0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  O ceaşcă de cafea

  Cafea

   

  110 ml cafea la filtru

   

  Aceasta este cafea lungă preparată prin turnarea apei clocotite peste cafeaua măcinată într-un filtru de cafea. Aceasta poate fi preparată manual sau cu o cafetieră cu filtru. Deoarece nu este preparată la presiune ridicată, nu are un strat cremos la suprafaţă, dar are un gust mai complet decât espresso.

   

  În Germania, cafeaua tradiţională la filtru este servită în ceşti de 125 ml, în timp ce o cană de cafea din Statele Unite ale Americii va avea în jur de 250 ml (aproximativ 9 uncii). Laptele este opţional şi se adaugă de obicei simplu şi nu spumat. Se adaugă zahăr sau îndulcitor în funcţie de preferinţele consumatorului. Brazilienii sunt cei care savurează cea mai dulce cafea. Ultima tendinţă este de a adăuga unt provenit de la animale hrănite cu iarbă în cafeaua la filtru, ceea ce se presupune că te ajută la dietă şi la nivelul de energie.

   

  Cafeaua la filtru a cunoscut recent o revigorare şi devine din ce în ce mai modernă în Europa. Este uneori preparată şi rece sau ca o cafea cu preparare îndelungată. Cafeaua cu preparare îndelungată are aceeaşi metodă de preparare, dar cu un filtru de cafea mult mai puţin permeabil, ceea ce are drept rezultat o cafea la filtru foarte slabă.

   

  Cantitatea de cafeină dintr-o cafea la filtru depinde de numeroşi factori: durata de preparare, temperatura apei, durata de contact, granulaţia cafelei, durata de prăjire, calitatea şi tipul boabelor. În medie, poţi spune despre cafeaua la filtru că are un conţinut mai redus de cafeină pe mililitru decât espresso. Însă, deoarece ceaşca medie de cafea la filtru este mult mai mare, consumi în jur de 90 mg de cafeină per servire – în comparaţie cu 40 mg pentru un espresso mediu. Prin urmare pentru o ceaşcă, espresso conţine mai puţină cafeină decât cafeaua la filtru.

   

  Găseşte aparate pentru a prepara cafea

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.