1
Accesorii şi piese pt aparate de cafea

Saeco

Saeco AquaClean

Filtru de calcar şi apă

  Saeco AquaClean

  Filtru de calcar şi apă

  Garantat nu necesită detartrare timp de până la 5000 de ceşti*

  Cu filtrul de apă brevetat AquaClean cu care este echipat Saeco nu trebuie să îndepărtezi calcarul de pe espressor decât abia după 5.000 de ceşti*. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Garantat nu necesită detartrare timp de până la 5000 de ceşti*

Cu filtrul de apă brevetat AquaClean cu care este echipat Saeco nu trebuie să îndepărtezi calcarul de pe espressor decât abia după 5.000 de ceşti*. Vezi toate beneficiile

Saeco AquaClean Filtru de calcar şi apă

Pentru espressoare, Fără detartrare până la 5000 de ceşti*, Îmbunătăţeşte gustul cafelei, 1 filtru AquaClean CA6903/00 Caută produse similare

Garantat nu necesită detartrare timp de până la 5000 de ceşti*

Cu fiecare filtru te poţi bucura de până la 625 de ceşti*!

 • Apă curată purificată perfect datorită fluxului de apă patentat

  Apă curată purificată perfect datorită fluxului de apă patentat

  Datorită fluxului de apă patentat, apa din interiorul filtrului de apă circulă pe o cale mai lungă înainte de a intra în cafetiera super automată. Acest lucru asigură o purificare mai profundă pentru apă curată şi cafea cu gust delicios.

 • Activează fără efort filtrul cu sistemul Click&Go

  Activează fără efort filtrul cu sistemul Click&Go

  O astfel de funcţie de durată este foarte simplu de instalat. Doar fixează filtrul AquaClean în rezervorul de apă al espressorului super automat Saeco, activează-l prin intermediul interfeţei utilizatorului şi eşti gata să savurezi până la 5000 de ceşti de cafea pură fără detartrare*. Iar abia după 8 înlocuiri ale filtrului, aparatul va reactiva alarma pentru procesul de detartrare. Espressoarele dotate cu AquaClean vor avea o etichetă pe rezervorul de apă.

 • Activarea AquaClean dezactivează alarma de detartrare

  Activarea AquaClean dezactivează alarma de detartrare

  AquaClean garantează că în cafetiera complet automată intră numai apă pură şi filtrată, astfel că alarma de detartrare este dezactivată în mod automat. Poţi savura o cantitate mare de cafea fără complicaţii – şi abia după 8 înlocuiri ale filtrului aparatul va reactiva alarma pentru procesul de detartrare. Aparatele dotate cu AquaClean au o etichetă pe rezervorul de apă.

 • Elimină calciul în mod natural datorită tehnologiei cu schimb de ioni

  Elimină calciul în mod natural datorită tehnologiei cu schimb de ioni

  Tehnologia cu schimbi de ioni elimină calciul din apă, înainte ca acesta să intre în cafetieră, prevenind astfel formarea sa. Dacă filtrul este schimbat din timp la solicitarea aparatului, poţi să te bucuri de până la 625 de ceşti cu fiecare filtru*

 • Aparatul tău nu se va înfunda datorită filtrului microporos

  Aparatul tău nu se va înfunda datorită filtrului microporos

  Eliminarea oricăror particule mici din băutura ta face o diferenţă enormă pentru calitatea din ceaşcă. Filtrul microporos previne contaminarea apei cu impurităţi, astfel că fiecare ceaşcă pe care o prepari va fi proaspătă, curată şi delicioasă.

 • Filtrul microporos blochează orice impurităţi

  Filtrul microporos blochează orice impurităţi

  Eliminarea oricăror particule mici din băutura ta face o diferenţă enormă pentru calitatea din ceaşcă. Filtrul microporos previne contaminarea apei cu impurităţi, astfel că ai garanţia că fiecare ceaşcă pe care o prepari va fi proaspătă, curată şi delicioasă.

Vezi toate Specificaţile
 • Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de tendinţele de clătire şi curăţare.
 • Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de modelele de clătire şi de curăţare

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa