Reduceri de până la 40% la Electrocasnicele Philips Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Reduceri de până la 40% la Electrocasnicele Philips Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Aparat de gătit cu aer cald NX0690

    Philips All-in-One Multicooker​

    O varietate de mâncăruri delicioase în doar 30 de minute!

    Aparat de gătit multifuncţional HD2151

    35 de programe pentru a găti o varietate de mâncăruri delicioase în doar 30 de minute*, prin atingerea unui singur buton!​

     

    Philips All-in-One Multicooker ​

    HD2151/40 

    Gătește rapid și gustos: sistem de control al gustului și tehnologie de eliberare automată a aburului, în doar 7 minute​

    Tehnologia de eliberare rapidă a presiunii facilitează eliberarea automată a presiunii în doar 7 minute – cu 50% mai repede decât atunci când gătești pe aragaz*

    35 de opţiuni de meniu presetate, inclusiv gătire sub presiune şi gătire lentă, sotare şi gătire la aburi ​

    Dotat cu 18 sisteme de protecţie de siguranţă pentru a găti fără griji​

    Noul nostru sistem de control al gustului pentru a obţine rezultate mai gustoase

    Aplicația NutriU exclusivă, cu o mulțime de rețete** și sfaturi de gătit pentru a te inspira

    *Carne de vită gătită în 30 de minute, de la încălzire până la eliberarea întregii presiuni, comparativ cu 60 de minute pe aragaz.
    **Se aplică numai pieţelor cu aplicaţia NutriU.

    Premiul iF pentru design 2022

    Cel mai rapid ajutor în bucătărie​

     

    Tehnologia de eliberare rapidă a presiunii facilitează eliberarea automată a presiunii în doar 7 minute – cu 50% mai repede decât atunci când gătești pe aragaz*.

     

    *Carne de vită gătită în 30 de minute, de la încălzire până la eliberarea întregii presiuni, comparativ cu 60 de minute pe aragaz.

    Sistem de control al gustului

    Sistem de control al gustului pentru rezultate mai gustoase


    Obţine rezultate mai gustoase cu noul nostru sistem de control al gustului - controlul precis al presiunii şi al temperaturii sporeşte frăgezimea cărnii cu 22%* şi suculenţa cu 42%*. Indiferent dacă dorești să adaugi ingrediente extra sau dacă îți dai seama că lipseşte ceva din reţetă, poți apăsa butonul „Adăugare ingrediente” în timpul gătirii, în orice moment.
     

    *Testare cu metoda WBSF cu privire la pierderea conţinutului de umiditate din carnea de porc şi de pui, comparând cu aparatul de gătit multifuncţional Philips 3000 şi gătitul pe aragaz.

    Aplicaţia NutriU

    Aplicația Philips NutriU: ghidul tău rapid pentru mesele zilnice​


    Descoperă cea mai bună experiență de gătit cu aplicația NutriU, unde vei avea parte de inspiraţie zilnică şi noi reţete preferate.​

    Interfaţă intuitivă cu utilizatorul

    Design modern: câştigătorul premiului iF pentru design


    Dimensiunile compacte ale multicookerului sunt potrivite pentru bucătăriile contemporane, iar interfața prietenoasă cu utilizatorul oferă procesului de gătire confort suplimentar.

    Capacitate de 5 litri

    O varietate de mâncăruri delicioase​

     

    Gătire sub presiune şi gătire lentă, sotare şi gătire la aburi - bucură-te de peste 35 de opţiuni de meniu presetate, prin atingerea unui singur buton. Cu opțiunea My Favorite poți stoca până la 3 programe de gătit personalizate. Cu temporizatorul nostru presetat de 24 de ore, uşor de programat, şi cu funcţia de păstrare la cald automată de 12 ore, mesele vor  întotdeauna încălzite optim şi gata de consumat atunci când sunteţi pregătiţi de masă.

    Sistem de control al gustului

    Gătești fără griji


    Dotat cu 18 sisteme de protecţie de siguranţă pentru a găti fără griji. Sistemul încorporat de blocare pentru copii îți permite să pregătești masa chiar și atunci când cei mici sunt prin preajmă.

    Vezi Philips All-in-One Multicooker în acțiune - Gust maxim, efort minim​

    Miniatură video aparat de gătit multifuncţional Philips seria 3000, videoclip al produsului

    Află ce spun consumatorii despre multicookerul All-in-One Philips

    Ești gata să cumperi multicookerul All-in-One Philips?​

    Aparat de gătit multifuncţional Philips

    Philips All-in-One Multicooker HD2151/40 are un meniu de operare intuitiv, care simplifică procesul de gătit. Acesta vine în pachet cu accesorii utile pentru prepararea mâncării, lingură 2 în 1 și un pahar gradat.​

    Personalizare prin aplicaţia NutriU

    Descarcă gratuit Aplicația NutriU pentru inspiraţie zilnică şi descoperă noi reţete preferate!​

    Aplicaţia NutriU este plină de reţete sănătoase și nutritive, video-uri, sfaturi şi recomandări – de la pui și pește, până la legume, cartofi delicioși sau deserturi – și băuturi preferate sănătoase. 

    Ghidare pas cu pas pentru a deveni un bucătar mai bun.

    Numeroase funcții, de la căutare rapidă şi salvarea reţetelor, până la valori nutriţionale și crearea şi distribuirea propriilor idei de reţete în comunitatea NutriU. 

    Descărcă aplicația:​

    Alătură-te altor utilizatori de multicooker 


    Aplicaţia NutriU îţi permite să te alături unei comunităţi* de bucătari din întreaga lume pentru a împărtăşi sfaturi şi trucuri, precum şi pentru a discuta despre reţete şi articole NutriU cu alţi utilizatori. Poţi să te conectezi cu alţi bucătari pasionaţi, să împărtăşeşti moduri noi de preparare sau pur şi simplu să vezi ce gătesc familia şi prietenii.

     

    *Disponibilă pe anumite pieţe

    Comunitatea de utilizatori NutriU

    Întrebări frecvente Philips All-in-One Multicooker

    Ce capacitate are aparatul de gătit?

    Aparatul de gătit multifuncţional are o capacitate de 5 l, fiind perfect pentru o masă pentru întreaga familie.

    Aparatul de gătit multifuncţional include accesorii?

    Aparatul de gătit multifuncţional Philips este livrat cu o spatulă, o tavă de preparare la abur din plastic şi un pahar gradat.​

    Ce poţi găti cu aparatul de gătit multifuncţional?

    De la carne de vită la budinci, supe şi tocăniţe, aparatul multifuncţional Philips seria 3000 oferă o experienţă rapidă de preparare sub presiune. Acesta asigură eliberarea automată a presiunii în doar 7 minute – cu 50 % mai rapid decât gătitul pe aragaz.*


    *Carne de vită gătită în 30 de minute, de la încălzire până la eliberarea întregii presiuni, comparativ cu 60 de minute pe aragaz.

    Câte metode de gătit oferă aparatul de gătit multifuncţional?

    Aparatul de gătit multifuncţional Philips oferă 35 de programe presetate de gătit pentru o varietate de preparate, la o apăsare de buton, împreună cu opţiunea a trei programe de gătit personalizate pentru prepararea felurilor preferate de mâncare.

    Care este avantajul utilizării aplicaţiei NutriU?

    NutriU este bucătarul tău priceput, care te ajută pe parcursul întregii experienţe de gătit, astfel încât să poţi experimenta cu încredere cu rezultate garantate. Inspiră-te din sutele de reţete, pregăteşte ingredientele şi găteşte-le cu îndrumări pas cu pas pentru a deveni un bucătar mai bun.

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.