1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  1. Înscrie-te la un abonament.
  2. Beneficiază de comoditatea abonamentului şi primeşte noi produse de reaprovizionare la adresa ta.
  3. Personalizează abonamentul în funcţie de nevoile tale.

  Philips Avent

  Niplette™

  SCF152/02
  Avent
  Avent

  Philips Avent Niplette™

  SCF152/02

  Economiseşte cumpărându-le împreună Cumpără mai multe produse şi primeşte 1 articol gratuit

  Pachet special cu produsele de care ai nevoie într-o singură achiziție

  Preţul setului

  Nu doresc pachetul special

  Alege unul dintre următoarele: Alege unul dintre următoarele produse:

  Adaugă în coș și accesoriile compatibile

  Niplette™

  Niplette™

  - {discount-value}

  Total:

  Soluţie simplă, eficientă pentru mameloanele ombilicate

  Rezultate dovedite clinic*

  • Soluţia nechirurgicală
  • Pentru mameloane plate sau ombilicate
  • 2 Niplette şi 2 tampoane pentru sâni
  Un dispozitiv pentru mameloanele plate sau ombilicate

  Un dispozitiv pentru mameloanele plate sau ombilicate

  Mameloanele ombilicate sau neprotractile afectează până la 10 % dintre femei, provocând suferinţă psihologică şi îngreunând alăptarea la sân pentru mamă şi bebeluş. Acţiunea de supt a bebeluşului ar trebui să tragă mamelonul afară. În caz contrar, Niplette™ este o soluţie simplă şi confortabilă care poate ajuta. Dispozitivul permite femeilor cu mameloane plate sau ombilicate să alăpteze la sân în mod confortabil, fără a necesita operaţii invazive*. Constă dintr-un mulaj mamelonar transparent cu margine de etanşare, ataşat la o supapă şi un port pentru seringă.

  O procedură simplă

  O procedură simplă

  Cupa se ţine peste areola mamelonului cu o mână şi aerul este extras cu ajutorul unei seringi de 5 ml, astfel încât mamelonul să poată fi aspirat în ea. Puterea de sucţiune poate fi controlată de către persoana care îl foloseşte, în funcţie de starea de confort dorită. După ce mamelonul este tras în afară şi seringa este scoasă cu atenţie din supapă, poţi continua activitatea normală şi poţi purta discret Niplette în sutien. Utilizarea iniţială este încurajată cât mai mult posibil*.

  Utilizare ideală înainte sau în primele 6 luni de sarcină

  În mod ideal, Niplette ar trebui utilizat înainte de sarcină şi purtat pe perioade de 8 ore, ziua sau noaptea*. Dacă sânii nu sunt prea sensibili, se poate utiliza şi în primele şase luni de sarcină pentru a obţine o corecţie permanentă sau după naşterea copilului, timp de câteva minute înainte de fiecare alăptare. Niplette va aspira mamelonul în afară, permiţând copilului să se ataşeze uşor la sân şi ajutând la stabilizarea alăptării în primele câteva zile. Corecţia cosmetică permanentă poate fi efectuată după terminarea alăptării. În acest caz, Niplette poată fi aplicat din nou din timp în timp.

  Rezultate dovedite clinic

  Testele clinice* efectuate pe Niplette au indicat succesul obţinerii unei corecţii permanente a mameloanelor aplatizate sau ombilicate, indiferent dacă starea a existat din pubertate sau a fost rezultatul unei intervenţii chirurgicale de micşorare a sânilor. Cu condiţia să nu fi suferit intervenţii chirurgicale la sân, femeile însărcinate preocupate de alăptare au reuşit să alăpteze la sân cu succes. În mod normal, o corecţie permanentă este obţinută după una până la trei luni de utilizare continuă.

  Informaţii suplimentare

  Niplette nu va funcţiona odată ce lactaţia se instalează complet. Totuşi, până atunci, bebeluşul se va fi obişnuit să se ataşeze cu succes la sân.

  Specificaţii tehnice

  • Uşor de curăţat

   Curăţă cu apă fierbinte şi săpun
   Da
  • Design

   Design discret
   Da
  • Material

   Tampoane pentru sâni
   Testat dermatologic
   Niplette
   Polipropilenă
  • Ce este inclus

   Tampon de unică folosinţă pentru sân
   2  buc.
   Niplette
   2  buc.
  • Uşor de utilizat

   Uşor de mascat sub haine
   Împinge seringa pentru a elibera aspirarea
  • Funcţii

   Soluţie pentru mameloanele aplatizate
   Utilizează aspirarea delicată
  • Etape de dezvoltare

   Fază
   • Înainte de sarcină
   • 0 - 6 luni
   • Faza de iniţiere a alăptării

  Produse recomandate

  Produse vizualizate recent

  Recenzii

  • McGeorge, Mr. D, FRCS (Plast), Niplette: instrument de corectare nechirurgicală a mameloanelor ombilicate, British Journal of Plastic Surgery (1994) vol. 47, paginile 46-49
  • Această secţiune conţine opinii ale consumatorilor cu privire la produs. Philips se disociază de conţinutul introdus de consumatori în această secţiune şi, în consecinţă, informaţiile tehnice şi/sau recomandările privind utilizarea produsului incluse în aceasta nu sunt destinate utilizării ca informaţii oficiale Philips.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.