii orale

  Poţi schimba ceva

     

  Vestea bună este că problemele de sănătate orală pot fi atât prevenite (dacă sunt depistate la timp), cât şi tratate. Pentru a redobândi sănătatea dinţilor şi gingiilor tale nu trebuie decât să îţi periezi dinţii mai mult timp şi mai des, adoptând o dietă mai bună şi utilizând aţă dentară în fiecare zi. Este uşor să consideri de la sine înţeles efectul acestora asupra stării tale generale de bine – dar având dinţi şi gingii sănătoase te poţi bucura de viaţă.

  PHILIPS SONICARE  

  De ce Philips Sonicare?

     

  Philips Sonicare este o periuţă de dinţi ideală pentru prevenirea şi tratarea problemelor de sănătate orală. Philips Sonicare previne creşterea numărului de bacterii în gură (cunoscute drept placă bacteriană), previne gingivita şi alte afecţiunile gingivale. Cu ajutorul tehnologiei sonice de ultimă generaţie şi acţiunii dinamice de curăţare, nu doar promitem rezultate – le şi livrăm. Pentru o curăţenie pe care chiar să o simţi, ai încredere în marca de periuţe de dinţi sonice recomandată de stomatologii din întreaga lume ca fiind superioară.

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.