0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Da, trebuie să îţi cureţi spaţiile interdentare.


  Toţi am auzit această întrebare de la medicul dentist la un moment dat: „cureţi spaţiul dintre dinţi?”. Ideal, răspunsul este „da”. Şi mai bine este să spunem cu toată siguranţa că îl curăţăm corect, ceea ce înseamnă că îndepărtăm eficient toată placa de pe dinţi.

  De ce trebuie să cureţi spaţiile interdentare?


  Curăţarea spaţiilor interdentare o dată pe zi poate avea un impact puternic asupra sănătăţii tale orale. Aţa dentară îndepărtează placa acumulată şi bacteriile, ajungând în spaţiile în care nu poate ajunge periuţa de dinţi sau în care se blochează alimente. Curăţarea este importantă şi pentru sănătatea gingiilor, ceea ce face din ea un element important al îngrijirii orale zilnice.

  Totul despre curăţarea spaţiilor interdentare


  Aţa dentară este concepută să pătrundă în spaţiul în care periuţa de dinţi nu poate ajunge, chiar între dinţi. Astfel, dinţii sunt curăţaţi de bacterii şi placă, ceea ce reduce la minimum riscul de afecţiuni orale, cum sunt placa şi respiraţia urât mirositoare. Curăţarea cu aţă dentară reprezintă o metodă bună de a îndepărta resturile alimentare dintre dinţi, iar practicată în fiecare zi asigură sănătatea orală.

  Următorul nivel: Philips AirFloss


  Dacă nu te încântă ideea de a trece aţa dentară printre dinţi, încearcă să foloseşti Philips AirFloss. Este o periuţă specială care îţi permite să cureţi spaţiul dintre dinţi cu jeturi de aer şi apă. Este sigură şi blândă şi îţi curăţă toată gura în numai 60 de secunde.

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.