1
Cafea

 

Cafea (150)

0 Filtre

Filtre

0 Filtre
Tip produs
Espressoare automate
Espressoare automate Saeco
Cafetiere cu filtru
Funcţii
Cană din sticlă

Vasul Aroma de la Philips este fabricat din sticlă şi este creat pentru a păstra optim aroma cafelei.

AromaSwirl

Duza inteligentă a cafetierei cu filtru roteşte cafeaua pe măsură ce aceasta picură în vasul de sticlă, răspândind uniform aroma peste tot. Fără cafea slabă în ultima ceaşcă. Această caracteristică asigură că prima şi ultima ceaşcă de cafea preparate în cafetiera cu filtru vor avea aceeaşi concentraţie – şi un gust excelent până la ultimul strop.

Temperatură reglabilă a cafelei

Această cafetieră îţi permite să reglezi temperatura cafelei conform preferinţelor tale. De exemplu, o temperatură mai ridicată pentru o ceaşcă de ceramică ce absoarbe căldura şi una mai scăzută pentru un pahar subţire sau pentru un pahar din plastic pe care să-l iei cu tine.

Selectare a concentraţiei

Cu funcţia de selectare a concentraţiei, poţi alege între o cafea scurtă şi tare şi una lungă şi slabă.

Potrivit pentru diverse dimensiuni de ceşti

Ridicând sau coborând gura de scurgere sau tava de scurgere, îţi poţi regla aparatul să corespundă ceştii sau cănii tale preferate.

Piesele pot fi spălate în maşină

Piese care pot fi spălate în maşină pentru curăţare uşoară şi comodă.

Oprire automată

Aparatul se opreşte automat pentru a economisi energie.

Soluţii pentru lapte
Cu sistem de spumare a laptelui separat

Cu sistemul clasic de spumare a laptelui pannarello, îţi poţi spuma laptele potrivit preferinţelor tale. Pur şi simplu introdu pannarello în lapte, în timp ce amesteci încet laptele cu o mişcare de rotaţie. Spumează laptele cât de mult doreşti, pentru mai multă sau mai puţină spumă a laptelui.

Băuturi cu cafea
Cafea la filtru

Găseşte un aparat care prepară o cafea la filtru. Cafeaua la filtru se prepară prin turnarea apei clocotite peste cafeaua măcinată, într-un filtru de cafea din hârtie. Servită în căni de la 125 ml (Germania) până la 250 ml (SUA), cu un gust mai complet decât un espresso.

Băuturi cu cafea şi lapte

Găseşte aparate care pot prepara băuturi cu cafea cu lapte spumat - precum Cappuccino.

Espresso

Găseşte toate aparatele care prepară o doză de espresso. Espresso se prepară prin trecerea forţată a apei calde la 88º C timp de 25 de secunde la o presiune efectivă de 9 bari prin 7 grame de cafea fin măcinată, pentru un espresso de 25 ml acoperit cu un strat cremos fin. Mai intens şi mai pur decât o cafea la filtru.

Materiale şi finisaje
Plastic şi oţel inox

Elementele elegante din oţel inoxidabil au fost combinate cu gust cu materiale sintetice durabile pentru un design armonios al aparatului, care este uşor de curăţat.

Plastic

Materialele sintetice ale acestui aparat îi oferă durabilitate şi îl fac uşor de curăţat - conceput pentru oameni cărora le plac lucrurile accesibile în viaţă.

Curăţare şi întreţinere
Funcţie de curăţare a carafei pentru lapte

Mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţă: carafa de lapte se curăţă singură după fiecare utilizare.

Compatibil cu filtrul AquaClean

Espressoare automate care vor corespunde filtrului de apă AquaClean patentat. AquaClean se asigură că nu este nevoie să-ţi detartrezi espressorul automat pentru 5.000 de ceşti (2 ani).

Accesorii şi piese
Pregătirea

Tot ceea ce-ţi trebuie pentru a prepara o cafea sau chiar pentru a extinde funcţionalităţile cafetierei tale.

Întreţinere

Filtre de apă, agenţi de detartrare şi multe altele pentru a te ajuta să extinzi durata de viaţă a cafetierei tale sau a espressorului tău.

Piese de schimb

S-a stricat ceva? Aceste piese îţi vor economisi costurile necesare pentru înlocuirea întregului espressor sau a întregii cafetiere.

Nu ai găsit ce căutai?

Vezi toate produsele

Produse vizualizate recent

  • -{discount-percentage}%