company_profile

Despre noi

Royal Philips este lider global în domeniul tehnologiei medicale. În ultimul deceniu ne-am transformat într-o companie axată pe soluţii de îngrijire medicală. Scopul nostru este să îmbunătăţim sănătatea şi bunăstarea oamenilor prin inovaţie semnificativă.

 

Misiunea noastră este să îmbunătăţim 2,5 miliarde de vieţi pe an până în 2030. Ne concentrăm pe nevoile reale ale oamenilor şi dorim ca soluţiile noastre să ajute sistemele de sănătate să atingă obiectivul cvadruplu: să amelioreze experienţa pacienţilor, să îmbunătăţească rezultatele în materie de sănătate, să reducă costul îngrijirii medicale şi să îmbunătăţească viaţa profesională a furnizorilor de servicii medicale.

 

Despre Philips

Despre Philips

Ultrasound

Suntem mândri de tehnologiile pe care le-am creat de-a lungul celor 130 de ani de existenţă a companiei. Inovarea semnificativă – axată pe nevoile sistemelor de îngrijire medicală – rămâne în centrul a tot ceea ce facem. Pentru a înţelege mai bine cerinţele clienţilor noştri, colaborăm cu furnizori de servicii medicale, start-up-uri, universităţi şi alte organizaţii din întreaga lume.

 

Află mai multe detalii

Bridge

Ne desfăşurăm activitatea în mod durabil, la standarde ridicate de mediu, sociale şi de guvernanţă (ESG). Ne extindem angajamentele în domeniul sustenabilităţii, implicându-ne treptat partenerii în acest proces.

Philips în 2020

Vânzări

19.535 miliarde

EBITA ajustat

2.570 miliarde

Venit net

1.195 miliarde

image

Centrul de ştiri Philips

Aici puteţi găsi cele mai recente ştiri despre companie

 

Comunicate de presă >

Philips cover

Raport anual 2020

Philips raportează activităţile şi rezultatele sale din anul 2020

 

Citiţi raportul >

Годовой отчет за 2016 год Philips объявляет о своей деятельности в 2016 году

Principiile generale de afaceri Philips

Principiile generale de afaceri Philips (GBP) stabilesc standardul pentru a face afaceri în mod durabil şi cu integritate

 

Descărcare (în limba engleză) >

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.