Reduceri de până la 40% chiar acum! Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Reduceri de până la 40% chiar acum! Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Imaginea produsului multifuncţional seria 8500

  Aparat de călcat multifuncțional​

  Soluția versatilă și comodă, potrivită stilului tău  

  Aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500 – versatilitate, comoditate și performanță superioare​

  AIS8540/80

  Imagine principală aparat multifuncţional Philips seria 8500

  Masă de călcat integrată, reglabilă în mai multe unghiuri, pentru comoditate și flexibilitate sporite​

  Tehnologie cu încălzire dublă, pentru performanță mai bună*​

  OptimalTEMP – garantat fără arsuri pe orice material care poate fi călcat

  Capăt de călcat ergonomic Iron+, de două ori mai ușor decât un fier de călcat obișnuit** ​

  Distruge 99.9% din bacterii***, reîmprospătând hainele și îndepărtând mirosurile​

  Alege-ți ținuta cu ușurință oricând, astfel încât să arăți și să te simți cât mai bine în orice situație. Cu aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500 ai la îndemână o soluție modernă de călcare, care face procesul extrem de comod. Poți să alegi să calci sau doar să netezeșți cu abur, aparatul oferindu-ți combinația ideală între manevrare ușoară și performanță bună.

  *în comparație cu fiarele de călcat cu abur, conform rezultatelor testelor de utilizare a produsului de către consumatori, Octombrie 2022
  ** în comparaţie cu fiarele noastre de călcat cu abur Philips.
  *** testat de un institut terţ pentru E. coli, S. Aureus, C. Albicans şi acarieni pe bumbac, cu un timp de călcare cu abur de 10 secunde.

  Aparatul multifuncţional Philips seria 8500

  Masă de călcat integrată, reglabilă în mai multe unghiuri, pentru comoditate și flexibilitate sporite​

  Masa de călcat integrată poate fi reglată în mai multe unghiuri, pentru a-ți oferi mai multă comoditate și flexibilitate în orice context. Pentru materialele mai dificil de călcat o poți folosi pe orizontală, iar pentru netezirea cu abur a materialelor mai delicate o poți folosi pe verticală. Dacă ți-e mai ușor să calci cu masa fixată în alt unghi intermediar, ai libertatea de a o regla cum vrei.​

  Tehnologie de încălzire dublă

  Tehnologie cu încălzire dublă, pentru performanță mai bună decât un fier de călcat cu abur obișnuit *​


  Tehnologia cu încălzire dublă permite aburului puternic să pătrundă în țesătură și să îndepărteze cutele, aparatul având o performanță mai bună decât un fier de călcat cu abur obișnuit*

  Tehnologie OptimalTemp, garantat fără arsuri

  Tehnologia OptimalTEMP, garantat fără arsuri pe orice material care poate fi călcat


  Tehnologia OptimalTEMP garantează zero arsuri pe orice material care poate fi călcat, astfel încât să poţi călca cu abur orice, de la blugi la mătase, fără griji.

  Capac fier de calcat ergonomic+

  Capătul de călcat ergonomic Iron+ face călcatul foarte ușor​


  Capătul de călcat ergonomic Iron+ este aproape de două ori mai ușor decât un fier obișnuit**, făcând procesul de călcat foarte ușor

  Distruge 99,9 %* din bacterii pentru reîmprospătare şi îndepărtarea mirosurilor

  Distruge 99.9% din bacterii***, reîmprospătând hainele și îndepărtând mirosurile

   

  Astfel, poți prelungi durata de viață a hainelor tale, pentru că nu este neapărat nevoie să le speli după fiecare purtare.

  * în comparație cu fiarele de călcat cu abur, conform rezultatelor testelor de utilizare a produsului de către consumatori, Octombrie 2022
  ** în comparaţie cu fiarele noastre de călcat cu abur Philips.
  *** testat de un institut terţ pentru E. coli, S. Aureus, C. Albicans şi acarieni pe bumbac, cu un timp de călcare cu abur de 10 secunde.

  Vezi aparatul multifuncţional Philips seria 8500 în acţiune

  Vezi aparatul multifuncţional Philips seria 8500 în acţiune

  Ce spun alți utilizatori despre aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500? ​

  Ești gata să cumperi aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500?​

  Aparatul multifuncţional Philips seria 8500, combinaţia completă de călcare cu şi fără abur

  Aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500 are o masă de călcat integrată, reglabilă în mai multe unghiuri, care iți permite să calci pe orizontală, să netezești cu abur pe verticală sau să o folosești într-una dintre pozițiile intermediare, în funcție de nevoile tale. Capătul de călcat ergonomic Iron+ este conectat​ la o bază detașabilă, ce are un rezervor de apă de 1.2L. 


