0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    O femeie se spala pe dinti folosing un dus bucal de la Philips

      Irigatorul bucal te poate ajuta să-ți completezi igiena orală. Iată de ce să ții cont când alegi un duș bucal + 3 recomandări de irigatoare orale

      Mai multe:

      Cum alegi cel mai bun duș bucal: tot ce trebuie să știi despre irigatoarele bucale


      Simpla periere a dinților nu este suficientă pentru a elimina bacteriile și placa dentară. Un irigator bucal te poate ajuta să-ți duci igiena orală la un nou nivel de curățenie și împrospătare. Înainte de a alege cel mai bun duș bucal, este indicat să ții cont de anumite aspecte. Descoperă, mai jos, ce rol are un irigator bucal, cum să alegi un irigator bucal, precum și un top 3 cu cele mai bune irigatoare bucale.

       

      Trăim în epoca tehnologiei inteligente și acest lucru ne marchează existenţa în cele mai mici amănunte. Gadgeturile care ne simplifică viaţa, de la telefoane mobile, la aspiratoare inteligente şi la asistenţi virtuali, sunt deja în casele noastre, nu doar în filmele futuriste. Aşa că nu este de mirare că evoluţia tehnologică s-a extins cu rapiditate şi în domeniul igienei dentare.

       

      Cea mai sigură metodă pentru păstrarea unui zâmbet plăcut şi natural este prevenirea apariţiei cariilor şi a altor afecţiuni. Periuţa de dinţi electrică, simplă sau sonică, cu timer, cu Bluetooth sau cu senzori Smart este una dintre soluţiile cele mai la îndemână, imediat după controalele regulate la medicul stomatolog.

      Ce rol are irigatorul bucal


      Medicii dentiști recomandă curățarea interdentară cel puțin o dată pe zi. Folosirea aței dentare poate fi dureroasă, mai ales dacă ai gingii sau dinți sensibili. În acest context intervine irigatorul bucal. Acesta completează excelent o igienă orală corectă.

      De ce să folosești un irigator bucal?

      Periuta de dinti Philips Sonicare impreuna cu un Dus bucal Philips sunt asezate pe marginea unei chiuvete

       

      Dușul bucal este recomandat în multe cazuri, inclusiv dacă ai aparat dentar, implanturi, gingivită, parodontită. Mai mult, folosirea unui irigator oral reprezintă una dintre cele mai bune metode de protecție împotriva retracției gingivale.

      Irigatorul bucal contribuie la eliminarea bacteriilor interdentare și masează ușor gingiile pentru a stimula circulația. De aceea, poate fi folosit în mod preventiv pentru a reduce riscul de apariție a problemelor dentare.

       

      👉 Te confrunți cu sensibilitate dentară? Atunci este posibil să suferi de retracție gingivală. Citește articolul Cum afli daca ai probleme cu retractia gingivala si cum le poti opri pentru a afla cum poți preveni retracția gingivală.

      Irigator oral (bucal) vs duș bucal

      Ce diferențe există între irigatorul bucal și dușul bucal? De fapt, acești termeni definesc același produs de îngrijire orală. Irigatorul bucal, sau dușul bucal, este un accesoriu pentru folosirea zilnică, însă nu înlocuiește spălarea pe dinți.

      Secretul dușului bucal este apa propulsată cu presiune asupra dinților și a spațiilor interdentare. De asemenea, spre deosebire de periuța de dinți, un irigator bucal are și avantajul că poate ajunge în zone greu accesibile din gură și astfel previne anumite probleme de sănătate orală (carii, acumularea de tartru etc.).

      👉 Cauți cel mai bun duș bucal? Gama PowerFlosser de la Philips este alături de tine în menținerea igienei orale. Îndepărtează 99,9% din placa bacteriană și curăță spațiile greu accesibile.


