0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Timp de citire: 5 Min

    Home ›› Epilarea definitivă acasă cu IPL

    Home ›› Epilarea definitivă acasă cu IPL

    Cum realizezi epilarea definitivă acasă, cu IPL

     

    Epilarea definitivă acasă este o modalitate simplă și rapidă de a scăpa de părul nedorit, în intimitatea locuinței tale. În continuare poți afla mai multe despre ce înseamnă epilarea definitivă cu IPL, ce avantaje are, de ce să alegi epilare definitivă acasă și multe alte informații utile.

    Ce este epilarea definitivă

     

    Despre epilare definitivă se vorbește mult, însă ce înseamnă exact? Epilarea definitivă este un termen general care nu înseamnă îndepărtarea permanentă a părului. Acest lucru este, momentan, imposibil. Termenul corect este de reducere pe termen lung a părului.

    În acest context, epilarea IPL reprezintă una dintre cele mai bune soluții pentru a te bucura de piele fără păr în mod semi-permanent. De exemplu, după un program de 12 tratamente cu Philips Lumea IPL te poți bucura de 12 luni de piele fină*, fără păr.

    Epilarea definitivă cu IPL (lumină intens pulsată)

     

    Epilarea definitivă cu IPL (lumină intens pulsată) funcționează asemănător cu epilarea cu laser de la salon. Diferența dintre cele două metode de epilare este tipul de lumină. Tehnologia IPL (lumină intens pulsată) implică o sursă de lumină pulsată în bandă largă, în timp ce laserul este o sursă de lumină coerentă, monocromatică. Ambele metode acționează asupra melaninei din foliculul pilos și au rezultate pe termen lung. Prin realizarea de tratamente repetate, rădăcina părului este distrusă și creșterea lui este întreruptă.

    Avantajele epilării definitive cu IPL acasă

     

    Dacă optezi pentru epilare definitivă cu un dispozitiv IPL acasă, te poți bucura de numeroase avantajee:
     

    • Ai intimitate – indiferent dacă trebuie să participi la o petrecere organizată spontan sau te pregătești pentru un city break, este posibil ca în anumite momente drumul la salonul de înfrumusețare să nu fie varianta ideală. Dacă optezi să realizezi epilarea definitivă acasă cu un IPL, nu va mai trebui să îți faci rezervare pentru a obține pielea fină. Acasă poți face o baie caldă cu spumă înainte de ședința de IPL, să îți pui albumul muzical preferat pe fundal. Avantajul major al folosirii unui dispozitiv de epilare definitivă acasă este că se adaptează la nevoile tale și îți oferă mai multă intimitate decât la salon;

    • Nu doare – folosirea aparatului de ras sau ceara ți se par dureroase? Te vei bucura să afli că epilarea definitivă IPL cauzează un disconfort minim. Zona tratată se poate înroși imediat după epilare și se simte ușor dureroasă la atingere, dar aceste aspecte sunt trecătoare. Prin comparație, metodele tradiționale precum ceara sau smulgerea firelor de păr cauzează durere și sensibilitate, cu precădere la subraț sau în zona inghinală. Dispozitivul de epilare definitivă IPL este mai ușor de tolerat. La folosirea sa, vei simți o ușoară căldură, mult mai ușor de acceptat decât durerea provocată de folosirea cerii;

    • Este sigur – epilarea definitivă IPL este sigură și eficientă pe termen lung, atât pentru părul de pe față, cât și pentru cel din alte zone ale corpului. Dispozitivul poate fi folosit în siguranță pentru picioare, brațe, abdomen, față, axile și linia bikinilor;

    • Este rapid și eficient – durata unei ședințe de epilare definitivă acasă depinde de zona pe care vrei să o acoperi. Tratarea picioarelor durează în medie 8.5 min, zona inghinală în medie 2 min, iar zona axilelor și față durează în medie 1.5 min. Fără programare și fără timp de așteptare.

