1
Gătire

Gătire

*Preţ recomandat. Fiecare vânzător foloseşte propriile preţuri de vânzare.
**Specificaţiile afişate nu se aplică tuturor produselor din fiecare gamă.

robot de bucătărie

Philips Airfryer. Prăjire mai sănătoasă cu aer

Dacă îţi place mâncarea prăjită Philips Airfryer este soluţia ideală! Cu Philips Airfryer poţi prăji mult mai sănătos…cu aer!

 

În comparaţie cu o friteuză tradițională, cartofii prăjiţi cu Philips Airfryer conţin cu până la 80% mai puţină grăsime* şi au un gust delicios! De asemenea, Philips Airfryer este uşor de curăţat, sertarul coşului de alimente şi accesoriile fiind 100% lavabile în maşina de spălat vase.

 

Descoperă Philips Airfryer

 

* În comparaţie cu cartofii proaspăt preparaţi într-o friteuză Philips tradiţională

 

Prepară acasă, fără efort, meniurile tale preferate

 

Noile aparate Philips Multicooker îți permit să alegi din cele 22 de programe presetate pentru prepararea ușoară, nesupravegheată a felurilor tale de mâncare preferate.

 

Descoperă Philips Multicooker

Reţete Philips

 

Uşor de folosit, o mulțime de opţiuni şi reţete din plin: cu aparatele pentru gătit de la Philips vei avea un meniu perfect în fiecare zi. Ai nevoie de inspiraţie pentru a-ţi surprinde prietenii? Consultă pagina de reţete Philips. De exemplu, poţi pregăti niște bruschete delicioase ca antreu cu ajutorul grătarului, miel cu legume ca fel principal cu ajutorul friteuzei Airfryer şi încheia seara cu tiramisu ca desert, preparat cu ajutorul robotului de bucătărie.

 

Cum prepari cartofi cu Airfryer?

Această reţetă îţi va explica!

Un meniu delicios de la Airfryer
Bogat în arome

Procesarea alimentelor

Fierbătoare şi aparate de ceai