0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Timp de citire: 5 Min

    Home ›› 4 trucuri pentru o întoarcere ușoară la muncă după vacanță

    Home ›› 4 trucuri pentru o întoarcere ușoară la muncă după vacanță

    4 trucuri pentru o întoarcere ușoară la muncă după vacanță

    În acest articol puteți afla mai multe despre

     

    4 trucuri pentru o întoarcere ușoară la muncă după vacanță:

     

    1.  Pregătește-te cu o zi înainte
    2.  Bucură-te de un somn odihnitor
    3.  Ai grijă de barba ta
    4.  Ia-o ușor și nu te grăbi să-ți reiei în forță taskurile
    5.  Planifică o activitate recreativă după muncă

     

    1. Pregătește-te cu o zi înainte

     

    Sunetul alarmei pe fundal, haine împrăștiate peste tot și o cafea pe fugă? Cu siguranță nu este cel mai plăcut sentiment cu care să-ți începi prima zi de muncă după o vacanță. Pentru un început fără griji, încearcă să te pregătești cu o seară înainte. Decide ce vei purta, netezește cutele rapid cu un aparat de călcat vertical precum Philips Steam & Go Plus și pregătește un mic dejun sănătos și plin de nutrienți, ca să ai mai mult timp dimineața pentru știri și rețelele sociale.

    2. Bucură-te de un somn odihnitor

     

    Trebuie să te trezești devreme? Pentru a te adapta la noul program de după vacanță, încearcă să faci ceva relaxant după-amiaza, cum ar fi să citești o carte sau să urmărești serialul preferat. Lasă dispozitivele mobile deoparte și asigură-te că nimic nu te va deranja. Simptome precum durerile de cap, ochii uscați sau oboseala pot fi un semn al calității scăzute a aerului. O soluție la îndemână ca să elimini cu ușurință alergenii, particulele de praf, microbii și sporii de mucegai este folosirea unui purificator de aer.

     

    3. Ai grijă de barba ta

     

    În prima zi după vacanță vei vrea să acorzi mai multă atenție modului în care arăți ca să fii cea mai bună versiune a ta, nu-i așa? Barba este unul dintre primele lucruri pe care o persoană le va remarca la tine. Așa că, ți-am pregătit un scurt ghid despre cum să ai grijă de barba ta acasă, cu un aparat de tuns multifunctional Philips

     

    Decide ce formă vrei să-i dai bărbii. Pentru un look perfect, vei începe din punctul cel mai de jos al perciunilor și vei merge în linie dreaptă până la punctul în care barba ta se îmbină cu mustața.


    Începe să tunzi. Acum, că te-ai hotărât asupra formei bărbii, este timpul să iei echipamentul și să începi să tunzi. Vrei să faci lucrurile mult mai ușor? Folosește un aparat de tuns barba Philips Beard trimmer 9000 Prestige. Acesta este dotat cu un laser, ceea ce face mult mai ușoară obținerea unei simetrii perfecte.


    Treci la linia gâtului. Înclină puțin capul pe spate și pune degetul chiar deasupra mărului lui Adam. Aici ar trebui să fie zona de unde începe barba. Nu îi da o formă rotundă; o curbă ușoară arată mai natural. Folosești un trimmer cu laser? Începe cu o jumătate a gâtului, apoi treci la cealaltă.

     

    4. Ia-o ușor și nu te grăbi să-ți reiei în forță taskurile 

     

    Momentul e aici: a venit timpul să mergi la birou. Deși e tentant să începi în forță ce ai de făcut, acordă-ți timp de acomodare. Poți începe astfel:

     

    Pregătește o listă cu ce trebuie finalizat. Ideal ar fi să ai o astfel de listă pregătită înainte de vacanță. Filtrează prioritățile și concentrează-te pe lucrurile cu adevărat urgente.

     ● Evită să setezi meeting-uri. Astăzi este despre socializat cu colegii și povestit aventurile din vacanță. Nu-ți fie teamă să delegi. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te simți presat. 

    Pleacă la timp de la birou. Deși ar putea fi tentant să citești toate e-mailurile și să încerci să te pui la curent cu tot ce s-a întâmplat în lipsa ta, nu o face! Setează o alarmă și spune-le colegilor că pleci la timp astăzi. Așa vei avea timp pentru tine!

    5. Planifică o activitate recreativă după muncă

     

    După muncă și răsplată! Planifică-ți activități pe care le îndrăgești, cum ar fi să gătești un fel de mâncare preferat, să vezi un film împreună cu cei dragi sau poate chiar să petreci o oră la sala de sport. Sau ai putea chiar să-ți planifici următoarea vacanță!

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.