    • Reduce creșterea părului – epilatorul IPL trimite impulsuri delicate către rădăcina părului, generând căldură și stimulând slăbirea foliculilor, care trec în faza de repaus. Ca urmare, părul cade în mod natural și tratamentele regulate îl împiedică să crească din nou. Chiar dacă vei observa câteva fire crescute, acestea vor avea un ritm de creștere încetinit, iar tu te vei putea bucura de piele fină și catifelată săptămâni la rând. Aceasta este una dintre cele mai folosite forme de reducere permanentă a părului, superioară cremelor epilatoare sau aparatelor de ras.

    • Previne firele de păr crescute sub piele – folosirea unui aparat de ras sau a cerii poate duce la apariția unor mici puncte negre sub piele. Firele de păr nu vor ieși până nu le distrugi rădăcina. Prin comparație, epilarea definitivă cu IPL nu cauzează fire de păr crescute sub piele;

    • Este eficient pentru aproape toate tipurile de piele – epilarea definitivă cu IPL are rezultate pentru toate tipurile de piele, cu excepția tonurilor închise. Este necesar să existe un contrast între melanina din piele și foliculii de păr. În cazul persoanelor cu pielea închisă la culoare există riscul ca lumina să fie absorbită de melanina din piele; 

    • Este rentabil – tratamentele la salon sunt scumpe, ai mai puțină intimitate și trebuie să găsești o fereastră liberă, o provocare dacă ai programul aglomerat. Astfel, vei vedea că este rentabil din punct de vedere al costurilor să te epilezi cu un dispozitiv IPL acasă.

    Secretele epilării definitive acasă vs. la salon

     

    Epilarea definitivă acasă față de la salon are un avantaj semnificativ, dispozitivele au mai puțină putere, deci sunt mai sigure și nu va mai trebui să îți faci griji că te arzi. La salon trebuie să faci programare și este necesar să blochezi o fereastră din timpul tău dacă vrei să epilezi o zonă mare precum picioarele.

    Un alt avantaj este că poți folosi dispozitivul IPL pentru epilarea cu precizie a liniei bikinilor, o zonă mai greu accesibilă aparatelor de la salon. Mai mult, probabil că îți dorești să te ocupi de această zonă în intimitatea casei.


    👉 Alege Philips Lumea IPL Seria 9900 BRI977/00 pentru o epilare ca la salon la tine acasă. Modelul include accesorii speciale pentru a urma curbele corpului și pentru zone greu accesibile. Indiferent dacă alegi epilare facială definitivă sau vrei să îți pregătești picioarele pentru plajă, Philips îți este alături.

    450 000 de impulsuri pentru utilizare indelungata

    Dispune de o lampă cu 450.000 impulsuri pentru până la 39 de ani utilizare;

    Utilizare cu si fara fir

    Utilizare cu și fără fir. În plus, nu ai nevoie de gel sau ochelari de protecție;

    Long term effect

    Te poți bucura de rezultate ca la salon și până la 12 luni de piele epilată;

    Hair reduction up to 92%

    După doar trei tratamente, reduce 92% din păr;

    SmartSkin Sensor

    Este eficient pe părul blond închis natural, șaten și brunet. Se pliază pe tonuri de piele de la foarte albă, la maro închis;

    4 accessories for depilation

    Dispune de patru accesorii special concepute pentru picioare, brațe, axile, față și linia bikinilor;
     

    Voted number 1 IPL brand

    Include tehnologia inteligentă SenseIQ – pentru o epilare personalizată, adaptată la pielea ta. Permite alegerea nivelului de intensitate potrivit pentru pielea ta. Senzorul inteligent SmartSkin detectează nuanța de piele și alege o setare de lumină confortabilă.

    Epilator IPL – Philips Lumea Seria 9900

    Noul Lumea cu tehnologie IPL


    Dezvoltat împreună cu oameni de știință și experți dermatologi, Philips Lumea aduce tehnologia inovatoare IPL, folosită cu succes în saloanele profesionale, chiar la tine acasă. Este comod, ușor de folosit și nedureros. Nu trebuie să folosești ochelari de protecție sau diverse geluri.

