0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Trasează-ţi drumul către succes cu un zâmbet


  Zâmbetul frumos este primul lucru pe care oamenii îl remarcă la noi. El reprezintă o parte importantă din modul în care ne prezentăm în lume şi arată că suntem sănătoşi şi fericiţi. Dinţii albi sunt semnul unei bune igiene orale, care este strâns legată de alte beneficii ale sănătății, cum ar fi reducerea riscului de probleme cardiace. Zâmbetul este accesoriul perfect de luat la interviu sau la o întâlnire interesantă.

  bad-breath

  Albirea naturală funcţionează


  Mulţi oameni asociază albirea dinţilor cu tratamente chimice. Aceste tratamente sunt eficiente, însă ar fi mai bine să încerci mai întâi câteva strategii de albire naturală. Acest lucru înseamnă să mănânci mai puţin din anumite alimente şi mai mult din altele.

  Mănâncă pentru a avea dinţi mai albi


  Se ştie că anumite alimente şi băuturi pătează dinţii. Cafeaua, ceaiul şi vinul roşu conţin taninuri şi zahăr, care duc la decolorare, aşa că se recomandă să le consumi cu moderaţie. Şi fumatul îţi poate îngălbeni dinţii. Anumite alimente te pot ajuta să îi albeşti. Încearcă cu căpşune, ţelină, mere, morcovi şi alte alimente crocante, dar şi cu brânză şi nuci. Toate ajută gura să producă mai multă salivă, care spală dinţii pe cale naturală.

  Periază pentru un zâmbet alb sănătos


  Unele paste de dinţi conţin bicarbonat de sodiu, care ajută la albirea dinţilor. Această substanţă chimică naturală atenuează petele, făcându-ţi zâmbetul puţin mai strălucitor. Totuşi, deşi aceste paste de dinţi sunt sigure, dacă sunt folosite pentru prea mult timp pot subţia smalţul dinţilor. Cea mai bună soluţie este să le foloseşti în cicluri de 6 săptămâni cu 6 săptămâni pauză între ele.

  Află de ce sănătatea orală îţi îmbunătăţeşte viaţa zilnică

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.