Deși există peste 50 de soiuri de cafea, numai 2 – Arabica și Robusta – se utilizează pentru a produce cafeaua comercială. Arabica este cea mai populară, fiind preferată de 70% din consumatorii de cafea.
Cu cât bobul se prăjește mai mult – și devine mai închis la culoare – cu atât se evaporă mai multă cafeină.
Cu cât bobul se prăjește mai mult – și devine mai închis la culoare – cu atât se evaporă mai multă cafeină.
Cu cât bobul se prăjește mai mult – și devine mai închis la culoare – cu atât se evaporă mai multă cafeină.
Deși există peste 50 de specii de cafea, numai 2 – Arabica și Robusta – se utilizează pentru a produce cafeaua comercială. Arabica este cea mai populară. 70% o preferă faţă de Robusta.
Deși există peste 50 de specii de cafea, numai 2 – Arabica și Robusta – se utilizează pentru a produce cafeaua comercială. Arabica este cea mai populară. 70% o preferă faţă de Robusta.