Reduceri de până la 40% la Electrocasnicele Philips Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Reduceri de până la 40% la Electrocasnicele Philips Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    AquaTrio 9000

    Aspirator fără fir Philips AquaTrio seria 9000​

    Aspirator
    fără fir
    Philips
    AquaTrio
    seria 9000

    Philips AquaTrio fără fir seria 9000

    Soluţia completă* pentru curăţare igienică este aici

    AquaTrio seria 9000

    *Singurul aspirator vertical fără fir cu 3 configuraţii (doar aspirare, aspirare si spălare, aspirator portabil);​ Îndepărtează mai multe tipuri de murdărie, inclusiv lichide vărsate, atât din fața cât și din spatele capului de aspirare. Periile se curăță singure în timpul utilizării.​

    Aspirator cu sistem 3 în 1 având performanţă avansată pentru murdăria şi lichidele vărsate, inevitabile în viața de zi cu zi

    Aspirator şi mop activ

    Aspiră şi spală​​ simultan


    Capul de aspirare AquaSpin aspiră şi spală​​ pardoselile dure pentru a îndepărta eficient până la 99,9 % din bacterii*, la o singură trecere.

     Debitul constant de apă curată şi cele 2 perii ultramoi din microfibră motorizate, care se rotesc la viteză foarte mare, asigură că fiecare porţiune a pardoselii este curăţată igienic numai cu apă curată.

    * Testat cu bacterii Staphylococcus aureus, în configuraţia aspirare și spălare (setare intensă), folosind doar apă.

    Doar aspirator

    Configurație exclusiv pentru aspirare avansată​

    Adună până la 98 % din praf şi murdărie la fiecare trecere**

    Durată îndelungată de funcționare: max. 45 min***​

    Manevrabilitate excepţională şi rază mare de​ acţiune, chiar şi sub mobila joasă

    Lumini LED pe capul de aspirare pentru a evidenţia murdăria greu de detectat sau care altfel ar rămâne ascunsă

    **Folosit exclusiv ca aspirator, pe pardoseli dure. Test intern pentru aspirarea murdăriei grosiere
    ***45 min se aplică în modul normal, folosit exclusiv ca aspirator​

    Aspirator portabil detaşabil pentru mai mult confort

    Portabil


    Configuraţia exclusiv pentru aspirare​ poate fi transformată cu uşurinţă dintr-un aspirator vertical pentru aspirare uscată într-un aspirator portabil comod, pentru a curăţa cu uşurinţă tapiţeria şi suprafeţele rafturilor şi meselor. Poate fi util în special pentru zonele greu accesibile şi pentru retuşurile uşoare din casă şi din maşină.

    Aspiră şi spală​​ simultan

    Aspirator fără fir Philips AquaTrio seria 9000
    Tehnologie brevetată cu perii care se rotesc foarte rapid

    Tehnologie brevetată pentru periile cu viteză mare de rotație și debit constant de apă curată, care le permite să se curețe singure în timpul utilizării.

    AquaSpin aspiră şi spală

    Capul de aspirare AquaSpin aspiră şi spală​ podelele​ dure pentru a îndepărta eficient până la 99,9 % din bacterii*, la o singură trecere.

    Debit constant de apă curată

    Debitul constant de apă curată din rezervorul special de apă curată este eliberat pe podea şi preluat imediat de cele două perii Power Brush​. Nu va mai fi nevoie să tragi după tine o găleată grea pentru mop sau să ştergi cu apă murdară!

    Sistem Aqua Diffusion

    Sistemul Aqua Diffusion colectează imediat apa murdară şi poate fi golit fără a fi nevoie să atingi apa murdară folosită la spălare

    AquaTrio seria 9000 3 în 1

    Flexibilitate excepţională oferită de aspiratorul portabil fără fir 3 în 1: schimbă cu uşurinţă de la configurația aspirare și spălare​ la configuraţia exclusiv aspirator.

    Cap de aspirare cu lumini LED

    Configurație dedicată exclusiv pentru aspirare cu LED pentru aspirare precisă și puternică de până la 98% din praf și murdărie, la fiecare trecere.​

    Depozitare care economiseşte spaţiu

    Staţia de post-curăţare şi depozitare care economiseşte spaţiu permite depozitarea ordonată a întregului sistem într-un singur loc și​ asigură curăţarea automată a aparatului şi a periilor sale motorizate.

    Ecran LCD digital

    Ecranul LCD digital inteligent te ghidează cu toate informaţiile de care ai nevoie în timpul curăţeniei şi după. 