    Astfel, la achizița unui epilator IPL Philips Lumea Seria 9900, prețul per tratament complet (față, brațe, picioare, axile, linia bikinilor) calculat în baza consumului mediu per sesiune de epilare începe de la 121,99 lei** și te bucuri de::

     

    • Tehnologia profesională IPL din saloane 
    • Până la 39 de ani de utilizare*** 450.000 impulsuri 
    • Garanția banilor înapoi timp de 90 de zile 
    • +1 an Garanție extinsă la înregistrarea produsului

      6 rate fără dobândă1 cu:

    6 rate fara dobanda cu ing card avantaj
    promotie 130 de zile garantia banilor inapoi la philips lumea

    Încearcă Philips Lumea 90 de zile în confortul casei 

     

    Achiziționează orice model Philips Lumea participant la campanie, testează-l timp de 90 de zile și îți oferim garanția returnării banilor, dacă acesta nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. (Citește termenii și condițiile)

    epilator IPL Philips Lumea Accesoriu Corp

    Accesoriu pentru corp

    Dimensiune a ferestrei de 4,1 cm²

     Durată de tratament - 8,5 min.*

     
    Accesoriul pentru corp se curbează în interior pentru contact optim cu pielea, fiind eficient pentru tratarea unor zone mai mari, precum picioarele. Are o fereastră mare de tratament pentru tratare mai rapidă.

    Epilator IPL Philips Lumea Prestige

    Accesoriu pentru zona axilară

    Dimensiune a ferestrei de 3 cm²

    Durată de tratament - 1,5 min.*

     
    Accesoriul pentru epilare axile are un design curbat special conceput să urmeze contururile axilelor şi să trateze părul greu accesibil de la subraţ.

    IPL epilare faciala

    Accesoriu pentru faţă

    Dimensiune a ferestrei de 2 cm²

     Durată de tratament - 1,5 min.*

     
    Accesoriul pentru epilare facială este prevăzut cu un filtru integrat suplimentar special conceput şi o fereastră mică şi plată pentru utilizare delicată şi precisă pe faţă. Foloseşte-l deasupra buzei superioare, pe bărbie şi pe linia maxilarului.

    Philips iPL epilare inghinala

    Accesoriu pentru zona inghinală

    Dimensiune a ferestrei de 3 cm²

    Durată de tratament - 2 min.*

     
    Accesoriul pentru epilare în zona inghinală este prevăzut cu un filtru transparent suplimentar menit să trateze cu părul din această zonă, care este de obicei mai rezistent şi mai gros decât părul de pe picioare.

    Întrebări frecvente despre epilarea definitivă cu IPL

     

    Epilarea definitivă este tot mai populară, datorită ușurinței de folosire și a rezultatelor de durată. Iată câteva întrebări frecvente despre epilarea definitivă cu IPL.

    De ce să aleg epilarea cu dispozitivul IPL?


    Un plus pentru epilarea cu dispozitivul IPL este faptul că acționează asupra foliculilor de păr și previne creșterea unor noi fire. Deoarece nu toate firele de păr sunt active în timpul tratamentului, doar un procent vor fi afectate. Din acest motiv, este nevoie de mai multe tratamente, pentru un efect uniform.

    Cum dispozitivul laser acționează la nivelul foliculilor de păr, nu te vei mai confrunta cu urmele inestetice ale firelor de păr crescute sub piele. Firele de păr care mai apar sunt mai deschise la culoare și mai greu observabile.

    Cât costă epilarea definitivă la salon versus acasă?


    Există numeroase oferte epilare definitivă. Epilarea definitivă preț variază între 3.000 și 4.000 de lei pe ședință pentru întregul corp și este nevoie de șase-zece ședințe pentru rezultate de durată. Cât costa epilarea definitivă acasă? Prin comparație, epilare cu laser preț pentru un dispozitiv IPL Philips costă aproximativ 2.700-3.200 de lei.

    Voi simți durere în timpul tratamentului de epilare definitivă?


    În timpul ședinței de epilare definitivă IPL nu vei simți durere, ci un ușor disconfort asemănător cu momentul în care un elastic cauciucat îți atinge pielea.

    Câte sedințe de epilare definitivă sunt necesare?


