0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Timp de citire: 5 Min 

    Nov 16, 2023 

    Ce trebuie să faci pentru ca primul tău bărbierit să fie un succes

     

    Cum să știi cum să-ți bărbierești prima miriște? Ce instrumente și produse cosmetice ar trebui să folosesc? Cum să alegi primul tău aparat de bărbierit? Deși nu există un răspuns clar la aceste întrebări, îți spunem ce să faci pentru ca primul tău bărbierit să fie un succes.

    Primul bărbierit – la ce vârstă începe să crească părul facial?

     

    Aspectul primului păr facial este, desigur, o chestiune individuală și depinde de nivelul de testosteron din organism, iar problema cu privire la viteza cu care crește părul facial este similară , dar mai mult sau mai puțin părul facial începe să crească în ultimele clase de școală primară sau postliceală, adică la vârsta de 14-18 ani. Adolescenții ale căror niveluri de testosteron crește rapid și ei observă apariția părului în zonele intime, dar apar mai multe întrebări despre părul facial - ce să faci cu el, ce aparat de ras să alegi pentru prima barbă?

    Cum să alegi primul aparat de bărbierit

     

    Primele fire de păr au apărut deja pe fața ta și te întrebi cum să faci pentru a te bărbieri pentru prima dată? Felicitări! Aceasta înseamnă că acum este timpul să alegi un aparat care să fie ușor de folosit. Cauți informații despre primul tău bărbierit pentru că la urma urmei, nu toată lumea știe cum să o facă și nu ai întotdeauna cu cine să vorbeșți despre asta.

    Alegerea aparatului potrivit pentru primul tău bărbierit, ținând cont de cerințele pielii și bărbii tinere, nu este atât de ușoară. Poți, desigur, să urmărești cum se bărbierește tatăl tău și ce aparat de bărbierit are, dar probabil folosește ceva old-school care nu se va potrivi neapărat tenului tău tânăr și uneori sensibil. Ceea ce vrem să evităm sunt tăieturile și iritațiile, pentru a nu provoca discuții ulterioare despre barbata, a nu scoate în evidență coșurile etc.

    Din acest motiv, fii deosebit de atent la aparatele de unică folosință. O mișcareai bruscă sau mai puțin precisă este suficientă pentru ca o tăietură să apară pe pielea ta delicată. Poți, desigur, să încerci să te bărbiereșți cu un aparat de bărbierit de unică folosință, care este cu siguranță cea mai ieftină alegere, dar avem și o altă recomandare bună pentru tine - aparatul de bărbierit OneBlade First Shave, cu care practic nu trebuie să-ți faci griji pentru nimic.

    Młody chłopak zaczynający swoją przygodę z goleniem testuje golenie maszynką na mokro i na sucho.

    Cum să te bărbierești pentru prima dată pentru a evita tăieturile și iritațiile

     

    Philips OneBlade First Shave este un dispozitiv revoluționar conceput pentru băieti că tine - tocmai își încep aventura de bărbierit. Datorită acestuia, îți poți îngriji prima ta barbă în siguranță și independent. Despre ce este vorba? Lama cu mișcare rapidă face 100 de tăieturi pe secundă, asigurând un bărbierit foarte rapid fără a fi nevoie să petreci prea mult timp în baie. Sistemul dublu de protecție, la rândul său, îți permite să te bărbieresti în siguranță în orice direcție - așa că nu este nevoie să aiprea multă experiență pentru a evita tăieturile și iritațiile în timpul bărbieritului .

    Utilizarea aparatului de bărbierit OneBlade First Shave pentru adolescenți este simplă și intuitivă. Selecția complicată a setărilor, a lungimii etc.? Uită de asta! Apasă butonul de pe mâner și începe pur și simplu primul tău bărbierit. Suficient!

    Bărbierit umed sau uscat, care este diferența și ce să alegi?

     

    Probabil că ai auzit deja despre două metode principale de bărbierit: umed și uscat, fiecare dintre ele având susținătorii săi, în plus, dacă adăugăm și problemele legate de pregătirea feței pentru bărbierit, așa-numitele înainte de bărbierit, poate fi amețitor. Când începi aventură de bărbierit, nu merită să îți complici viața și mai mult, mai ales având în vedere faptul că părul facial al adolescenților nu este de obicei foarte dur și problematic. Cu cât ne descurcăm mai ușor și mai repede cu el, cu atât mai bine pentru noi!

    Aici vine în ajutor OneBlade First Shave, cu lama anti-frecare, cu un strat suplimentare de microgranule din sticlă, care îi permite să alunece ușor pe piele, evitând tăieturile, iritațiile și ciupiturile. Chiar și fără spumă, cu care uneori nu știi ce să faci! - pe care să o alegi, cât de mult să foloseșți, etc. De ce? Știm, există multe întrebări despre cum te poți bărbieri în siguranță, dar nu-ți face griji cu privire la rezultate. Dacă preferi să te bărbieresti umed sau chiar să o faci în timp ce faci baie, OneBlade First Shave are un mâner impermeabil, astfel încât să îl poți lua cu ușurință la duș. În plus, bateria aparatului de bărbierit este de lungă durată - după încărcarea completă în 8 ore, dispozitivul funcționează până la 30 de minute, așa că OneBlade First Shave are tot ce ai nevoie.

    Vezi singur ce poate face aparatul de bărbierit OneBlade FirstShave de la Philips!

    Disponibil și la parteneri:

    Dodatkowe wymienne ostrza do maszynki OneBlade w niższej, promocyjnej cenie subskrypcji.

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.