Înapoi la prezentarea produsului
Philips 6000 series Smart TV 3D LED ultrasubţire 140 cm (55

Frumuseţe şi inteligenţă

6000 series Smart TV 3D LED ultrasubţire 55PFL6008H/12

Televizor ultrasubţire cu tehnologie LED, cu Ambilight

Adăugaţi o nouă dimensiune la experienţa dvs. de vizionare cu seria Philips 6008 de televizoare Smart TV 3D cu tehnologie LED. Nu vă lăsaţi păcăliţi de designul subţire, acesta este super echipat cu caracteristici precum Skype™, 3D, Ambilight pe 2 laturi şi multe altele.

Caracteristici principale

Mai puţin înseamnă mai mult—experienţa de vizionare fără ramă

 • Design-ul fără ramă minimizează rama pentru un aspect mai rafinat
 • Retuşuri - Televizoare care arată la fel de bine precum funcţionează

O lume de conţinut online la îndemâna dvs.

 • Skype™ pentru apeluri video şi audio pe televizorul dvs.
 • Wi-Fi integrat pentru conectare uşoară
 • Smart TV—o lume de divertisment online

Controlaţi partajarea şi înregistrarea pe marele ecran

 • Telecomanda cu tastatură facilitează introducerea de text
 • Wi-Fi Miracast™—vedeţi ecranul dispozitivelor dvs. pe televizor
 • Distribuiţi pur şi simplu fotografii, muzică şi filme prin DLNA
 • Aplicaţia MyRemote—controlaţi-vă televizorul cu ajutorul telefonului sau tabletei

O experienţă de divertisment mai bogată

 • Ambilight XL pe 2 laturi amplifică experienţa vizionării
 • Pixel Precise HD pentru detalii mai clare în acţiune


Caracteristici

Skype™ pentru apeluri video şi audio pe televizorul dvs.

Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi împărtăşiţi-vă experienţele cu oamenii care contează pentru dvs., oriunde s-ar afla aceştia. Cu Skype™ pe televizor, puteţi efectua apeluri vocale şi video chiar din camera dvs. de zi. Este suficient să conectaţi camera Philips TV (PTA317) opţională la televizor şi vă bucuraţi de o calitate video şi audio excelentă, în mod confortabil, de pe canapeaua dvs.

Apeluri video* pe televizor cu Skype™
Wi-Fi integrat

Wi-Fi integrat pentru conectare uşoară

Tehnologia Wi-Fi integrată pe televizorul dvs. Smart TV de la Philips face conectarea cu reţeaua dvs. de acasă uşoară şi rapidă, permiţându-vă să accesaţi o varietate bogată de conţinut wireless, de acasă.

Smart TV—o lume de divertisment online

Exploraţi limitele dintre acesta şi televizoarele tradiţionale. Închiriaţi şi redaţi în flux filme, videoclipuri, jocuri şi multe altele, din magazine video online direct pe televizorul dvs. Vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Smart TV. Conectaţi-vă cu familia şi prietenii pe Skype™ sau reţeaua socială. Sau... doar navigaţi pe Internet!

Telecomandă cu tastatură

Telecomanda cu tastatură facilitează introducerea de text

Preluaţi controlul. Telecomanda noastră complet intuitivă dispune de toate funcţiile obişnuite, precum taste cursor, controlul volumului şi butoane pentru comenzi rapide. Întoarceţi telecomanda pentru a accesa o tastatură completă pentru introducerea cu uşurinţă a unui text, în orice situaţie. Şi cel mai important, telecomanda noastră inteligentă dispune de senzori giroscopici, astfel încât recunoaşte poziţiile sus şi jos, ceea ce înseamnă că puteţi introduce text fără să vă faceţi griji cu privire la schimbarea canalului.

