1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Products

  Solutii profesionale de iluminat
  pentru autoturisme si motociclete
  LED-uri si becuri auto

  Iluminat pentru industria auto


  Lumina ne poate ajuta să ne simţim în siguranţă la volan. Farurile puternice, cu lumină clară sporesc vizibilitatea fără să îi orbească pe ceilalţi şoferi. Iluminatul de precizie din interior sporeşte confortul fără să distragă atenţia persoanei de la volan. De aproape un secol, Philips Automotive este dedicat furnizării celor mai bune soluţii de iluminat de pe piaţa secundară şi de pe piaţa producătorilor şi furnizorilor de echipamente originale (OEM, OES). Unul din trei automobilele din întreaga lume este echipat cu lămpi Philips. 

  LED Inspection Lamps

  Lămpi de inspecţie cu LED


  Lămpi de inspecţie robuste şi puternice de la Philips. Compacte, uşor de manevrat şi cu LED-uri puternice, iluminează cu claritate de la cele mai mari până la cele mai înguste spaţii.

  motorcycle Lights

  Iluminat pentru motociclete


  Soluţiile noastre de iluminat pentru motociclete nu oferă doar siguranţa de care are nevoie clientul, ci şi rezistenţa la vibraţii şi stilul elegant atât de căutat.

  car Lighting

  Sisteme de iluminat pentru automobile


  Gama Philips de soluţii de iluminat de 12 V este o familie de soluţii de iluminat concepute pentru nevoile şi stilurile de viaţă ale tuturor consumatorilor.

  truck lights

  Becuri de 24 V


  Vizualizaţi gama completă de becuri şi soluţii de iluminat de 24 Volţi pentru proprietarii de parcuri auto de autobuze/autocamioane, departamentele de transport şi specialiştii din atelierele auto.

  Garages

  Garaje


  Uşuraţi munca de întreţinere. Proiectaţi lumina acolo unde este nevoie, chiar şi în spaţiile înguste, cu ajutorul lămpilor de inspecţie compacte şi puternice. Modernizaţi autovehiculele clienţilor dvs. cu lămpi uşor de montat care durează mai mult şi luminează mai puternic.

   

  Philips a creat instrumente utile de vânzări şi marketing pentru a prezenta şi a vinde mai bine produsele noastre şi pentru a satisface aşteptările clienţilor. Instrumentele precum broşurile, prospectele şi cataloagele explică beneficiile şi oferta completă de produse de iluminat Philips inovatoare, cu calitate de echipamente originale, noul dozator de perete vă permite să găsiţi imediat lampa de schimb iar vitrinele pentru podea şi tejghea îi ajută pe clienţi să aleagă produsele de iluminat.

  Wholesalers

  Comercianţi cu ridicata


  Oferiţi clienţilor dvs. cele mai recente produse de iluminat inovatoare. Sistemele noastre de iluminat auto cu LED sunt mai durabile, luminează mai puternic şi sporesc confortul şoferilor. Ajutaţi-i pe clienţi să ia decizii cu ajutorul materialelor noastre atrăgătoare de marketing.

  Philips menţine o relaţie apropiată cu managerii săi internaţionali responsabili cu conturile cheie, ceea ce ne permite să stimulăm performanţele prin delegarea autorităţii, luarea mai rapidă a deciziilor şi îmbunătăţirea productivităţii. Avem echipe dedicate de vânzări şi marketing în întreaga Europă cu o expertiză fără egal adaptată la fiecare ţară în parte. Avem experienţa şi cunoştinţele logistice pentru derularea unor campanii locale de activare şi punem la dispoziţie o infrastructură pentru organizarea de promoţii locale prin intermediul unor instrumente destinate punctelor de vânzare locale adaptate la fiecare ţară în parte.

  Retailers

  Comercianţi cu amănuntul


  Având experienţă în domeniul lămpilor pentru industria auto şi al produselor profesionale precum lămpile LED pentru inspecţii, Philips oferă cunoştinţe şi o notorietate fără egal pe piaţa sistemelor de iluminat pentru industria auto. Vă oferim o gamă largă şi o selecţie diversă de produse, sprijinite de instrumente promoţionale şi soluţii aplicate prin intermediul instrumentelor intuitive de gestionare a categoriilor.

