1
Cafea

 

Cafea

Afișare
Grilă
Listă
Tip produs
Espressoare automate Saeco
Funcţii
Temperatură reglabilă a cafelei

Această cafetieră îţi permite să reglezi temperatura cafelei conform preferinţelor tale. De exemplu, o temperatură mai ridicată pentru o ceaşcă de ceramică ce absoarbe căldura şi una mai scăzută pentru un pahar subţire sau pentru un pahar din plastic pe care să-l iei cu tine.

Selectare a concentraţiei

Cu funcţia de selectare a concentraţiei, poţi alege între o cafea scurtă şi tare şi una lungă şi slabă.

Râşniţă ceramică

Râşniţele ceramice de cafea sunt superioare râşniţelor din oţel ale concurenţei din mai multe puncte de vedere: acestea asigură măcinare precisă, longevitate supremă şi funcţionare deosebit de silenţioasă, fără arderea boabelor - pentru gust pur

Potrivit pentru diverse dimensiuni de ceşti

Ridicând sau coborând gura de scurgere sau tava de scurgere, îţi poţi regla aparatul să corespundă ceştii sau cănii tale preferate.

Memorie personală pentru cafea

Aparatul îţi permite să reglezi şi să salvezi cantitatea de cafea pe care preferi s-o prepari.

Preparare în avans

Prepararea în avans te asigură că boabele de cafea sunt înmuiate înainte de preparare, astfel ca aromele să fie eliberate în mod uniform.

Indicator detartrare

Aparatul îşi aminteşte când trebuie să-l detartrezi cu agentul special de detartrare SENSEO® sau Saeco, pentru a asigura durata maximă de viaţă a aparatului.

Piesele pot fi spălate în maşină

Piese care pot fi spălate în maşină pentru curăţare uşoară şi comodă.

Soluţii pentru lapte
Sistem automat de spumare a laptelui

Sistemele de spumare a laptelui cu carafă pentru lapte integrată pot fi depozitate cu uşurinţă în frigider şi sunt întotdeauna pregătite să spumeze lapte pentru cappuccino gustos şi multe altele.

Băuturi cu cafea
Băuturi cu cafea şi lapte

Găseşte aparate care pot prepara băuturi cu cafea cu lapte spumat - precum Cappuccino.

Materiale şi finisaje
Plastic şi oţel inox

Elementele elegante din oţel inoxidabil au fost combinate cu gust cu materiale sintetice durabile pentru un design armonios al aparatului, care este uşor de curăţat.

Plastic

Materialele sintetice ale acestui aparat îi oferă durabilitate şi îl fac uşor de curăţat - conceput pentru oameni cărora le plac lucrurile accesibile în viaţă.

Curăţare şi întreţinere
Program de curăţare şi detartrare automat

Mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţă: aparatul se va clăti automat atunci când este pornit şi oprit şi se va detartra atunci când este necesar şi când vei pune agent de detartrare în rezervorul de apă

Funcţie de curăţare a carafei pentru lapte

Mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţă: carafa de lapte se curăţă singură după fiecare utilizare.

Compatibil cu filtrul AquaClean

Espressoare automate care vor corespunde filtrului de apă AquaClean patentat. AquaClean se asigură că nu este nevoie să-ţi detartrezi espressorul automat pentru 5.000 de ceşti (2 ani).

Espressoare automate Saeco

Nu găseşti produsul căutat aici?

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa