1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Soluţii de înregistrare a vocii

  Lucrează pur şi simplu mai inteligent

   

  Descoperă mai multe

  pocket-memo

  Dictare mobilă

   

  Recorderul de voce Philips Pocket Memo duce dictarea la un nou nivel combinând designul superior şi ergonomia cu cele mai puternice caracteristici, precum microfonul 3D şi senzorul de mişcare. Recorderul de voce ultra-mobil depăşeşte toate aşteptările şi oferă o calitate excepţională a sunetului. Numit adesea în mod eronat „Dictafon”, recorderul de voce Pocket Memo este alegerea perfectă pentru profesioniştii care doresc să fie eficienţi în deplasare.

   

  Explorează gama Philips Pocket Memo

  dictation-app

  Aplicaţie de dictare

   

  Aplicaţia recorder de voce pentru smartphone-uri permite şi mai multă productivitate în deplasare. Soluţia de dictare profesională este concepută pentru a se potrivi perfect cu Philips SpeechLive şi în suita software Philips SpeechExec. Aplicaţia comodă de dictare oferă utilizatorilor libertatea de a înregistra, edita şi trimite fişiere de dictare de oriunde şi oricând, oferindu-le flexibilitate crescută şi reducând timpii de procesare a documentelor.

   

  Explorează aplicaţia de dictare

  desktop

  Dictare pentru birou

   

  Philips SpeechMike este cu siguranţă microfonul desktop pentru dictare numărul 1. Recent lansatul SpeechMike Premium dispune de un microfon suspendat liber şi de primul senzor de mişcare din lume într-un dispozitiv de dictare digital staţionar. Caracteristicile inovatoare oferă o calitate a sunetului de studio, făcându-l perfect pentru recunoaşterea vocală.

   

  Explorează gama Philips SpeechMike

  audio-recorder

  Recorder audio

   

  Philips Voice Tracers sunt uşor de utilizat şi oferă cea mai bună înregistrare a sunetului din clasa lor în orice situaţie. Recorderele audio sunt perfecte pentru note de discurs rapide, dar sunt ideale şi pentru înregistrarea conversaţiilor, cursurilor, interviurilor, muzicii sau întâlnirilor. Indiferent de ceea ce trebuie să înregistrezi, există un recorder de voce digital disponibil, conceput special pentru a satisface aceste nevoi.

   

  Explorează gama Philips Voice Tracer

  transcription-sets

  Transcriere

   

  Seturile de transcriere Philips sunt concepute special pentru a face transcrierea uşoară şi intuitivă. Acest lucru permite utilizatorilor să treacă de la vorbire la text chiar mult mai rapid decât înainte. Fişierele preluate cu dispozitivul de înregistrare, cum ar fi recorderul de voce sau aplicaţia de dictare pot fi transformate imediat în text.

   

  Explorează seturile noastre de transcriere

  speechlive

  Soluţii pentru fluxul de lucru

   

  Soluţiile de gestionare a fluxului de lucru pentru dictare Philips, precum Philips SpeechExec şi soluţia software în cloud Philips SpeechLive permit utilizatorilor să-şi eficientizeze procesele de lucru. Administrează fluxul de lucru central şi conectează uşor autorii cu dactilografii. Indiferent dacă îţi foloseşti recorderul de voce sau aplicaţia de dictare, soluţiile Philips pentru fluxul de lucru economisesc timp şi bani.

   

  Explorează soluţiile noastre pentru fluxul de lucru

  start-trial-image

     

  Obţine o perioadă de încercare gratuită

   

  Începe astăzi perioada de încercare de 30 de zile fără niciun risc şi vezi de ce atât de mulţi profesionişti au ales dictarea profesională nr. 1.

   

  Începe perioada de încercare

  Ce spun clienţii noştri

   

       

   

   

  Sincer, nu vă pot mulţumi îndeajuns. Expertiza şi abilitatea de a identifica şi îndeplini imediat şi precis cerinţele mele a fost absolut remarcabilă.”

   

  Karen Vasquez
  Executive & Personal Assistant

  Congress Point Financial, Florida

   

  Vezi studiile noastre de caz

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.