  Astfel, ai foarte multă flexibilitate, poți folosi aparatul oriunde vrei în casă. Cârligul pliabil atașat de masă iți permite să agăți hainele cu comoditate. În plus, capătul de călcat Iron+ poate fi fixat pe orice parte a mesei, fiind posibil să fie andocat în mai multe poziții.

  rezervor de apă detaşabil aparat multifuncţional philips 8500
  apa care se umple în rezervorul detașabil aparat multifuncţional philips 8500
  cârlig pliabil aparat multifuncţional philips 8500

  Întrebări frecvente

  Pot să îmi înlocuiesc fierul de călcat cu un aparat de călcat multifuncțional Philips Seria 8500?​

  Da, aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500 poate înlocui atât fierul de călcat, cât și aparatul de călcat vertical cu abur. Aparatul oferă posibilitatea de a călca vertical, de a netezi hainele cu abur pe orizontală, fiind o combinație între manevrare ușoară și performanță bună. Așadar, fie că iți aranjezi cea mai bună cămașă, fie că iți calci mai multe rufe, aparatul de călcat multifuncțional este o soluție modernă, versatilă, care te vă ajuta să scapi de cute.​

  Utilizarea aparatului de călcat multifuncțional Philips Seria 8500 este sigură pentru toate articolele vestimentare?

  Da, utilizarea aparatului multifuncţional seria 8500 este sigură şi adecvată pentru toate articolele ce pot fi călcate. Nu există niciun risc de ardere datorită tehnologiei OptimalTEMP.

  Pentru a îndepărta eficient cutele, ține talpa capătului de călcat a aparatului multifuncțional Philips Seria 8500 direct pe haine. Nu iți face griji, acest lucru nu le va deteriora. Talpa fierbine a capătului de călcat este special concepută pentru a nu arde și a nu lăsa pete umede.

  Ce tip de apă ar trebui să folosesc pentru aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500?

  Utilizarea tipului corect de apă va contribui la prelungirea duratei de viaţă a aparatului multifuncţional seria 8500. Iată câteva sfaturi şi trucuri:

  Aparatul este conceput pentru a fi utilizat cu apă de la robinet. Însă, dacă locuieşti într-o zonă cu apă dură, calcarul se poate acumula rapid. În acest caz, încearcă să foloseşti apă distilată sau demineralizată (se poate folosi şi apă demineralizată în proporţie de 50 % amestecată cu apă de la robinet).

  Nu utiliza apă parfumată, apă din uscătorul de haine, oţet, amidon, agenţi de detartrare, aditivi de călcare, apă dedurizată chimic sau alte substanţe chimice, deoarece acestea pot provoca scurgeri de apă, pete maro sau deteriorarea aparatului multifuncţional seria 8500.

  Pentru a-ţi parfuma hainele, încearcă în schimb:

  • Folosirea unui balsam de rufe parfumat pentru spălat
  • Utilizarea de uleiuri esenţiale (arome) în timpul spălării
  • Pulverizarea de apă parfumată pe haine după ce le calci (cu abur)

  Utilizând aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500 pot înlocui un ciclu de spălare?

  Utilizarea aparatului multifuncţional Philips Seria 8500 nu înlocuieşte un ciclu complet de spălare, dar te poate ajuta să îţi reîmprospătezi hainele după ce le-ai purtat, fiind astfel posibil să mărești durata dintre spălări. În acest fel, poți prelungi durata de viaţa a hainelor tale, făcând și un lucru benefic pentru mediul incorjurator.


  ​Există şi alte beneficii. Aburul aparatului multifuncţional de călcat Philips seria 8500 distruge 99,9 % din bacterii*, reîmprospătând în acest fel hainele și îndepărtând mirosurile. Lasă hainele proaspete, igienice şi gata de purtat.​  * Testat de un institut terţ pentru E. coli, S. Aureus, C. Albicans şi acarieni pe bumbac, cu un timp de călcare cu abur de 10 secunde

  Trebuie să detartrez aparatul de călcat multifuncțional Philips Seria 8500?

  Aparatul multifuncţional seria 8500 a fost proiectat cu un motor unic pentru a preveni acumularea calcarului, astfel încât să poţi continua să calci şi să netezeşti hainele fără griji, fără a fi nevoie de detartrare! Acum poţi avea performanţă de lungă durată fără detartrare.

  Ce sunt tehnologiile cu încălzire dublă şi OptimalTEMP?

  Aparatul de călcat multifuncţional Philips seria 8500 a fost proiectat cu o tehnologie de încălzire dublă, pentru a genera mereu abur puternic. Aceasta înseamnă că are două elemente de încălzire, unul în bază şi celălalt în capătul de călcare. Elementul de încălzire puternic din bază generează abur puternic. Al doilea element de încălzire, cel din capătul fierului, reîncălzeşte aburul, pentru ca acesta să își mențină puterea.


  Tehnologia OptimalTEMP garantează zero arsuri pe orice material care poate fi călcat, astfel că poţi călca orice fără griji, de la blugi la mătase. Asigură o temperatură optimă a tălpii care va ajuta la netezirea tuturor materialelor care pot fi călcate, fără riscul deteriorării sau al arderii acestora.

  Cauţi alte soluţii de îngrijire a hainelor?

  Compară şi găseşte staţia ta de călcat cu abur

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.