1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Setările râşniţei

    Tehnologia Saeco Core cu râşniţe ceramice brevetate – prepararea optimă a fiecărei cafele

    Tehnologia Saeco Core cu râşniţe ceramice brevetate – prepararea optimă a fiecărei cafele

    Cum să reglezi setările râşniţei

     

    Poţi să reglezi setările râşniţei de la butonul de reglare a măcinării din interiorul recipientului pentru boabe. Poţi să alegi din 12 setări diferite de măcinare. Cu cât setarea de măcinare este mai mică, cu atât boabele de cafea sunt măcinate mai fin şi cu atât mai puternică este cafeaua.
     

    Aparatul a fost configurat pentru a obţine cel mai bun gust de la boabele de cafea. Prin urmare, te sfătuim să nu reglezi setările de măcinare decât după ce prepari 100-150 de ceşti (aprox. 1 lună de utilizare).

     

    Etape:

     

    1. Pune o ceaşcă sub gura de scurgere a cafelei.

    2. Deschide capacul recipientului pentru boabe de cafea.

    3. Atinge pictograma espresso şi apasă apoi butonul de pornire/oprire.

    4. Când râşniţa începe să macine, apasă butonul de reglare a măcinării şi roteşte-l spre stânga sau spre dreapta.

    5. Închide capacul recipientului pentru boabe de cafea.
    Setarea de măcinare
    Poţi să reglezi setările râşniţei de la butonul de reglare a măcinării din interiorul recipientului pentru boabe.
    • Trebuie să prepari 2-3 băuturi înainte de a putea evalua corect gustul.
    • Poţi să reglezi setările de măcinare numai în timp ce aparatul macină boabele de cafea.
    • Nu roti butonul de reglare a măcinării cu mai mult de o treaptă o dată, pentru a preveni deteriorarea râşniţei.

    De ce să reglezi setările râşniţei

     

    Nivelul 1 = setare de măcinare mai fină = gust mai puternic şi mai amar = extragere mai bună a cafelei = ideal pentru prăjire uşoară

     

    Nivelul 12 = setare de măcinare mai grosieră = gust mai slab şi mai acru = extragere mai slabă a cafelei = ideal pentru cafea prăjită mai mult
     

    Cu o cafea măcinată fin, prepari un espresso puternic, cu o cafea măcinată mai grosier, prepari o ceaşcă mai aromată de cafea.

    Râşniţele ceramice rezistente 100 %, de înaltă tehnologie, nu se vor supraîncălzi şi nu vor arde cafeaua, permiţându-ţi să savurezi gustul şi aroma autentice ale boabelor de cafea proaspăt măcinate!
     

    • Gust superior pentru 20.000 de ceşti de cafea şi măcinare la viteză ridicată
    • 12 setări posibile de reglare pentru aromă maximă
    • Personalizează gradul de măcinare pentru espresso intens sau cafele fine
    • Performanţă avansată şi eficientă cu extragerea perfectă a celei mai pure esenţe a cafelei
    • Dozare optimă datorită sistemului inteligent de adaptare Saeco