0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Philips OneBlade


  Tunde, conturează și rade

  barbierit umed sau uscat

  Lama 360 se adaptează la conturul feței

  tehnologia unica OneBlade

  200 mișcări de tăiere pe secundă
   

  pentru piele sensibila

  Potrivit pentru piele sensibilă

  barbierit umed sau uscat

  Bărbierit umed sau uscat

  Alege un aparat de bărbierit Philips OneBlade și descoperă întreaga serie de beneficii ale tehnologiei unui astfel de dispozitiv. Philips One Blade reprezintă trei concepte reunite într-un singur aparat: tunde, conturează, rade. Descoperă modelul pentru tine și bucură-te de un produs Philips durabil, cu o tehnologie unică și potrivită pentru o piele sensibilă.

  OneBlade – tuns, conturat, bărbierit (38)

  Filtre

  0 Filtre
  Lungimea bărbii
  Caracteristici
  Series

  Nu ai găsit ce căutai?

  Vezi toate produsele

  Produse vizualizate recent

  Care sunt beneficiile Philips OneBlade?


  Philips One Blade este unul dintre produsele inovatoare care nu ar trebui să lipsească din colecția ta de îngrijire a feței și a corpului. Aceste aparate versatile au fost concepute pentru a tunde, contura și bărbieri orice lungime de păr, oferind astfel precizie și acuratețe în momentul folosirii.
  Iar pentru a te simți în siguranță în timp ce folosești un aparat de bărbierit Philips, e important să știi că dispune de un sistem dublu de protecție a pielii.

  Lama One Blade include un dispozitiv de tăiere cu mișcări rapide, de 200 de tăieri pe secundă, asigurând astfel eficiență și în cazul firelor mai lungi. În ceea ce privește accesoriile, aparatele Philips OneBlade au, în general, un pieptene reglabil, cu până la 14 setări de lungime pentru modelele OneBlade Pro. Pentru o rutină mai ușoară, alege modelele cu lame 360, care flexează în orice direcție pentru a urmări perfect conturul feței și a tunde sau bărbieri din mai puține mișcări.

  Te invităm să descoperi gama de produse Philips One Blade, iar dacă mai ai neclarități cu privire la beneficiile utilizării acestuia, suntem alături de tine prin call center sau direct pe Facebook Messenger sau Whatsapp.

  Când trebuie să schimb rezerva de la Philips OneBlade?


  Lamele OneBlade sunt concepute să reziste, de aceea, te poți bucura de o performanță îndelungată a lamei de până la 4 luni (bazat pe 2 sesiuni de bărbierit complete pe săptamână; rezultatele efective pot varia).

  Atunci când lama capătă culoarea verde, când aparatul începe să tragă sau să agațe firul de păr sau când apare iconița eject, este timpul să o înlocuiești.

  Încearcă Philips OneBlade și descoperă eficiența acestui produs. Alege unul dintre modelele disponibile pe site și beneficiezi de livrare gratuită pentru orice comandă.

  În plus, ai posibilitatea de a plăti în 6 rate fără dobândă, pentru ca achiziția unui aparat de bărbierit Philips să fie o experiență lipsită de griji pentru tine.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.