    Un aspirator care curăță totul

    Gata cu mizeria

    Ce este în cutia aspiratorului Philips AquaTrio seria 9000?

    Singurul aspirator fără fir cu aspirare umedă și uscată și 2 perii brevetate cu viteză mare de rotație, care se curăță constant în timpul utilizării​

    Recenzii

    Ce spun alte persoane despre aspiratorul Philips AquaTrio seria 9000

    Recenzii

    Beneficii în MyPhilips

    Garanție extinsă și 50% reducere la accesorii

     

    Înregistrează-ți produsul în MyPhilips în termen de 90 de zile de la achiziție și beneficiezi de o garanție gratuită de 5 ani pentru motor, plus voucher de 50% reducere pentru accesoriile compatibile.*

     

     

    *Consultă termenii și condițiile campaniilor aici:

    Termeni și condiții Garanție extinsă motor

    Regulament 50% reducere la accesorii

    Cum te putem ajuta?

    Asistenţă

    Poate aparatul să aspire murdăria şi lichidele vărsate în acelaşi timp?

    Capul de aspirare unic AquaSpin aspiră şi în acelaşi timp spală​ podelele​ dure, colectând diverse tipuri de murdărie, inclusiv lichide, îndepărtând astfel eficient petele pentru a elimina până la 99,9 % din bacterii*, la o singură trecere. Tehnologia de curăţare umedă cu două perii funcţionează atât în faţa, cât şi în spatele capului de aspirare pentru eficienţă maximă, adunând murdăria din ambele părţi.

    * Testat cu bacterii Staphylococcus aureus, în configuraţia aspirare și spălare​ (setare intensă), folosind numai apă

    Ar trebui să aspir murdăria uscată înainte de a folosi aspiratorul în configurația aspirare și spălare?

    Pe covoare şi carpete, foloseşte configuraţia exclusiv aspirator. Pentru podelele​ dure, poţi folosi configuraţia aspirare și spălare​, deoarece capul de aspirare aspiră şi curăţă umed pentru a colecta toate tipurile de murdărie, inclusiv lichide şi pete. Nu este nevoie să aspiri înainte! Dacă pardoselile dure nu necesită ştergere, foloseşte configuraţia doar aspirare​, care dispune de lumini LED şi tehnologie PowerCyclone 12 pentru aspirarea precisă şi eficientă a murdăriei.

    Ce tipuri de pardoseli sunt potrivite pentru aparat?

    Aspiratorul fără fir Philips AquaTrio seria 9000 cu aspirare umedă şi uscată este un sistem 3 în 1 performant, conceput pentru murdăria şi lichidele vărsate, inevitabile în viața de zi cu zi.​ Este conceput pentru a oferi o curăţare completă şi igienică în întreaga locuinţă şi pe diferite tipuri de pardoseli*.
     

    1. Configuraţia aspirare și spălare​ aspiră şi în acelaşi timp curăţă umed podelele dure, utilizând capul de aspirare AquaSpin unic cu două perii motorizate.

    2. Configuraţia avansată exclusiv aspirator este concepută pentru o curăţare riguroasă fără apă. Schimbă cu uşurinţă sistemul la configuraţia exclusiv aspirator pentru aspirarea murdăriei de pe toate podelele dure şi moi, cum ar fi covoare şi carpete.

    3. Aspiratorul portabil detaşabil este ideal pentru curăţarea uşoară a tapițeriei, a rafturilor și a suprafețelor meselor​, fiind totodată perfect pentru retuşuri rapide sau curăţarea maşinii.
       

    *Podele din lemn: potrivit numai pentru pardoseli non-absorbante

    Pot utiliza Philips AquaTrio fără fir pe podele delicate?

    Dacă în prezent îţi cureţi regulat pardoselile dure cu un mop umed şi nu ai observat probleme, poţi folosi şi Philips AquaTrio fără fir. Configuraţia aspirare și spălare​ include perii din microfibră pentru a îndepărta eficient murdăria, petele şi lichidele vărsate, având totodată o acţiune delicată. Dacă nu ştii sigur dacă pardoseala a fost tratată pentru a o face rezistentă la apă, întreabă producătorul dacă poţi folosi apă pentru a o curăţa. 

    Pot folosi soluţie de curăţat podele cu Philips AquaTrio fără fir?

    Îţi recomandăm să foloseşti soluţia originală de curăţat pardoseli Philips XV1792/01, care este un lichid cu spumare redusă, care poate fi diluat în apă.