    Apare întrebarea „Câte sedințe de epilare definitiva sunt necesare?”. Dacă folosești un dispozitiv Philips Lumea Seria 9000, după 12 tratamente vei observa o reducere a părului cu 77% pe picioare, 64% în zona inghinală și 64% în zonele axilare.

    Care este cea mai bună epilare definitivă?


    Cea mai bună epilare definitivă depinde de persoană. Există numeroase forme de tratament de la epilarea definitivă cu laser IPL, la electroliză sau creme cu prescripție medicală. Putem spune că cea mai bună metodă de epilare definitivă este cea care te ajută să scapi repede de păr, cu rezultate de durată și fără durere.

    Când cade părul după epilare laser sau cu IPL


    Poate că te întrebi când cade părul după epilare laser. Părul începe să cadă la 5-14 zile după epilare și poate continua câteva săptămâni. Frecarea pielii poate duce la eliminarea mai rapidă a părului, însă poate cauza iritații.

    De ce nu funcționează epilarea definitivă?


    Există mai multe posibile motive pentru lipsa rezultatelor. Vezi mai jos de ce nu funcționează epilarea definitivă:

    • Hormonii – dacă există anumite probleme hormonale, este posibil ca tratamentul să nu fie la fel de eficient; 
    • Te-ai epilat prea des sau prea rar – este esențial să razi zona  ca pregătire pentru IPL cu o zi înainte. La început poate fi necesar să te epilezi cu laserul IPL o dată pe săptămână timp de 3-12 săptămâni; 
    • Te-ai epilat cu ceară înainte de tratament – trebuie să elimini părul înainte de IPL, însă nu să folosești ceara. Pentru a funcționa, laserul trebuie să acționeze asupra foliculilor de păr. Ceara elimină atât părul, cât și foliculii de păr; 
    • Părul și/sau tonul pielii – este important să verifici dacă dispozitivul se potrivește tipului tău de piele și păr.

    Care sunt părerile despre epilarea definitivă?


    Părerile despre epilarea definitivă sunt destul de bune. Unele persoane spun că după doar trei ședințe la interval de două săptămâni au rezultate considerabile. În zonele în care părul nu a dispărut cu totul, este mai subțire sau crește mai greu. Prin comparație cu alte metode de epilare definitivă, apar mai puține iritații ale pielii.

    Epilat definitiv cu IPL vs creme epilare definitivă


    Epilat definitiv cu IPL este sigur, rapid, cu un risc redus de durere și efecte secundare. Creme epilare definitivă necesită prescripție medicală, iar aplicarea regulată este asociată unor efecte secundare nedorite. Produsele de acest fel conțin hidroxid de calciu sau hidroxid de potasiu care atacă firul de păr. Pot apărea pete pe piele și iritații. Dacă ai piele sensibilă, există riscul de cicatrizare a iritațiilor.

    În unele cazuri, cremele epilatoare declanșează reacții alergice. Dacă lași crema prea mult timp poate duce la arsuri de piele de gradul 2.

    Epilarea definitivă cu IPL este o opțiune modernă, sigură, rapidă și fără efecte secundare de a scăpa de părul nedorit. Philips Lumea IPL Seria 9000 include accesorii pentru personalizarea epilării, iar aplicația compatibilă te ajută să selectezi o intensitate a luminii potrivită pentru pielea ta. Alege epilarea definitivă IPL acasă pentru rezultate ca la salon și până la șase luni de piele epilată.

    Alege orice produs Philips Lumea și plătești în 6 rate, fără dobândă prin CreditCard ING, Card Avantaj, Raiffaisen

    Sfaturi generale pentru epilarea definitivă acasă

     

    Epilarea definitivă acasă poate avea rezultate spectaculoase, dacă ții cont de câteva recomandări:

