1
Produse

Aparate de cafea Philips

Cafetiere cu filtru Philips

 

Prepară cafea la filtru în modul tradiţional, umplând filtrul de hârtie cu cafea măcinată şi preparând un vas plin de cafea aromată pentru a o împărţi cu prietenii sau cu familia – cu minim de bătăi de cap.

 

Descoperă cafetierele noastre Philips cu filtru

Espressoare super-automate Philips

 

Espressoarele noastre super - automate Philips prepară espresso sau cafea la filtru printr-o singură atingere grație sistemului de măcinare integrat. Iar mulțumită sistemului de spumare a laptelui integrat prepari cappuccino sau latte macchiato –zi sau noapte.

 

Descoperă espressoarele noastre Philips super-automate

Exclusiv Philips

Philips este marca de cafetiere nr. 1 din Europa de Vest

Marca de cafetiere nr. 1 din Europa de Vest

 

În anul 2015, Philips a fost numită marca de cafetiere nr. 1 din Europa de Vest de către Euromonitor International. Un început perfect pentru un an de cotitură, în care sărbătorim 50 de ani de tradiţie în domeniul cafelei.

 

Află mai multe

Controlul calităţii Philips

Calitate certificată

 

Philips efectuează mii de teste pe cafetierele sale în timpul dezvoltării dar şi în producţie. În jur de 30.000 de ceşti de cafea la filtru sunt testate în fiecare an pentru fiecare aparat pentru a garanta calitatea ridicată a cafetierelor noastre cu filtru şi pentru a asigura un gust bogat şi aromat în fiecare ceaşcă.

50 de ani de tradiţie Philips în domeniul cafelei

50 de ani de tradiţie în domeniul cafelei

 

Philips aduce cafeaua în casele oamenilor încă din anul 1965, inovând cu sisteme precum sistemul de fierbere şi preparare. Portofoliul nostru include acum o gamă completă de cafetiere susţinute de accesorii variate. Iar la împlinirea a 50 de ani de tradiţie în domeniul cafelei, lansăm prima cafetieră din lume care produce atât un espresso perfect, cât şi cafea la filtru.

 

Află mai multe

Cafea la filtru şi espresso Philips de la un singur aparat

Prepari cafea la filtru şi espresso cu un singur aparat

 

Philips este singura marcă din lume care face posibilă crearea de cafea la filtru şi espresso într-un singur aparat. Funcţia noastră inovatoare CoffeeSwitch îţi oferă tot ce e mai bun din ambele tipuri de cafea prin simpla rotire a unui mâner.

Varietatea Philips de băuturi pe bază de cafea

Câte ceva pentru fiecare

 

Indiferent că te bucuri de prepararea cafelei sau doar o bei, Philips are o aparatul potrivit pentru fiecare. Espressoare automate pentru un espresso, cappuccino, latte sau macchiato perfecte, la atingerea unui buton, dar si cafetiere pentru a împărtăsi gustul aromat al cafelei cu familia.

Călătoria Philips spre

ceașca de cafea perfectă

Descoperă alte mărci ale noastre

Apasă pe siglele mărcilor de mai jos pentru a afla mai multe.

Descoperă restul gamei noastre de produse

Espressoare super-automate Saeco

Espressoare manuale Saeco