      Beneficii irigator dentar

      Dusul Bucal este umplut cu apa prin orificiul sau pentru a pute fi folosit


      Irigatorul dentar are numeroase beneficii. Iată care sunt câteva dintre ele:

      • Curăță dinții, spațiile interdentare și gingiile.
      • Curăță spațiile greu accesibile din jurul dinților.
      • Curăță spațiile din zona punților dentare.
      • Elimină necesitatea de a folosi ața dentară și este mai eficient decât aceasta.
      • Este sigur dacă ai implanturi dentare.
      • Este delicat cu gingiile și dinții sensibili.
      • Te ajută să ai gingii mai sănătoase.
      • Asigură igiena corectă și dacă porți aparat dentar.
      • Este ușor de folosit.
      • Dentistul va observa schimbarea sănătății gingivale și orale, în general - va exista mai puțină inflamație și sângerare în jurul dinților.

      Particularități duș bucal pentru copii

       

      Unii părinți aleg dușul bucal și pentru copii. Este important de știut că acesta ar trebui folosit după vârsta de 6 ani. Designul simplu și mânerul ergonomic contribuie la o folosire facilă a dispozitivului. Un irigator bucal pentru copii este indicat chiar dacă cel mic poartă aparat dentar. În plus, are o eficiență mai mare în a îndepărta placa bacteriană decât ața dentară așa cum arată studiile.

      Cum alegi cel mai bun duș bucal

      Cineva apuca irigatorul bucal pentru a-l folosi


      Ce înseamnă cel mai bun duș bucal? Este dificil de stabilit deoarece depinde foarte mult ce așteptări ai de la un irigator bucal. Unele persoane își doresc îndepărtarea plăcii bacteriene, în timp ce altele pun mai mult accent pe tehnologia folosită. Iată câteva criterii pentru a alege cel mai bun duș bucal.

      Criteriul 1: Tehnologia


      Ai la dispoziție două tipuri de irigatoare bucale care funcționează pe principii diferite:

      • Modelul standard - folosește un singur jet de apă pentru a curăța dinții.
      • Modelul combinat - combină mai multe jeturi de apă cu microbule de aer. Pune mai mult accent pe eliminarea bacteriilor anaerobe și masajul gingiilor. Face parte din categoria dușurilor bucale profesioniste.

      Criteriul 2: Pulsațiile


      Puterea irigatorului bucal variază în funcție de producător și de model. Unele dispozitive au o acțiune ușoară, în timp ce altele sunt mai puternice. În general, atunci când cauți cel mai bun duș bucal, vei dori un dispozitiv cu 1.000-1.500 de pulsații pe minut. Acesta va oferi rezultate de cea mai bună calitate.

      Criteriul 3: Presiunea


      În general, majoritatea irigatoarelor bucale au presiunea ajustabilă. Există un buton care, prin apăsare, crește presiunea de la 1 la x, unde 1 este cea mai mică presiune.

      Este important să adaptezi presiunea dușului bucal la nevoile tale. Scopul este să ai dinți curați în condiții de siguranță.

      Criteriul 4: Capacitatea rezervorului

      Descopera capacitatea rezervorului


      Capacitatea rezervorului irigatorului bucal este un alt aspect important când alegi un duș dentar. Dacă îți dorești un model pentru întreaga familie, poți alege un rezervor cu o capacitate de 450-1000 ml.

      Totuși, este important de știut că bacteriile se pot transmite de la o persoană la alta. În acest caz, poate fi indicat să cureți irigatorul bucal înainte de fiecare folosire și chiar să-i schimbi capul, dacă acest lucru este posibil. Pentru uz individual, poți folosi fără griji un duș bucal prevăzut cu un rezervor mai mic de 450 ml.

      Criteriul 5: Portabilitate (Duș bucal portabil)


      Sursa de energie este un alt factor important când alegi cel mai bun duș bucal. Iată care sunt principalele tipuri de irigator bucal, în funcție de portabilitate:

      • Duș bucal la priză;
      • Duș bucal cu baterii;
      • Duș bucal portabil reîncărcabil.


      În general, un irigator portabil îți oferă mai multă libertate de mișcare în igiena orală. Cu atât mai mult, dacă cea mai apropiată priză este la 3-5 metri distanță.
      .

      Criteriul 6: Prețul


      Atunci când alegi cel mai bun irigator bucal, ține cont și de preț. Un irigator bucal de calitate costă între 500 și 2.000 de lei. Înainte de a alege dușul bucal, poți vorbi cu medicul dentist pentru a vedea ce nevoi ar trebui să acopere un astfel de produs.

