0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Despre

  Alegerea periuţei de dinţi potrivite

     

  Placa bacteriană nu reprezintă numai resturile alimentare rămase între dinţi. Este de fapt compusă din bacterii (1000 de specii diferite mai exact) care trăiesc în gura ta. De aceea, este important să alegi periuţa de dinţi potrivită pentru îndepărtarea plăcii bacteriene.

  Prevenire

  Cum previn apariţia plăcii bacteriane?

     

  Dacă este depistată din timp, tot ce trebuie să faci pentru a preveni placa bacteriană este să îţi periezi dinţii timp de două minute, de două ori pe zi şi să utilizezi aţă dentară o dată pe zi. De asemenea o dietă scăzută în zahăr şi amidon poate ajuta la ingreuna cresterea numărului de bacterii.

  trateaza

  Cum tratez placa bacteriană?

     

  Netratată, placa bacteriană se poate dezvolta şi se poate întări devenind tartru, care este greu de îndepărtat. De asemenea, poate provoca gingivită sau boli gingivale. Periajul zilnic mai frecvent şi pentru un timp mai îndelungat poate îndepărta placa bacteriană, dacă este depistată în termen de 48 de ore.

  PHILIPS SONICARE

  Cum poate ajuta Philips Sonicare?

  Philips Sonicare este special concepută pentru a îndepărta placa bacteriană. De fapt, aceasta îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală. Generează 62.000 combinaţii de mişcări de periere pe minut, ceea ce înseamnă că periajul va fi mult mai eficient decât cel al unei periuţe de dinţi manuale.

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.