0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    3 sfaturi pentru prima folosire a pompei de sân


    0-6 săptămâni

    Extragerea, 0-3 luni

     

    1.  Relaxează-te

    Nu o să negăm – prima dată când o să extragi laptele folosind o pompă de sân o să se simtă puţin neobişnuit. Nu te îngrijora, o să te obişnuieşti cu sentimentul destul de repede, dar pentru început încearcă să descoperi care este modalitatea de extragere a laptelui potrivită pentru tine.

    Dacă ai avut ocazia să testezi un asemenea accesoriu în maternitate, cu atât mai bine: cumpara o pompa de san performanta și pentru acasă, iar senzația experimentată nu va fi cu mult diferită.

     

    2.  Alege un loc confortabil

    Un loc în care te simți relaxată și nu esti întreruptă poate face diferența între o sesiune reuşită şi una eşuată de extragere. De fapt, un studiu a descoperit că mămicile care sunt relaxate și se simt confortabil extrag cantităţi mai mari de lapte, mai ușor. Să asculţi muzica preferată sau să îţi masezi sânii, sau pur și simplu să faci un duș cald înainte de a începe să extragi, te poate ajuta enorm.

     

    3.  Pozele cu bebeluşul pot ajuta

    Mamele care folosesc pompa de sân pot observa că în timpul extragerii, fluxul laptelui este mai scăzut decât în cazul alăptării la sân. Nu faci nimic greşit, e doar felul în care corpul uman funcţionează. Dacă nu este lângă tine, o poză cu bebeluşul sau un filmuleţ cu el pot ajuta la stimularea fluxului de lapte. Un mare avantaj este că mamele pot continua să stimuleze sânul prin pompare, chiar și cand stiu că bebelusul e satul, astfel crescând producția de lapte matern. Stimularea lactatiei este importantă mai ales în primele săptămâni post partum.

    Află cum sa pastrezi laptele matern, astfel încât bebelușul să beneficieze de calitățile lui.

    Citește în continuare

    Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

     

    Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

    Descarcă acum:

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.