    • Informează-te cu privire la dispozitivul tău IPL – citește manualul de utilizare pentru a-l folosi în siguranță. Dispozitivul IPL Philips Lumea vine cu mai multe accesorii, deci este important să știi cum să le folosești pe fiecare; 
    • Rezervă-ți timp pentru epilare – la început vei avea nevoie de puțin timp pentru a vedea cum funcționează dispozitivul IPL și cum să îl adaptezi la nevoile tale. Începe să te epilezi pe zonele mai mici, iar apoi treci la mâini sau picioare. Pentru a reduce timpul aferent epilării poți alege să tratezi zone diferite ale corpului în zile diferite;
    • Stabilește un plan de tratament – vei avea nevoie de mai multe sesiuni de tratament pentru eliminarea părului. Poți stabili o zi din săptămână pentru epilarea definitivă. Odată ce obții rezultatele dorite, poți reduce frecvența sesiunilor de epilare;
    • Nu folosi dispozitivul IPL pe zone cu tatuaje, alunițe sau probleme de piele – zonele pigmentate pot absorbi lumina produsă și există riscul de iritații;
    • Curăță dispozitivul IPL după fiecare utilizare – urmărește instrucțiunile de pe ambalaj pentru a curăța dispozitivul. După curățare, depozitează-l într-un loc răcoros și uscat. Evită să ții dispozitivul IPL în baie, deoarece poate veni în contact cu aburii.


    👉Philips Lumea Seria 9900 te poate ajuta să te bucuri de piele fină de până la șase luni. Folosește dispozitivul și vei avea piele ca la salon, indiferent dacă te epilezi pe mâini, picioare, față sau axilă.

    Cum să folosești Philips Lumea Seria 9900

     

    Iată cum să te epilezi cu epilatorul IPL Philips Lumea Seria 9900:
     

    • Folosește aparatul de ras / lama pentru a îndepărta părul de pe zona pe care dorești să o tratezi. Asigură-te că nu mai vezi fire de păr pe suprafața pielii, dar este important să nu smulgi rădăcinile acestuia;;
    • Spală zona și usucă pielea cu un prosop, fără a aplica ulterior alte creme sau geluri;
    • Alege accesoriul dorit în funcție de zona tratată și apoi conectează la priză dispozitivul Lumea;
    • Pentru a funcționa optim, asigură-te că dispozitivul ia contact direct cu pielea într-un unghi de 90 de grade. Dacă nu menții contactul cu pielea, este posibil să nu se declanșeze blițul;
    • Pentru mai multă eficiență și ghidare, folosește aplicația Lumea IPL;
    • Dacă dorești să tratezi o zonă mai mare mai rapid, ține apăsat butonul de declanșare și glisează ușor aparatul pe piele;
    • Odată ce ai terminat tratamentul, șterge de fiecare dată fereastra dispozitivului și accesoriul cu cârpa din pachet.


    Pentru rezultate de durata, epilatorul IPL trebuie folosit o dată la două săptămâni pentru primele 4-8 tratamente. Ulterior, il poți folosi pentru a menține rezultatele o dată la una-două luni, în funcție de nevoie.

    👉 Aplicația Philips Lumea IPL te ajută să ții pasul cu planul de tratament și îți oferă recomandări. Mai mult, include programe de tratament personalizate, programe care se adaptează la nevoile tale, precum și sfaturi pentru a obține ușor o piele catifelată de durată.

    Pregătire epilare definitivă/recomandări înainte și după epilare cu IPL


    Pentru rezultate de durată este recomandat să ai grijă de piele înainte și după tratament. Iată câteva sfaturi pentru pregătire epilare definitivă:

    • Evită bronzul artificial, spray-urile bronzante sau cremele autobronzante; 
    • Evită epilarea definitivă când ai răni deschise, cicatrici sau piele inflamată; 
    • Evită procedurile de microdermabraziune sau alte tratamente de exfoliere, deoarece cresc riscul de inflamație și efecte secundare după IPL; 
    • Epilează cu un aparat de ras zona vizată, cu o zi înainte de epilare definitivă acasă; Evită să fumezi cu minimum șase săptămâni înainte de IPL; 
    • Dacă te afli sub tratament cu antibiotice sau anticoagulante, discută înainte cu medicul tău;
    • Evită produsele de îngrjire pe bază de retinoizi; Bea apă înainte de tratament. 


