1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   monitoare

   Monitoare de înaltă performanţă

   Preferatele  noastre

   De ce să alegi  monitoarele Philips?

   Pictograma Soluţii premiate

   Soluţii premiate

   Monitoarele noastre au fost recunoscute pentru designul şi performanţele lor superioare.

   Pictograma tehnologii inovatoare

   Tehnologii inovatoare

   Oferind afişaje diversificate şi de înaltă calitate dotate cu caracteristici inovatoare impresionante, monitoarele Philips îţi permit să profiţi la maximum de fiecare zi de lucru, indiferent de amploarea activităţii tale comerciale.

   Pictograma O soluţie pentru toată lumea

   O soluţie pentru toată lumea

   De la fotografi amatori la cumpărători online experimentaţi, de la cinefili la pasionaţi de jocuri, de la familii care doresc că petreacă timp de calitate împreună la liber-profesionişti care caută să îmbine utilul cu plăcutul, monitoarele Philips sunt soluţia perfectă. Elegante şi cu o mulţime de funcţii, aceste monitoare au fost concepute pentru stilul tău de viaţă.

   Ajutor, asistenţă şi actualizări

   Înregistrează-ţi monitorul

   Creează-ţi contul gratuit „My Philips” pentru a-ţi înregistra noul monitor. După înregistrare, te vom înştiinţa când sunt disponibile actualizări.

   Actualizări software

   Menţine performanţele ridicate ale monitorului Philips. Dacă există o nouă actualizare de software, o vei găsi aici. Iar dacă ţi-ai pierdut driverele, le poţi descărca tot de aici, gratuit.

   Platformă de asistenţă

   Cel mai rapid mod de a rezolva orice problemă tehnică şi de a efectua orice setări este să consulţi ghidul de depanare a monitorului Philips. Foloseşte aceste sfaturi şi sugestii utile pentru a repune monitorul în funcţiune în cel mai scurt timp.

   Contactează-ne

   Suntem aici să te ajutăm. Fie că ai nevoie de sfaturi pentru achiziţionarea unui monitor Philips, fie de asistenţă la configurarea acestuia, ne poţi contacta prin telefon, e-mail sau chat online.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit the Philips USA website.

   I understand

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit the Philips USA website.

   I understand

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.