0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  imparte grija - avent

  Noi credem că venirea pe lume a unui copil are puterea de a ne aduce împreună

     

  Credem că această călătorie pe care mamele o trăiesc adesea în singurătate, e menită să unească.
   
  Dar cum pot mamele să nu mai simtă că au cea mai grea meserie din lume și să se mai bucure de timp doar pentru ele? Este întrebarea la care răspunde documentarul "Ora lipsă", care spune poveștile a trei mame tinere și ale ajutoarelor acestora.
   

  DOCUMENTAR Ora lipsă. Cine are grijă de timpul mamelor?

   
   
  Te invităm să urmărești un documentar realizat cu ajutorul celor de la totuldespremame.ro care vorbește despre provocările zilnice ale mamelor, despre presiunea de a fi mama perfectă și vinovăția resimțită zi de zi, dar mai ales, despre cum pot mamele să nu mai simtă că au cea mai grea meserie din lume și să se bucure de mai mult timp doar pentru ele.

  Share the care

  Cel mai bine e când împarți grija

     

  Împreună, putem schimba o statistică tristă: 2 din 3 mame au mai puțin de o oră pe zi pentru ele. Portofoliul nostru de produse și soluții de încredere pentru îngrijirea bebelușilor permite tuturor îngrijitorilor să își asume responsabilități și să împartă îngrijirea bebelușului. Philips Avent, Împarte Grija.

  Gama Philips Avent este aici pentru a ajuta mama și bebelușul în primele 1000 de zile

  De la sarcină, la alăptare și diversificare, Philips Avent e aici pentru a ajuta părinții prin produse și soluții personalizate, cum ar fi aplicația Philips Pregnancy+, biberoane și tetine concepute pentru a proteja împotriva colicilor, monitoare pentru bebeluși, suzete și multe altele.

  Articole care te ajută să împarți grija

  Descoperă aplicația Sarcină+

  Ești pregătită să explorezi imagini interactive pentru fiecare săptămână a sarcinii tale? Alătură-te celor peste 50 de milioane de utilizatori și urmărește-ți progresul săptămânal.

  Descopera aplicatia Sarcina+

  Descoperă aplicația Sarcină+

  Ești pregătită să explorezi imagini interactive pentru fiecare săptămână a sarcinii tale? Alătură-te celor peste 50 de milioane de utilizatori și urmărește-ți progresul săptămânal.

  *Studiu internațional realizat de OnePoll în numele Philips în noiembrie 2023, cu  un total de 12.000 de mame respondente, cu copii cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani, în  următoarele țări: SUA, Franța, India, Indonezia, Polonia, Turcia, Brazilia, Germania. Studiul include de asemenea, intrebarile si raspunsurile a 2.000 de respondenti din populatia generala (reprezentati nationali pe baza de varsta/gen/regiune) in fiecare dintre tarile de mai sus (total de 16,000 respondenti). 

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.