0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    De ce poartă oamenii de succes aceleași haine zi de zi

     

    E un trend care, de ceva timp încoace, capătă tot mai multă amploare, în special în rândul oamenilor de succes, pionieri în domeniile în care activează. Pentru ei, timpul investit în luarea deciziilor este foarte important, motiv pentru care încearcă să optimizeze cât mai bine acest proces.

     

    Steve Jobs, Mark Zuckerberg și Barack Obama sunt doar câteva personalități pe care, de-a lungul timpului, le-am văzut purtând aceleași ținute. Bineînțeles, toți acești oameni de succes au avut și au la dispoziție nenumărate outfituri din care pot alege.

     

    Și-au dat seama însă că focusul lor este altul și că ar trebui să își dedice timpul în direcțiile de care sunt realmente interesați, în zonele în care chiar pot face diferența. Ca urmare, au învățat să facă alegeri vestimentare simple, rapide și eficiente. Cum? Detaliem în rândurile de mai jos.

    Oamenii de succes

    Stilul personal și alegerile inteligente

     

    Nu este vreun truc magic și nici vreun proces complicat la mijloc. Oamenii de succes au ajuns să poarte ținute care arată aproape la fel zi de zi tocmai pentru că și-au dat seama care sunt piesele care îi avantajează și au reușit să-și contureze stilul personal. Astfel, ei au o selecție restrânsă de haine, din care aleg de fiecare dată, fără să mai piardă timp prețios în fața dressingului, încercând să ia în calcul toate posibilitățile de outfituri, să probeze și să se decidă.

     

    De multe ori, aceștia achiziționează mai multe tricouri care au un model anume sau mai multe perechi de pantaloni și pantofi și jonglează între piesele disponibile. În felul acesta, promovează un mesaj foarte clar: mai mult decât ținuta în sine contează cum o porți, care este atitudinea pe care o transmiți, dar și care sunt ideile pe care le promovezi.

    Îngrijirea corectă a hainelor

     

    Toate aceste personaje care ne inspiră tocmai pentru că au curajul să procedeze altfel decât majoritatea țin cont și de un principiu foarte important: pentru a te bucura cât mai mult timp de ceea ce ai, este necesar să investești constant și să ai grijă de toate lucrurile pe care le deții.

     

    Regula se aplică, bineînțeles, și atunci când vine vorba de haine. Investește în piese din materiale de bună calitate și în îngrijirea corectă a lor, pentru că de asta depinde păstrarea acestora în stare impecabilă.

     

    Caută detergenții potriviți tipului de material care trebuie curățat, spală hainele la temperatura indicată pe etichetă și alege o stație de călcat care are inclusă tehnologia ActiveSense, cu ajutorul căreia poți călca orice tip de material, de la blugi la mătase, fără să fie nevoie să setezi temperatura și fără să ți se ardă hainele.

     

    Dacă vrei să stai fără griji la capitolul „călcatul hainelor“, stația PerfectCare Elite Plus este una dintre cele mai eficiente soluții de la Philips. Include un fier de călcat foarte ușor, care poate fi manevrat în cel mai simplu mod, și un sistem de abur automat inteligent, DynamiQ, care declanșează și oprește aburul automat în funcție de mișcările aparatului de călcat.

     

    În plus, stația de călcat PerfectCare Elite Plus poate fi utilizată pe suprafețele orizontale, dar dacă nu ai masă specială pentru această operațiune, îl poți folosi și pe verticală datorită jetului puternic de abur.

     

    Mai mult decât atât, PerfectCare Elite Plus dispune de tehnologia OptimalTEMP - garantat fără arsuri, așa că nu necesită setarea temperaturii. Poți călca orice tip de material, de la blugi la piese din mătase, fără să fie nevoie să sortezi hainele în prealabil.

    PerfectCare Elite Plus Staţie de călcat cu abur

    Confortul sporit

     

    Pe lângă investiția în piese de calitate și în îngrijirea lor atentă, trebuie să te asiguri că te simți confortabil în hainele pe care le porți. Oamenii cu viziune, cum sunt și cei despre care povesteam mai sus, trebuie să se simtă în largul lor, să elimine toate elementele care i-ar putea deranja sau perturba pentru a se concentra exclusiv pe treaba pe care o au de făcut.

     

    Faptul că poartă zilnic aceleași haine și că nu se complică deloc din punctul acesta de vedere îi ajută să ajungă la starea de confort dorită și să își seteze mai bine obiectivele și prioritățile. Cu siguranță știi și tu cât de plăcut este să ai o ținută confortabilă: e un sentiment de libertate, o energie care nu se compară cu nimic altceva. Și da, ar trebui să te bucuri mai des de treaba asta!

     

    Acestea fiind spuse, îți propunem un scurt exercițiu: alege să faci mai puține investiții vestimentare, dar mai bune din punct de vedere al calității. În plus, asigură-te că ai la dispoziție cea mai bună tehnologie pentru îngrijirea și menținerea în condiții excelente a hainelor tale!

     

    Sursa foto: Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.