0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

     Timp de citire: 5 Min 

    Nov 13, 2023 

    Cum să alegi un aparat de bărbierit pentru adolescenți?

     

    Vrei să-l ajuți pe fiul tău adolescent și să-i spui care e primul aparat de bărbierit pe care ar trebui să îl aleagă? Avem o veste bună - un aparat de bărbierit special pentru adolescenți este în sfârșit disponibil pe piață, permițându-le să se bărbierească independent și în siguranță pentru prima dată, fără tăieturi și iritații: Philips OneBlade First Shave

    Cum să-ți ajuți adolescentul să se bărbierească

     

    Să subliniem la început: bărbierirea este o alegere individuală a fiecărui bărbat - inclusiv adolescenților. Cu toate acestea, mulți dintre ei ar dori să-și radă prima barbă, pentru că de obicei nu arată bine și nu poate fi coafată, dar băieții tineri nu știu neapărat să o facă și nu este nimic ciudat în asta. Deci cine o să-i dea niște sfaturi și ajutor dacă nu tu! La această vârstă, adolescenților le pasă adesea foarte mult de aspectul lor, așa că nu ar trebui să aibă nicio problemă să se îndrume cu privire la primul lor bărbierit și aparat de ras pentru adolescenți.

    Când ar trebui să-și radă prima dată barbă?

     

    Vă întrebați când un adolescent ar trebui să înceapă să se bărbierească? Desigur, aceasta este o chestiune individuală și pentru unii oameni, părul facial apare mai devreme, iar pentru alții mai târziu. Frecvența bărbieritului variază de asemenea: unii oameni se bărbieresc o dată pe săptămână, în timp ce alții trebuie se bărbieresc în fiecare zi. Cu toate acestea, băieții încep de obicei să se bărbierească după școala primară. Barba sau mustața unui tânăr de 15 ani nu mai este ceva ieșit din comun.

    Totuși, momentul apariției primelor fire de par facial e unori jenant pentru băieții și își dau seama că sunt singuri în fața oglinzii cu primul lor bărbierit. Lipsa cunoștințelor și a aparatului potrivit duce la apariția tăieturilor și iritațiilor, iar pielii sensibile, cu imperfecțiuni și antecedente de acnee, nu-i place astfel de probleme suplimentare.

    Știi foarte bine că există metode mai bune decât cele de unică folosință și, chiar mai rău, cele împrumutate de la tatăl sau fratele său, așa că este mai bine că fiul tău să aleagă un aparat de ras pentru adolescenți, adică Philips OneBlade First Shave . Datorită acestui lucru, nu trebuie să-și facă griji pentru nimic, va arăta bine și te vei simți ușurată. Win-win!

    Testowanie maszynki do golenia przez nastolatka.

    Ce aparat de bărbierit să alegi pentru a evita tăieturile și iritațiile pielii

     

    Cum ar trebui să funcționeze un aparat de bărbierit pentru adolescenți? Cea mai frecventă problemă în bărbierirea bărbilor tinere este evitarea tăieturilor și iritațiilor, care apar adesea atunci când făța este bărbierită de cineva fără experiență . Soluția la această problemă vine cu tehnologia OneBlade, care în lumea bărbaților este deja un brand în sine. Modelul de lama conceput special pentru adolescenți și destinat primului bărbierit folosește o protecție dublă suplimentară, astfel încât fiecare adolescent să își poată bărbieri barbă în siguranță și independent, fără experiențe neplăcute.

    Ce se întâmplă dacă prima dată când îți bărbierești fața ai pielea de adolescent, dar părul facial ușor mai dur? Poate acest aparat de bărbierit pentru adolescenți să se descurce și cu asta? Nu îți fă griji! OneBlade First Shave este extrem de blând cu pielea tânără sensibilă, dar va face față oricărui tip de barbă într-un timp scurt. La urmă urmei, este tehnologia Philips OneBlade!

    Ce ar trebui să iei în considerare atunci când alegi un aparat de ras pentru un adolescent?

     

    Deși primul bărbierit este, fără îndoială, un moment important în viața fiecărui băiat, este de fapt foarte ușor. Mai ales dacă este echipat cu un aparat adecvat care este intuitiv și ușor de utilizat. Așa că nu trebuie să vă complicați cu manualul de utilizare - lăsăți aparatul fiului dvs. și este gata. Tot ce trebuie să facă adolescentul tău este să apese butonul de pe mânerul aparatului și să efectueze o mișcare simplă de bărbierit.

    În plus, bateria aparatului de bărbierit este de lungă durată - după încărcarea completă în 8 ore, dispozitivul funcționează până la 30 de minute. Tatăl lui îl dori să afle mai multe!

    Ce altceva ar trebui să știi despre aparatele de ras pentru adolescenți? Ei bine, OneBlade First Shave are un alt mare avantaj – are un mâner impermeabil, deci poate fi folosit pentru bărbierit uscat dar și umed. Și acum atenție - poate fi folosit chiar și sub duș, așa că va fi foarte ușor de utilizat pentru primul bărbierit și nu numai.

    În plus, fiul tău îl poate clăti cu ușurință sub jet de apă și nu ar trebui să existe nicio problemă cu păstrarea lui curată, pentru că știm cu toții că băieții sunt uneori mai neatenți când vine vorba de asta.

     

    Disponibil și la parteneri:

    În cele din urmă, merită să ne amintim - primul bărbierit poate fi un subiect sensibil pentru fiul tău și trebuie să simți dacă vrea să vorbească despre asta direct sau este mai bine să-i lași briciul și gata. În ambele cazuri, cu siguranță va aprecia un astfel de cadou.

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.