    Pentru a-ți proteja pielea după epilarea definitivă și pentru a te bucura de rezultate cât mai mult timp:

    • Folosește o cremă hidratantă zilnic și o loțiune de protecție solară când ieși afară. Reaplică loțiunea o dată la două ore; 
    • Evită să porți haine strâmte după tratament, deoarece acestea pot irita pielea; 
    • Nu folosi parfum sau spumă de curățare timp de  48 de ore după tratament; 
    • Evită bronzul artificial timp de minimum 48 de ore după tratament.

    Contraindicații epilare definitivă


    Ca orice formă de tratament, și epilarea definitivă are o serie de contraindicații. Iată care sunt contraindicații epilare definitivă:

    • Nu folosi dispozitivele IPL dacă ai tipul de piele VI. Mai exact, dacă nu te arzi niciodată sau aproape niciodată la soare și ai tenul foarte închis. În caz contrar, există riscul de reacții cutanate, hiperpigmentare, înroșire puternică sau arsuri; 
    • Nu folosi epilarea definitivă cu IPL dacă ești însărcinată sau alăptezi; 
    • Nu folosi dispozitivul dacă ai un implant activ precum stimulator cardiac, pompă de insulină sau neurostimulator.

    Contraindicații post-tratament pentru epilare definitivă cu IPL


    Există câteva contraindicații post epilare laser. Iată care sunt cele mai importante dintre ele:

    • Evită dușurile fierbinți, sauna sau piscina 24 de ore după epilarea definitivă; 
    • Evită să exfoliezi pielea în primele șapte zile după epilarea definitivă; 
    • Nu scărpina zona epilată; 
    • Evită exercițiile fizice intense timp de 48 de ore după tratament; 
    • Nu expune pielea la soare fără cremă de protecție solară timp de minimum 30 de zile după tratament; 
    • Nu folosi substanțe chimice agresive precum acizii alfa-hidroxi, tretinoină, acid glicolic sau acid retinoic.

    Riscuri epilare definitivă inghinal


    Eliminarea părului poate implică o serie de riscuri pentru zona inghinală. Poți epila linia bikinilor fără probleme, însă zona inghinală poate fi mai sensibilă. Astfel, există riscul de iritații, infecții sau hiperpigmentare.

    Cum să îngrijești zona tratată după epilare definitivă cu IPL


    Pentru a evita iritațiile pielii, este indicat să folosești un săpun sau o soluție de curățare pentru piele sensibilă. Pe cât posibil, spală pielea cu apă rece sau călduță, timp de șapte-zece zile de la tratament. După epilare definitivă cu IPL pe față, evită machiajul timp de 12 ore. Evită și orice produs care poate irita pielea.

    * Conform studiu realizat de Philips, reducerea medie a părului după 12 tratamente: 86% pe picioare, 70% pe linia bikinilor, 67% pe axile.
    **Preț per sesiune de epilare pentru tot corpul (față, brațe, gambe, axile, linia bikinilor) ce consumă în medie 828 de impulsuri de lumină (pulsații), calculat în baza studiilor interne Philips, estimat pentru 28 de tratamente pe durata a 2 ani de utilizare (conform garanției produsului de 2 ani). Exemplul este valabil pentru achiziția Philips Lumea Seria 9900 cod BRI977/00 sau BRI976/00, la prețul recomandat de producător de 3.399,99 lei, care poate emite până la 450.000 de impulsuri de lumină (pulsații). Numărul de impulsuri de lumină (pulsații) utilizate poate varia de la o persoana la alta.
    ***Calculat pentru utilizarea pe gambe, în zona inghinală, în zona axilară şi pe faţă. Durata de viaţă a lămpii nu prelungeşte durata de 2 ani a garanţiei internaţionale Philips.
    1-Oferta de plată a cumpărăturilor în 6 rate fără dobândă pentru utilizatorii unuia dintre cardurile de credit ING, Card Avantaj sau Raiffeisen, la achiziționarea de Philips Lumea de pe philips.ro. Oferta se supune termenilor și condițiilor specifice băncii emitente a cardului utilizat.

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.