1
Cafea

 

Cafea

Afișare
Grilă
Listă
Tip produs
Espressoare automate
Espressoare automate Saeco
Cafetiere cu filtru
Funcţii
Cană din sticlă

Vasul Aroma de la Philips este fabricat din sticlă şi este creat pentru a păstra optim aroma cafelei.

Vas termorezistent

Vasul termoizolant al cafetierei tale cu filtru îţi va menţine cafeaua caldă pentru mai mult timp şi păstrează aroma în loc să utilizeze o placă de încălzire sub vas, ca la cafetierele cu vase din sticlă pentru cafea.

AromaSwirl

Duza inteligentă a cafetierei cu filtru roteşte cafeaua pe măsură ce aceasta picură în vasul de sticlă, răspândind uniform aroma peste tot. Fără cafea slabă în ultima ceaşcă. Această caracteristică asigură că prima şi ultima ceaşcă de cafea preparate în cafetiera cu filtru vor avea aceeaşi concentraţie – şi un gust excelent până la ultimul strop.

Comutator de intensitate

Comutatorul de intensitate brevetat îţi permite să setezi circuitul apei prin stratul de cafea: un mediu larg de distribuire a apei oferă un gust slab şi delicat, în timp ce un mediu concentrat oferă un gust tare şi intens.

Temperatură reglabilă a cafelei

Această cafetieră îţi permite să reglezi temperatura cafelei conform preferinţelor tale. De exemplu, o temperatură mai ridicată pentru o ceaşcă de ceramică ce absoarbe căldura şi una mai scăzută pentru un pahar subţire sau pentru un pahar din plastic pe care să-l iei cu tine.

Selectare a concentraţiei

Cu funcţia de selectare a concentraţiei, poţi alege între o cafea scurtă şi tare şi una lungă şi slabă.

Râşniţă ceramică

Râşniţele ceramice de cafea sunt superioare râşniţelor din oţel ale concurenţei din mai multe puncte de vedere: acestea asigură măcinare precisă, longevitate supremă şi funcţionare deosebit de silenţioasă, fără arderea boabelor - pentru gust pur

Potrivit pentru diverse dimensiuni de ceşti

Ridicând sau coborând gura de scurgere sau tava de scurgere, îţi poţi regla aparatul să corespundă ceştii sau cănii tale preferate.

Memorie personală pentru cafea

Aparatul îţi permite să reglezi şi să salvezi cantitatea de cafea pe care preferi s-o prepari.

Preparare în avans

Prepararea în avans te asigură că boabele de cafea sunt înmuiate înainte de preparare, astfel ca aromele să fie eliberate în mod uniform.

Indicator detartrare

Aparatul îşi aminteşte când trebuie să-l detartrezi cu agentul special de detartrare SENSEO® sau Saeco, pentru a asigura durata maximă de viaţă a aparatului.

Piesele pot fi spălate în maşină

Piese care pot fi spălate în maşină pentru curăţare uşoară şi comodă.

Oprire automată

Aparatul se opreşte automat pentru a economisi energie.

Soluţii pentru lapte
Sistem automat de spumare a laptelui

Sistemele de spumare a laptelui cu carafă pentru lapte integrată pot fi depozitate cu uşurinţă în frigider şi sunt întotdeauna pregătite să spumeze lapte pentru cappuccino gustos şi multe altele.

Băuturi cu cafea
Cafea la filtru

Găseşte un aparat care prepară o cafea la filtru. Cafeaua la filtru se prepară prin turnarea apei clocotite peste cafeaua măcinată, într-un filtru de cafea din hârtie. Servită în căni de la 125 ml (Germania) până la 250 ml (SUA), cu un gust mai complet decât un espresso.

Băuturi cu cafea şi lapte

Găseşte aparate care pot prepara băuturi cu cafea cu lapte spumat - precum Cappuccino.

Espresso

Găseşte toate aparatele care prepară o doză de espresso. Espresso se prepară prin trecerea forţată a apei calde la 88º C timp de 25 de secunde la o presiune efectivă de 9 bari prin 7 grame de cafea fin măcinată, pentru un espresso de 25 ml acoperit cu un strat cremos fin. Mai intens şi mai pur decât o cafea la filtru.

Materiale şi finisaje
Oţel inox

Întregul produs este acoperit cu oţel inoxidabil rezistent, pentru longevitate supremă şi design premium

Plastic şi oţel inox

Elementele elegante din oţel inoxidabil au fost combinate cu gust cu materiale sintetice durabile pentru un design armonios al aparatului, care este uşor de curăţat.

Plastic

Materialele sintetice ale acestui aparat îi oferă durabilitate şi îl fac uşor de curăţat - conceput pentru oameni cărora le plac lucrurile accesibile în viaţă.

Curăţare şi întreţinere
Program de curăţare şi detartrare automat

Mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţă: aparatul se va clăti automat atunci când este pornit şi oprit şi se va detartra atunci când este necesar şi când vei pune agent de detartrare în rezervorul de apă

Funcţie de curăţare a carafei pentru lapte

Mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţă: carafa de lapte se curăţă singură după fiecare utilizare.

Compatibil cu filtrul AquaClean

Espressoare automate care vor corespunde filtrului de apă AquaClean patentat. AquaClean se asigură că nu este nevoie să-ţi detartrezi espressorul automat pentru 5.000 de ceşti (2 ani).

Accesorii şi piese
Întreţinere

Filtre de apă, agenţi de detartrare şi multe altele pentru a te ajuta să extinzi durata de viaţă a cafetierei tale sau a espressorului tău.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa