0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

      Sănătatea dentară și obiceiurile românilor din timpul pandemiei

       

      Dacă până la debutul pandemiei menținerea sănătății dentare însemna pentru mulți dintre noi spălatul zilnic pe dinți și vizita regulată la cabinetul unui dentist, teama de a ne infecta ne-a făcut să ajungem mai rar la control și să ne gândim mai degrabă la moduri de a ne îngriji dantura acasă. De la ață dentară până la periuța de dinți, ne-am adaptat ritualul de îngrijire, astfel încât să rămânem sănătoși și să ne putem păstra zâmbetul, chiar și în contextul dificil prin care am trecut. Descoperă în continuare cum au evoluat în timpul pandemiei obiceiurile românilor pe parte de sănătate dentară.

      De ce e îngrijirea dinților importantă pentru români 

       

      Conform unui studiu realizat de Philips Sonicare și Cult Market Research în februarie 2021, 96% dintre cei peste 800 de participanți consideră că îngrijirea dinților contribuie la obținerea unui aspect fizic plăcut, ceea ce are ca efect menținerea sau chiar creșterea respectului de sine. Un zâmbet sănătos este cea mai bună carte de vizită în orice situație, facilitând interacțiunea cu persoanele din jur. Alege capatul potrivit pentru periuta ta de dinti și îţi vei susţine zâmbetul sănătos și strălucitor.


      Deși pandemia a redus interacțiunile cu prietenii și colegii, iar mulți angajați au început să lucreze de acasă, românii nu au renunțat la rutina lor de îngrijire orală, ci din contră, au fost mai atenți și s-au asigurat că au la dispoziție accesoriile corespunzătoare. Un alt aspect remarcat în urma studiului este faptul că tinerii sunt cei mai mulțumiți de dantura lor și de obiceiurile de îngrijire dentară: nu doar că persoanele tinere se orientează mai des către tehnologiile inovatoare, dar acestea își doresc să aibă un aspect fizic care să le confere încredere în sine.

      Philips Sonicare

      Cum a influențat pandemia obiceiurile dentare ale românilor

       

      Conform studiului amintit mai sus, 6 din 10 participanți au un medic dentist pe care îl frecventează, însă în timpul pandemiei vizitele la stomatolog s-au rărit considerabil - 53% dintre respondenți nu au mai mers la medic în această perioadă. 


      Preocuparea pentru o dantura sanatoasa  a rămas constantă și chiar a crescut ușor: românii și-au dorit să își păstreze zâmbetul sănătos, iar din acest motiv au apelat la periuța de dinți, apa de gură, dușul bucal sau ața dentară. 57% dintre respondenți au declarat că s-au spălat pe dinți mai des și cu mai multă atenție, iar 42% au folosit produse pe care nu le mai utilizaseră până atunci. Frecvența periuței manuale a scăzut în favoarea celei electrice: 31% dintre participanți au trecut la periuța electrică.

      Cum te ajută periuța de dinți electrică Philips să îți menții zâmbetul sănătos 

       

      Să ai dinți sănătoși înseamnă să te simți bine în pielea ta și să poți vorbi și zâmbi cu încredere, fără a te teme de dantura inestetică sau de halena. De aceea, este important să-ți alegi cu grijă produsele destinate igienei dentare.


      Pentru a obține rapid rezultatele dorite - dinți fără tartru, gingii sănătoase și respirație proaspătă - poți apela cu încredere la o periuță de dinți electrică de calitate, precum cele din gama Philips Sonicare. Tehnologia sonică de care dispun periuțele Philips Sonicare îți curăță perfect dantura prin vibrații de înaltă frecvență și o gamă largă de mișcări ale periei, ce asigură accesul inclusiv în spațiile interdentare și de-a lungul liniei gingivale.


      În plus, o periuță electrică Philips precum DiamondClean îți oferă acces la aplicația integrată pentru prevenirea greșelilor frecvente din timpul spălării pe dinți și are 4 moduri de periere pentru o îngrijire orală ca la carte: 

       

      • Modul Clean, pentru curățarea zilnică a dinților
      • Modul Deep Clean, pentru o curățare profundă
      • Modul Gum Health, care pune accent pe sănătatea gingiilor
      • Modul White+, ce îți permit să îndepărtezi petele de pe suprafața dinților

      Produse recomandate

      Periuțele Philips Sonicare elimină de 10 ori mai multă placă bacteriană decât o fac periuțele obișnuite, te ajută să ai gingii de până la 7 ori mai sănătoase și îți aduc un zâmbet mai strălucitor în doar 3 zile, datorită îndepărtării eficiente a petelor.

      Un zâmbet frumos și sănătos te va ajuta să privești viața cu mai multă încredere, fie că ai un stil de viață activ sau petreci mult timp acasă - nu uita că și ședințele sau interviurile online necesită o imagine îngrijită. Apelează la produsele de igienă dentară potrivite și vei obține o dantură de invidiat, chiar la tine acasă. Evident, vizita anuală la dentist ar trebui să rămână parte din rutina ta, însă stomatologul se va bucura cu siguranță să vadă că ai gingii mai sănătoase, dinți mai albi și mult mai puțin tartru,  ca urmare a periajului corect al dintilor.

      Dacă și tu îți dorești să îți păstrezi sănătatea dinților și a gingiilor, începe printr-un periaj corect, realizat cu o periuță de dinți care are cu adevărat grijă de fiecare parte a gurii tale. Nu uita că este întotdeauna mai bine să previi decât să tratezi, iar periuțele electrice Philips Sonicare te vor scuti de tratamente costisitoare și dureroase, oferindu-ți un zâmbet de invidiat. 

      Citește în continuare

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.