Filtrul pentru „cremă” sub presiune al espressorului nostru garantează o extragere excelentă a cafelei măcinate şi o cremă care durează mult timp. Dispozitivul este încorporat în coşul filtrului, creând un efect asemănător unui jet, care amplifică producerea de cremă.
Adaugă stil bucătăriei tale prin alegerea unui espressor profesional, cu o carcasă elegantă din oțel inoxidabil.
Transformă laptele într-o spumă bogată în decurs de câteva secunde pentru un cappuccino sau un latte macchiato, cu ajutorul sistemului clasic de spumare a laptelui – care este denumit „pannarello” de către barista. Acesta asigură şi apă fierbinte pentru ceai.
Ciclul de pre-încălzire de pe espressorul manual asigură extragerea espresso la temperatura optimă de 90ºC. În timp ce încălzitorul de ceşti integrat îţi menţine cafeaua la temperatura ideală.
Inovaţia stă la baza fiecărui espressor Saeco. Beneficiind la maximum de tehnologie, espressoarele automate Saeco pot prepara espresso, cappuccino, latte macchiato perfecte şi multe altele, prin simpla atingere a unui buton. Totodată espressoarele manuale fac posibilă prepararea unui espresso italian autentic – cu o cremă delicioasă care durează mai mult timp – în modul tradiţional.
You are about to visit a Philips global content page
Continue