      Bineînțeles că alegerea dușului bucal depinde și de preferințele personale. Dacă suferi de anumite probleme orale, poți alege un irigator bucal general, prevăzut cu mai multe tehnologii, fără fir și cu un rezervor generos. Un irigator prevăzut cu mai multe trepte de presiune, plus opțiune pentru dinți sensibili, se poate adapta ușor nevoilor de igienă orală.

      Top 3 cele mai bune irigatoare bucale


      Utilitatea unui duș bucal depinde de caracteristicile sale și cum te ajută să ai o igienă orală corectă. Ți-am pregătit mai jos o listă a celor mai bune irigatoare bucale.

      Irigator bucal Philips Sonicare Power Flosser DiamondClean 9000 HX3866/43

      Irigator bucal Philips Sonicare Power Flosser DiamondClean 9000 HX3866/43


      Dușul bucal Philips Sonicare Power Flosser DiamondClean 9000 HX3866/43 beneficiază de curățare, are mai multe tehnologii și module de curățare a spațiilor interdentare. Iată principalele caracteristici:

      • Cap unic Quad Stream pentru curățare dentară eficientă - are 4 jeturi de apă și acoperă o suprafață mare a dinților, de-a lungul gingiilor.
      • Elimină 99,9% din placa dentară.
      • Funcția Clean - jet continuu pentru curățare eficientă în fiecare zi.
      • 3 niveluri de intensitate.
      • Curățare în zonele greu accesibile.
      • 14 zile de curățare după doar o încărcare.
      • Funcția White+ pentru îndepărtarea petelor.
      • Funcția Gum Health permite curățarea delicată a dinților și a gingiilor.


      👉 Pentru o curățare interdentară temeinică și fără efort, alege Philips Sonicare Cordless Power Flosser DiamondClean 9000 HX3866/43.

      Irigator bucal Philips Cordless Power Flosser DiamondClean 9000 HX3866/41

      Irigator bucal Philips Cordless Power Flosser DiamondClean 9000 HX3866/41


      Irigatorul Philips DiamondClean 9000 HX3866/41 poate fi aliatul tău pentru o igienă orală corectă. Iată principalele caracteristici:

      • Tehnologie Pulse Wave care ghidează curățarea de la un dinte la altul.
      • Funcția Deep Clean - curățare delicată de fiecare dată.
      • 2 moduri de curățare interdentară.
      • Cap de curățare care se rotește la 360 de grade și curăță și zonele greu accesibile.
      • Periere personalizată, adaptată nevoilor tale prin module de curățare zilnică, albire, sănătatea gingiilor și curățare profundă.
      • Curățare superioară și echivalentul periajului manual de o lună în doar 1-2 minute.


      👉 Vrei să-ți cureți dinții în mod eficient în doar 60 de secunde? Optează pentru irigatorul bucal Philips DiamondClean 9000 HX3866/41 pentru o curățare eficientă și delicată a dinților.

      Irigator bucal Philips Sonicare Power Flosser 3000

      Irigator bucal Philips Sonicare Power Flosser 3000


      Dușul bucal Philips Power Flosser 3000 HX3826/33 oferă o curățare eficientă a dinților. Iată principalele caracteristici:

      • Curățare interdentară ușoară și fără efort.
      • Capăt cu protecție de silicon - este potrivit și pentru copii.
      • Tehnologie Pulse Wave pentru ghidare de la un dinte la altul.
      • 2 capete de curățare - 1 capăt standard F1 și 1 capăt de curățare Quad Stream F3.
      • Capul Quad Stream are forma de X și eliberează 4 jeturi de apă pentru o curățare eficientă.
      • Modul Clean pentru curățare eficientă zilnic.
      • Modul Deep Clean pentru curățare în profunzime și adaptarea intensității în funcție de nevoi.
      • Rezervor de 250 ml pentru o curățare eficientă în doar 60 de secunde.


      👉 Philips Power Flosser 3000 HX3826/33 poate fi aliatul tău în igiena orală. Dacă alegi acest produs, te vei bucura de două funcții de curățare, modul Clean pentru curățare de zi cu zi și modul Deep Clean pentru curățare în profunzime.

      Sursă foto: Philips

      Citește în continuare

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.