1
Reportofoane

Soluţii de înregistrare a vocii

Lucrează pur şi simplu mai inteligent

 

Descoperă mai multe

pocket-memo

Dictare mobilă

 

Recorderul de voce Philips Pocket Memo duce dictarea la un nou nivel combinând designul superior şi ergonomia cu cele mai puternice caracteristici, precum microfonul 3D şi senzorul de mişcare. Recorderul de voce ultra-mobil depăşeşte toate aşteptările şi oferă o calitate excepţională a sunetului. Numit adesea în mod eronat „Dictafon”, recorderul de voce Pocket Memo este alegerea perfectă pentru profesioniştii care doresc să fie eficienţi în deplasare.

 

Explorează gama Philips Pocket Memo

dictation-app

Aplicaţie de dictare

 

Aplicaţia recorder de voce pentru smartphone-uri permite şi mai multă productivitate în deplasare. Soluţia de dictare profesională este concepută pentru a se potrivi perfect cu Philips SpeechLive şi în suita software Philips SpeechExec. Aplicaţia comodă de dictare oferă utilizatorilor libertatea de a înregistra, edita şi trimite fişiere de dictare de oriunde şi oricând, oferindu-le flexibilitate crescută şi reducând timpii de procesare a documentelor.

 

Explorează aplicaţia de dictare

desktop

Dictare pentru birou

 

Philips SpeechMike este cu siguranţă microfonul desktop pentru dictare numărul 1. Recent lansatul SpeechMike Premium dispune de un microfon suspendat liber şi de primul senzor de mişcare din lume într-un dispozitiv de dictare digital staţionar. Caracteristicile inovatoare oferă o calitate a sunetului de studio, făcându-l perfect pentru recunoaşterea vocală.

 

Explorează gama Philips SpeechMike

audio-recorder

Recorder audio

 

Philips Voice Tracers sunt uşor de utilizat şi oferă cea mai bună înregistrare a sunetului din clasa lor în orice situaţie. Recorderele audio sunt perfecte pentru note de discurs rapide, dar sunt ideale şi pentru înregistrarea conversaţiilor, cursurilor, interviurilor, muzicii sau întâlnirilor. Indiferent de ceea ce trebuie să înregistrezi, există un recorder de voce digital disponibil, conceput special pentru a satisface aceste nevoi.

 

Explorează gama Philips Voice Tracer

transcription-sets

Transcriere

 

Seturile de transcriere Philips sunt concepute special pentru a face transcrierea uşoară şi intuitivă. Acest lucru permite utilizatorilor să treacă de la vorbire la text chiar mult mai rapid decât înainte. Fişierele preluate cu dispozitivul de înregistrare, cum ar fi recorderul de voce sau aplicaţia de dictare pot fi transformate imediat în text.

 

Explorează seturile noastre de transcriere

speechlive

Soluţii pentru fluxul de lucru

 

Soluţiile de gestionare a fluxului de lucru pentru dictare Philips, precum Philips SpeechExec şi soluţia software în cloud Philips SpeechLive permit utilizatorilor să-şi eficientizeze procesele de lucru. Administrează fluxul de lucru central şi conectează uşor autorii cu dactilografii. Indiferent dacă îţi foloseşti recorderul de voce sau aplicaţia de dictare, soluţiile Philips pentru fluxul de lucru economisesc timp şi bani.

 

Explorează soluţiile noastre pentru fluxul de lucru

start-trial-image

   

Obţine o perioadă de încercare gratuită

 

Începe astăzi perioada de încercare de 30 de zile fără niciun risc şi vezi de ce atât de mulţi profesionişti au ales dictarea profesională nr. 1.

 

Începe perioada de încercare

Ce spun clienţii noştri

 

     

 

 

Sincer, nu vă pot mulţumi îndeajuns. Expertiza şi abilitatea de a identifica şi îndeplini imediat şi precis cerinţele mele a fost absolut remarcabilă.”

 

Karen Vasquez
Executive & Personal Assistant

Congress Point Financial, Florida

 

Vezi studiile noastre de caz