1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Monitor LCD curbat cu Ultra Wide-Color
  Monitor LCD curbat cu
  Ultra Wide-Color
  UltraColor
  Curbate
  FreeSync
  Afișaj LCD extralat curbat
  Monitor LCD cu USB-C
  UltraColor
  Curbate
  FreeSync
  Monitor subţire cu Ultra Wide-Color
  Afişaj 4K HDR cu Ambiglow
  UltraColor
  IPS
  FreeSync

  Alege dimensiunea care  ţi se potriveşte cel mai bine

  dimensiune monitor


  34 - 43”
  dimensiune monitor


  23” - 27” 
  dimensiune monitor


  17 - 22” 

  Afişaj LCD 4K Ultra HD cu MultiView

  Ecranul expansiv profesional de 40” din clasa Ultra HD de la Philips îţi oferă spaţiul necesar pentru a te desfăşura şi a viziona pe un ecran mare toate detaliile 4K Ultra High Definition (de patru ori rezoluţia unui televizor Full HD)

  Ultra Wide-Color 

  Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
  Tehnologia Ultra Wide-Color oferă un spectru mai larg de culori pentru o imagine vie şi realistă. Implementând ajustări inovatoare ale compoziţiei chimice a cipurilor de culoare şi a iluminării de fundal cu LED-uri, monitoarele cu această tehnologie afişează o gamă de culori mult mai largă ca de obicei. Aceasta oferă avantajul unor imagini mai realiste, cu nuanţe naturale de verde şi tonuri intense de roşu şi albastru.

  Durabilitate

  EPEAT


  Instrumentul de evaluare de mediu pentru produsele electronice (EPEAT) este un sistem bazat pe standardul de performanţă de mediu IEEE 1680 - 2006, conceput pentru a evalua cât de ecologice sunt produsele electronice. În prezent, EPEAT evaluează computere desktop, notebookuri şi monitoare.

   

  Recunoscând că impactul asupra mediului a devenit esenţial, atât cumpărătorii, cât şi producătorii solicită reglementări standard de mediu care să definească un produs ecologic. EPEAT îndeplineşte nevoile ambelor părţi. Oferind criterii standard, cumpărătorii pot să compare produsele, iar producătorii ştiu cum să realizeze un design de produs ecologic. Produsele cu sigla EPEAT sunt considerate produse ecologice, care reduc impactul asupra mediului.

   

  Ca parte a standardului EPEAT Gold, este asigurată reciclarea gratuită a cartoanelor şi a materialelor de ambalare cu umplutură din spumă provenind de la monitoarele Philips. Pentru informaţii despre reciclarea materialelor de ambalare, te rugăm să te adresezi centrului local de service.

  Reciclare


  Dorim să îmbunătăţim calitatea vieţii oamenilor prin inovaţie semnificativă şi căutăm să atingem acest scop prin utilizarea resurselor limitate ale planetei într-un mod durabil. Acest lucru necesită o activitate continuă pentru a asigura performanţa de mediu a produselor noastre. Monitoarele şi materialele de ambalare uzate de la Philips sunt reciclate în conformitate cu toate legile în materie de siguranţă a mediului. Pentru a atinge acest rezultat, colaborăm cu diferite organizaţii.