Apa conţine săruri de calciu şi de magneziu. Atunci când apa este încălzită în cafetieră, calciul şi magneziul se descompun şi se precipită, formând depuneri de calcar. Acesta afectează boilerele, pompele şi orice piese interioare care transportă apă. Calcarul se depune în zonele în care apa stă nemişcată un timp, precum boilerul. Calcarul acumulat în timp reduce fluxul de apă, capacitatea fierbătorului, creează probleme de încălzire şi în final provoacă blocaje. Pentru a evita toate acestea trebuie să detartrezi aparatul.
Dacă ai un espressor Saeco, foloseşte numai detartrantul Saeco CA6700. Nu utiliza niciodată agenţi de detartrare bazaţi pe acizi minerali precum acidul sulfuric, acidul clorhidric şi acidul sulfamic. Aceşti agenţi de detartrare pot deteriora sistemul de tuburi al aparatului tău de cafea.
CA6903/10
CA6702/10
CA6700/10
CA6707/10
CA6706/10
Espressoarele Saeco te anunţă atunci când trebuie detartrate. Frecvenţa detartrării depinde de numărul de cafele pe care le prepari şi de duritatea apei pe care o foloseşti. În medie, detartrarea trebuie efectuată o dată la trei luni. Dacă aparatul este utilizat intens, ar trebui detartrat mai des.
Pentru a găsi informaţii mai detaliate, introdu numele sau numărul de model al espressorului tău Philips
Am găsit {number} produse disponibile în afara ţării tale, prin urmare este posibil ca promoţiile locale să nu fie aplicabile.
Afişare produseProduse {number} găsite
Vă rugăm să selectați modelul pe baza ultimelor 2 cifre ale numărului de produs afișat cu albastru.
Found your model!
If this is the correct one, please select it below. Otherwise, search again.
You are about to visit a Philips global content page
Continue