1
Produse

Sigla Saeco

Espressoare Saeco

Espressoare super automate Saeco

 

Ceașcă după ceașcă, cu espressoarele super automate Saeco te bucuri de gustul authentic Italian al cafelei proaspăt macinate. De la espresso, la cappuccino sau latte, te bucuri de specialitățile preferate mulțumită sistemului de spumare a laptelui integrat.

 

Descoperă espressoarele noastre automate Saeco

Espressoare manuale Saeco

 

Folosind cafea macinată, umple filtrul și prepară un espresso ca și un barista adevărat! Iar dacă adori gustul de lapte, atunci folosind sistemul de spumare a laptelui Pannarello prepară cappuccino sau latte machiato.

 

Descoperă espressoare noastre manuale Saeco

Caracteristici Unice Saeco

primul sistem complet automat din lume

Inventatorul primului espressor automat din lume

 

Saeco a inventat primul espressor automat în anul 1985, oferindu-ţi şansa de a te bucura de cafeaua italiană autentică, la tine acasă. Aceasta a reprezentat prima dintre numeroase evoluţii tehnologice de la Saeco.

110 brevete

30 de ani de inovaţie şi 110 brevete înregistrate

 

Saeco a avut întotdeauna un angajament faţă de calitate şi eleganta proceselor şi tehnicilor utilizate de barmanii profesionişti. Datorită celor 30 de ani de inovaţie Saeco, ce culminează cu 110 brevete înregistrate, poţi prepara cafeaua perfectă - la tine acasă simplu şi fără efort.

Cafea inteligentă

Cafea inteligentă

 

O altă premieră mondială. Saeco inventează prima cafetieră conectată la consumator. Tu – şi oaspeţii tăi – puteţi crea acum şi prepara peste 18 băuturi diferite prin intermediul unei aplicaţii de pe tabletă sau de pe smartphone. Fiecare poate fi personalizată conform concentraţiei, lungimii, temperaturii şi gustului preferate. În plus, alertele te înştiinţează când trebuie efectuată întreţinerea, plus că în cadrul aplicaţiei poate fi găsită asistenţă video pas cu pas.

Istoria Saeco

Descoperă alte mărci ale noastre

Apasă pe siglele mărcilor de mai jos pentru a afla mai multe.

Descoperă restul gamei noastre de produse

Espressoare super-automate Philips

Cafetiere cu filtru Philips