0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Inimă sănătoasă

  Sănătatea orală şi bolile de inimă sunt conectate?

     

  Persoanele care au o igienă orală bună se bucură de un sistem cardio-vascular mai bun, precum şi de un zâmbet frumos. Pot fi mai multe cauze pentru aceasta, nu în ultimul rând faptul că persoanele care îşi îngrijesc mai bine dinţii, au în general un stil de viaţă mai sănătos.

  Sănătate orală bună

  O igienă orală bună poate preveni bolile cardiace?

     

  Există diferite teorii referitoare la modul în care sănătatea orală şi problemele cardiace sunt conectate. Deoarece gingivita şi placa bacteriană sunt cauzate de bacteriile care cresc în gură, este posibil ca aceste bacteriisă treacă direct în fluxul sangvin prin gingii şi, de acolo, la inimă. Astfel, se înţelege de ce este bine să ai grijă de dinţii tăi şi de gingii pentru a preveni problemele, înainte ca acestea să apară.

  Treat

  Tratarea problemelor de sănătate orală

     

  Dacă deja ai gingivită sau placă bacteriană, poţi să tratezi aceste probleme. Periază dinţii de cel puţin două ori pe zi, mai mult decât de obicei, asigurându-te că periezi de-a lungul gingiei. Două săptămâni  de periaj cu Philips Sonicare ar trebuie să fie suficiente pentru a remedia majoritatea problemelor, dacă sunt depistate din timp. Dacă problema persistă, apelează la un stomatolog.  

  PHILIPS SONICARE

  Cum te poate ajuta Philips Sonicare?

   

  Philips Sonicare este metoda ideală de a avea cea mai bună sănătate orală. Cu un cap ce generează 62.000 combinaţii de mişcări de periere pe minut, îndepărtarea plăcii bacteriene şi prevenirea gingivitei sunt cu adevărat simple. De asemenea, este mai uşor să ajungi la părţile greu accesibile ale gurii, deoarece capul poate fi poziţionat cu precizie acolo unde doreşti.

   

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.