0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Tratarea depunerilor de placă bacteriană

  Ce este placa bacteriană?

     

  Placa reprezintă o depunere de bacterii pe dinţi și este principala cauză a apariției halenei și cariilor. Este o problemă de sănătate orală des întâlnită, cauzată de obicei de lipsei periajului sau unei tehnici de periere deficitare. Din fericire, este uşor de îndepărtat dacă este depistată la timp. Cumpara un irigator oral de calitate, pentru a păstra o igienă orală adecvată.

  Prevenirea plăcii bacteriene utilizând Philips Sonicare

  Cum pot să previn placa bacteriană?

     

  O metodă excelentă de a preveni placa este să-ţi cureţi dinţii bine utilizând Philips Sonicare. De asemenea, utilizarea regulată a aţei dentare ajută la prevenirea depunerii de bacterii în spaţiile dintre dinţi.

  Tratarea depunerilor de placă bacteriană

  Cum pot să tratez placa bacteriană?

     

  După ce a început să se depună pe dinţi, placa bacteriană este încă uşor de îndepărtat într-un timp de până la două zile. Este de dorit să nu testezi limitele acestui interval, mai ales dacă trebuie să te ocupi de igiena orala in cazul aparatului dentar. Mai mult decât atât periajul frecvent cu o periuţă de dinţi Philips Sonicare te va ajuta să îndepărtezi placa bacteriană de 7 ori mai eficient faţă de o periuţă de dinţi manuală, mai ales dacă știi cum alegi capatul periutei electrice, potrivit nevoilor tale.

  PHILIPS SONICARE

  Cum te poate ajuta Philips Sonicare?

   

  Philips Sonicare îndepărtează placa bacteriană mai bine ca oricând. Capul său generează 62.000 combinaţii de mişcări pe minut, faţă de cele 300 de mişcări de periere pe minut ale unei periuţe de dinţi manuale. De asemenea, este mai uşor să ajungi la zonele greu accesibile din partea din spate a gurii.

   

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.