    Rezervorul de apă curată are o capacitate de 450 ml, aşa că trebuie să adaugi în apă doar câteva picături (10 ml la o utilizare) de soluţie de curăţat podele.

    Cum depozitez Philips AquaTrio fără fir şi ce dimensiuni are atunci când este depozitat?

    Aspiratorul fără fir Philips AquaTrio seria 9000 cu aspirare umedă şi uscată poate fi depozitat convenabil​ în staţia de post-curăţare şi depozitare, astfel încât să fie întotdeauna curat, încărcat şi pregătit pentru următoarea curăţenie.

    Dimensiuni: 
    - Staţie de post-curăţare şi depozitare = L48 x l34,5 x H52 cm 
    - Configuraţie aspirator şi mop = L25 x l27 x H114 cm 
    - Configuraţie exclusiv aspirator = L30 x l26 x H118 cm

    Pot utiliza configuraţia aspirare și spălare şi pe covoare şi carpete?

    Pe covoare şi carpete, foloseşte configuraţia avansată exclusiv aspirator. Nu folosi configuraţia aspirare și spălare​, deoarece are un cap de aspirare AquaSpin care este potrivit numai pentru pardoseli dure.

    Cât de greu este aspiratorul fără fir Philips AquaTrio cu aspirare umedă şi uscată?

    Dacă ai mai folosit un aspirator obişnuit şi un mop standard, te vei obişnui rapid cu utilizarea unui aspirator fără fir pentru curățare umedă și uscată​ în locul acestora. Dispozitivul cântăreşte doar 4 kg, spre deosebire de majoritatea aspiratoarelor cu sac, care pot avea o greutate de peste 5 kg. Ai şi alte avantaje: nu este nevoie să transporţi o găleată grea pentru mop şi nu trebuie să faci manevre dificile cu mopul, care te pot suprasolicita! Datorită manevrabilităţii excepţionale şi designului capului de aspirare, acesta va aluneca uşor pe pardoseli, fără a trebui ridicat. Reduce totodată efortul general, deoarece nu mai este nevoie să aspiri și apoi să dai cu mopul.​ Philips AquaTrio le face simultan pe ambele.

    - Configuraţia aspirare și spălare​ = 4,2 kg
    - Configuraţia doar aspirare​ = 3 kg

    Timpul de funcţionare este suficient pentru a-mi curăţa întreaga casă?

    Philips AquaTrio fără fir are o baterie litiu-ion puternică de 25,2 V, care permite curăţarea timp de până la 45 de minute** la o singură încărcare. La o încărcare completă a bateriei se poate curăţa o suprafaţă de pardoseală de până la 185 m²*** în timpul reprizei de curăţare.

    Dublează timpul de funcţionare până la 90 de minute** la o singură încărcare cu o baterie suplimentară (comercializată separat).

    **În modul normal, configuraţia doar aspirare​ ***acoperire calculată pe baza standardului IEC, viteză de test de 0,5 m/s

    Se poate înlocui bateria sau achiziționa o bateria suplimentară?​

    Da, Philips AquaTrio fără fir are o baterie înlocuibilă. Poţi dubla timpul de funcţionare a aparatului cu o baterie Li-ion suplimentară disponibilă​ ca accesoriu (XV1797).

    Ce întreţinere este necesară pentru a menţine aparatul la performanţe optime?

    Ecranul LCD digital inteligent îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie atât în timpul curăţării, cât şi după. Acesta te ghidează cu notificări în timp real privind întreţinerea, modurile de curăţare, nivelul de încărcare a bateriei şi multe altele.

    Staţia de post-curăţare şi depozitare
    Când ai terminat curăţenia, aşază aparatul în staţia de post-curăţare şi depozitare pentru un ciclu de curăţare automată care clăteşte complet aparatul şi periile Power Brush. După ce ai terminat, poţi depozita împreună întregul sistem, inclusiv periile Power Brush, astfel încât să fie toate curate şi gata de utilizare.

    Golire mereu curată şi uşoară
    Poţi scoate oricând rezervorul de apă murdară pentru a-l goli, fără a fi nevoie să atingi apa murdară folosită la curățare​.

    Înlocuirea filtrului şi a periilor
    Pentru a menţine aparatul la performanţe optime, îţi recomandăm să înlocuieşti filtrul şi periile Power Brush la fiecare 6 luni.

    Asistenţa Philips îţi stă la dispoziţie, contactează-ne

    Ai nevoie de asistenţă pentru
    produsul tău?

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.