Wi-Fi Miracast™—vedeţi ecranul dispozitivelor dvs. pe televizor

Urmăriţi ce doriţi, unde doriţi, când doriţi. Redaţi conţinutul de pe dispozitive şi vizualizaţi-l pe ecranul mare. Partajaţi fotografiile pe smartphone, laptop sau altele. Conexiunile sunt uşor de configurat şi tehnologia funcţionează pe mai multe dispozitive.

SimplyShare TV

Distribuiţi pur şi simplu fotografii, muzică şi filme prin DLNA

Distribuiţi fotografii, muzică, videoclipuri şi filme prin DLNA utilizând smartphone-ul, tableta sau computerul şi savuraţi-le pe ecranul mare. Este uşor să le distribuiţi.

Aplicaţia MyRemote—controlaţi-vă televizorul cu ajutorul telefonului sau tabletei

Controlaţi-vă televizorul şi înregistraţi din mers fără telecomandă cu ajutorul unei simple aplicaţii. Transformaţi-vă tableta sau smartphone-ul într-o telecomandă universală cu toate opţiunile telecomenzii dvs. originale, plus funcţii suplimentare, cum ar fi introducerea de text. Funcţia SimplyShare transmite conţinut pe televizorul dvs. Comutaţi transmiterea unei emisiuni digitale pe dispozitivele dvs. utilizând Wi-Fi smart screen. Rămâneţi informaţi înregistrându-vă programele preferate din mers cu ajutorul înregistrării MyRemote. Nu trebuie decât să parcurgeţi conţinutul din Ghidul de programe TV pentru a alege ce emisiuni să înregistraţi pentru a le viziona mai târziu. Un Smart TV merită o aplicaţie cu adevărat inteligentă.

Ambilight XL pe 2 laturi amplifică experienţa vizionării

Această tehnologie brevetată Philips face ca ecranul să pară mai larg şi experienţa de vizionare mai captivantă— proiectând o lumină mai lată de pe ambele laturi ale ecranului TV pe peretele care-l înconjoară. Culoarea este reglată în mod automat pentru a se potrivi cu imaginile de pe ecran. Graţie funcţiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfectă, indiferent de culoarea peretelui. Puteţi personaliza experienţa dvs. utilizând diverse setări conform preferinţelor dvs. de vizionare.

Pixel Precise HD pentru detalii mai clare în acţiune

Având ca bază tehnologia de succes Pixel Plus, am adus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nivel superior. Utilizând tehnologia Super Resolution cu 4 trilioane de culori, vă oferim cea mai bună imagine Full HD TV, indiferent de conţinut. Fie că urmăriţi un material video online sau un film Blu-ray de înaltă calitate, vă veţi bucura de ambele.

Pixel Precise HD

Design-ul fără ramă minimizează rama pentru un aspect mai rafinat

Elegant. Minimalist. Discret. Fabricat frumos dintr-o bucată perfectă de sticlă de înaltă calitate. Încadrat de o ramă exterioară ultrasubţire din metal. Conceput să se integreze perfect în orice decor.

Retuşuri - Televizoare care arată la fel de bine precum funcţionează

Casa dvs. vă reprezintă stilul. De aceea am ales în design-ul nostru culori şi finisaje subtile şi sofisticate, combinate cu materiale autentice de calitate, precum aluminiul şi oţelul, astfel încât televizoarele noastre să se integreze perfect în decorul dvs.

Eco passport

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

* Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.

* Compatibilitatea depinde de certificarea wifi miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.

* Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.

* Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.

* Camera TV Philips (PTA317) este vândută separat.

* Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.

* Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.

* Actualizare software necesară pentru HbbTV, client şi server Multiroom, aplicaţiile Netflix şi myRemote.

* Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.

* EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.

Primiţi newsletter-urile noastre

Introduceţi adresa dvs. de e-mail

Abonaţi-vă
Politică de confidenţialitate

înregistrare

Deţineţi acest produs?

Înregistraţi-vă produsul

55PFL6008H/12