0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Ghidul mamei ocupate pentru alegerea biberoanelor şi a tetinelor


  Biberoane şi tetine pentru bebeluşi

  Mamă, mamă, când devii părinte ai o mulţime de alegeri de făcut. Dacă plănuieşti să îţi hrăneşti bebeluşul cu biberonul, acest ghid te va ajuta să alegi mai uşor – de la cel mai bun biberon pentru bebeluşul tău, până la numărul de biberoane de care ai nevoie.

  Aspecte esenţiale

  Când vine vorba despre hrănirea cu biberonul, există anumite aspecte pe care le considerăm esenţiale. Toate biberoanele noastre au supapă anti-colici integrată în tetină pentru a reduce disconfortul stomacal. De asemenea, fiecare biberon este uşor de ţinut şi nu conţine BPA.

   

  Este alegerea ta

  Acestea sunt aşadar aspectele esenţiale. De aici poţi începe să restrângi opţiunile, analizând propriul stil de creştere şi îngrijire a copilului.

   

  Îl vrei hrăni exclusiv cu biberonul? Sau ţi-ai dori să combini alăptatul cu hrănirea cu biberonul Avent?

   

  Pentru a ne asigura că ai mereu un biberon care ajută la reducerea colicilor şi se potriveşte stilului tău de creştere şi îngrijire a copilului, am creat două tipuri de biberoane: Classic+ şi Natural. Descopera oferta de biberoane si tetine și alege ce se potrivește cel mai bine stilului tău.

   

  Cele două tipuri de biberoane

  Iată o scurtă prezentare a diferenţelor dintre cele două biberoane şi a opţiunii ideale pentru tine.

   

  Biberon Anti-colic

  Consideră acest biberon ca fiind excelent pentru utilizare intensă, pentru că ajută la combaterea colicilor. Este demonstrat clinic că reduce agitaţia şi plânsul şi dispune de o tetină flexibilă pentru prindere uşoară. Mulţumită supapei anti-colici integrate, este uşor de curăţat şi asamblat.

  +Ideal pentru:  bebeluşii hrăniţi cu biberon

   

  Biberon Natural

  Biberonul nostru Natural este pentru mamele care vor să facă o tranziţie uşoară de la alăptat la hrănirea cu biberonul. Concepută pentru a imita forma sânului, tetina este moale şi flexibilă, însă suficient de fermă încât să nu se aplatizeze.

  Ideal pentru: combinarea hrănirii la sân şi cu biberonul. Află cum se pastreaza laptele matern în mod corect.

  Dimensiunea potrivită

  După ce ai ales tipul de biberon dorit, acum poţi selecta o dimensiune.

   

  Pe măsură ce bebeluşul tău creşte, vei descoperi că poate bea mai mult la o singură hrănire. Este mai încrezător, iar stomacul său mic nu mai este chiar aşa de mic.

   

  Pentru a-ţi uşura sarcina, am etichetat pe vârste biberoanele.

   

  Iată un scurt rezumat:

  • 0 l

  • Nou-născut

  • 1 l+            

  • 6 l+

  2 oz/60 ml

  4 oz/125 ml

  9 oz/260 ml

  11 oz/330 ml 

  O tetină pe măsură

  Dacă dimensiunea sticlei determină cantitatea de lapte, tetina determină cât de repede curge laptele. Majoritatea sfaturilor despre hranirea cu biberonul pledează în favoarea unui flux mic sau mediu de lapte.

   

  Reţine că dacă foloseşti biberonul Natural, există o diferenţă şi în ceea ce priveşte forma tetinei. Este concepută astfel încât să dea senzaţia unui sân.

   

  Precum dimensiunea sticlei, debitul tetinei creşte odată cu vârsta bebeluşului. Am aplicat şi pe tetine etichete cu indicaţii referitoare la vârstă, însă nu uita că fiecare bebeluş se dezvoltă în propriul ritm. Debitele tetinei pot fi identificate prin numărul de la baza acesteia.

   

  Iată un scurt rezumat:

  • 0l

  • 0l+

  • 1 l+

  • 3 l+

  • 6 l+

  Primul debit (numărul 0)

  Debit pentru nou-născut (numărul 1)

  Debit lent (numărul 2)

  Debit mediu (numărul 3)

  Debit rapid (numărul 4)

  Când bebeluşul este gata să treacă la alte lichide decât laptele, poţi încerca şi aceste tetine:

  • Debit variabil

  • Hrană consistentă

  Ajustează debitul în funcţie de consistenţa hranei

  Debit mai rapid pentru hrană mai consistentă

  Câte biberoane şi tetine sunt îndeajuns?

  Câteodată poate părea că bebeluşul are mai multe echipamente decât tine! Deci, câte biberoane sunt de ajuns? Şi când sunt prea multe?

   

  Majoritatea mamelor consideră că 6 biberoane (3 mici şi 3 mari) sunt suficiente pentru a le ajunge în primele 6 luni. Dacă plănuieşti să-ţi laşi bebeluşul şi în grija altor persoane, este util să-ţi asiguri nişte rezerve, astfel încât să te ocupi doar tu de sterilizarea biberoanelor.

   

  De asemenea, recomandăm schimbarea tetinelor de pe biberon la fiecare 3 luni.

   

  Vrei să ştii mai multe despre biberoanele şi tetinele noastre? Fă clic aici pentru a consulta gama.

  Citește și alte articole

  Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

   

  Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

  Descarcă acum:

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.