   

  Philips a creat instrumente utile de vânzări şi marketing pentru a prezenta şi a vinde mai bine produsele noastre şi pentru a satisface aşteptările clienţilor. Instrumentele precum prospectele şi fişele pentru tejghele care explică beneficiile şi prezintă oferta completă de produse de iluminat Philips inovatoare, cu calitate de echipamente originale, vitrinele pentru podea şi tejghea, acompaniate de un ghid de aplicare de calitate superioară, îi ajută pe clienţi să aleagă produsele de iluminat.

  OES

  OES


  Creaţi valoare pentru clienţii dumneavoastră. Generaţi fluxuri noi de venit. Atingeţi-vă mai repede obiectivele. Noi oferim servicii de asistenţă completă pentru marketing tuturor partenerilor noştri OES şi vă ajutăm să vă dezvoltaţi afacerile.

  Facem eforturi angajate de a pune aplicaţii particularizate la dispoziţia Furnizorilor de echipamente originale prin crearea de soluţii de iluminat de cea mai înaltă calitate pentru industria auto care respectă standardele europene stricte, având toleranţă zero faţă de defecte. Asigurăm asistenţa de marketing necesară pentru afacerea dumneavoastră, creând, în acelaşi timp, valoare pentru clienţi. Un parteneriat lucrativ cu Philips oferă soluţii inovatoare care atrag mai mulţi clienţi şi generează venituri suplimentare pentru afacerea dvs.

  OEM

  OEM


  Suntem dedicaţi creării unor soluţii de iluminat de cea mai înaltă calitate din Europa pentru industria auto din prezent. Prin dezvoltarea competenţelor noastre şi asistenţa oferită clienţilor, noi creăm parteneriate importante care duc la un succes reciproc şi soluţii de iluminat inovatoare.

  Experienţa şi know-how-ul Philips ne permit să transformăm parteneriatele de afaceri în rezultate favorabile, obţinând succesul pe plan local prin intermediul reţelei globale de asistenţă. Dedicarea noastră faţă de stilurile şi conceptele noi şi inovatoare ne permite să oferim mărci unice care promovează atât siguranţa, cât şi stilul. LED-urile oferă performanţe termice superioare datorită radiatorului termic mai mic şi carcasei mai puţin adânci, obţinându-se o flexibilitate mai mare a designului şi economii la un nivel superior.

  Instrumente pentru industria auto

   

  Philips Automotive vă oferă instrumente şi servicii profesionale, cum ar fi instrumentele de ghidare şi instruire, pentru a asigura satisfacţie maximă.

  Topics

  Safety

  Siguranţă


  Iluminatul este fundamental pentru condus şi este singura parte din cercul siguranţei care ajută cu adevărat la prevenirea accidentelor. Aflaţi mai multe despre modul în care promovăm protecţia activă pentru siguranţă.

  Quality

  Calitate


  Toate lămpile Philips pentru industria auto poartă marca de calitate de echipament original. În acest mod se atestă că Philips este alegerea tuturor producătorilor majori de automobile din lume. Aflaţi mai multe despre calitatea produselor noastre.

  Vibration Resistance

  Rezistenţă la vibraţii


  Farurile de 24 V sunt proiectat special pentru a suporta sarcinile şi vibraţiile extreme la care sunt supuse autocamioanele şi utilajele grele. Drumurile accidentate şi vibraţiile reprezintă adesea cauza defectării farurilor.

  LED solutions

  Soluţii LED


  LED-urile noastre puternice şi de calitate superioară Luxeon® echipează gama noastră de lămpi cu LED pentru iluminat pe timp de zi (DRL) cu produse precum LED Daylight 4, LED Daylight 8 şi cel mai recent model, LED DaylightGuide, cu un nou design exclusiv de LED, fără puncte.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.