• Din cauza unui upgrade al sistemului IT, timpii noștri de expediere standard vor fi prelungiți. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Produse

    Întrebări frecvente

     

    General

    Ce este un espresso?
    O ceaşcă de espresso

    O doză de cafea neagră bogată şi intensă pregătită cu ajutorul unei metode de preparare prin care cafetiera acţionată de pompă forţează apa fierbinte să treacă prin particulele fine la presiune ridicată (9 bari). Provine din cuvântul latinesc „expressus”, care înseamnă „stors” sau „presat”.

     

    Afişează toate cafetierele care pot prepara un espresso

    Ce este un cappuccino?
    O ceaşcă de cappuccino

    O doză de espresso cu lapte aburit şi un mare strat de lapte sub formă de spumă – luat cu linguriţa pentru a menţine căldura. Raportul între espresso şi lapte aburit şi lapte sub formă de spumă este în general 1/3 espresso: 1/3 lapte aburit: 1/3 lapte spumat.

    În Italia, consumul de cappuccino după ora 10 dimineaţa nu poate fi acceptat sub nicio formă. Cafeaua de referinţă este considerată a face minuni pentru digestie. Dar numai dacă este băută la micul dejun.

     

    Afişează toate cafetierele care pot prepara un cappuccino

    Care este diferența între o cafea la filtru și un espresso?
    Care este diferenţa dintre cafeaua la filtru şi espresso?

    Cafeaua la filtru şi espresso au metode diferite de preparare şi prin urmare necesită tipuri diferite de boabe. Cafeaua la filtru este preparată de obicei din boabe Arabica într-o cafetieră, în timp ce espresso este preparat într-un espressor care utilizează un amestec din amândouă: aproximativ 60-70% boabe Arabica şi 30-40% boabe Robusta. Atunci când vine vorba despre prăjire, cafeaua la filtru are un nivel uşor sau mediu de prăjire pentru a se îmbunătăţi parfumul şi a crea arome subtile. În timp ce pentru espresso se asigură o prăjire intensă, până la o culoare închisă pentru a elibera nuanţele de ciocolată prăjită şi a scădea aciditatea.

     

    Afişează toate cafetierele care pot prepara cafea la filtru şi espresso

    Abilităţi de barman
    Cum spumezi laptele manual
    Cum prepari un espresso perfect
    O ceaşcă de espresso

    O doză perfectă de espresso trebuie să aibă un timp de extragere cuprins între 20 şi 30 de secunde şi o presiune manuală reglată la 9 bari. Aceasta asigură extragerea componentelor pozitive ale aromei emulsifierea grăsimilor care creează crema. Foloseşte întotdeauna apă pură pentru gustul cel mai pur.

     

    Afişează toate cafetierele care pot prepara un espresso

    Cum creezi latte art
    Cum creezi cioko art
    Băuturi speciale
    Cum prepar French Accent?
    Accent franţuzesc
    • Cafea cu specific franţuzesc.

      INGREDIENTE
      • 1 espresso
      • 5 ml coniac Frapin
      • 2 mg vanilie
      • 1 mg scorţişoară
      • Particule de cafea Blue Mountain

      • Prepară un espresso
      • Adaugă coniacul, vanilia şi scorţişoara
      • Amestecă şi savurează!

      SFAT! Cafeaua Blue Mountain din Jamaica reprezintă o opţiune ideală pentru această băutură rafinată.
     
    Cum prepar Anne Bonny?
    Anne Bonny

    Un cocktail denumit după renumitul pirat din secolul 18, care îţi va merge drept la inimă.

     

    INGREDIENTE

    • 1 espresso

    • 3 cl rom Vieux

    • 2 cl Galliano

    • 1 linguriţă de zahăr demerara

    • 2 cl frişcă proaspătă

     

    • Amestecă toate ingredientele (în afară de frişcă) la un loc, în pahar

    • Toarnă încet frişca pe spatele unei linguri încălzite – sprijinite pe partea laterală a paharului – astfel încât

    să plutească la suprafaţă

    • Poate fi necesar puţin exerciţiu pentru a te asigura că frişca rămâne la suprafaţă

     

    SFAT! Adaugă un strop de rom agricol AOC Martinique foarte vechi, preparat din sirop pur din trestie de zahăr.

     

    Afişează toate cafetierele care pot prepara un espresso

    Cum prepar Cappuccino Viennese?
    Băutură specială cappuccino vienez

    O specialitate locală din Alpi, cu frişcă bătută, care se înalţă ca Alpii Dolomiţi maiestuoşi.

    INGREDIENTE
    • 1 espresso
    • 2 1/2 cl frişcă proaspătă
    • 1/2 linguriţă de zahăr
    • Pudră de cacao

    • Bate uşor frişca până când se îngroaşă
    • Adaugă zahăr şi amestecă frişca delicat, de sus în jos
    • Toarnă frişca într-o ceaşcă şi adaugă espresso
    • Presară deasupra un praf de pudră de cacao

    SFAT! Opţiunea perfectă pentru cafea este o Arabica de calitate din America Centrală, provenită dintr-un singur loc sau amestecată.

     

    Afişează toate cafetierele care pot prepara un espresso