Saeco

Philips Saeco Exprelia

Espressor super automat

  Philips Saeco Exprelia

  Espressor super automat

  Perfect, fierbinte, curat.

  Exprelia este pregătit întotdeauna să-ţi servească specialitatea de cafea preferată. Oricare este preferinţa ta, aceasta este preparată la o apăsare de buton, datorită interfeţei de selectare imediată a băuturii - şi este pregătită imediat datorită fierbătorului dublu al maşinii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saeco Exprelia Espressor super automat

Vas lapte şi sist. spumare lapte integ., Oţel inox, Râşniţă reglabilă în 5 trepte HD8854/09 Caută produse similare

Perfect, fierbinte, curat.

Aceasta este experienţa premium a laptelui

 • Cafea fără gust ars graţie râşniţelor 100% ceramice

  Cafea fără gust ars graţie râşniţelor 100% ceramice

  Acest espressor este echipat cu râşniţe de cafea 100% ceramice. Saeco utilizează râşniţe ceramice datorită măcinării consecvente, fără a supraîncălzi boabele de cafea, pentru un espresso impecabil. Ceramica asigură de asemenea performanţe de durată şi o funcţionare complet silenţioasă.

 • Experimentează bogăţia cafelei cu râşniţele noastre reglabile

  Experimentează bogăţia cafelei cu râşniţele noastre reglabile

  Diferite arome de cafea necesită diferite niveluri de granulaţie pentru a elibera întreaga aromă. Granulaţia de măcinare a acestui espressor poate fi reglată în 8 setări, de la cea mai fină măcinare, pentru un espresso concentrat, până la cea mai mare pentru o cafea mai slabă.

 • Salvează setările preferate pentru cafea

  Salvează setările preferate pentru cafea

  Vei obţine întotdeauna o ceaşcă perfectă de espresso preparat numai pentru tine, în conformitate cu preferinţele personale, datorită funcţiei noastre inovatoare de memorare pentru a regla lungimea, concentraţia şi temperatura cafelei. Bucură-te de o băutură excepţională cu cafea în ceaşca ta preferată, cu o simplă apăsare de buton.

 • Curăţare uşoară graţie grupului de preparare detaşabil

  Curăţare uşoară graţie grupului de preparare detaşabil

  Grupul de preparare, o invenţie Saeco, reprezintă partea centrală a espressorului nostru, care asigură automatizarea. În funcţie de model, grupul de preparare este uşor accesibil din faţă sau din lateral. Acesta poate fi îndepărtat fără efort pentru curăţarea uşoară prin clătirea sub robinet, asigurând igienă maximă.

 • Spumare igienică a laptelui graţie curăţării duble automate

  Spumare igienică a laptelui graţie curăţării duble automate

  Acest espressor Saeco este prevăzut cu o funcţie dublă de curăţare complet automată pentru carafa sa pentru lapte. Curăţarea dublă utilizează două cicluri de abur independente pentru a-ţi clăti rapid carafa pentru lapte după fiecare băutură cu cafea pe care o prepari, pentru o băutură proaspătă cu lapte de fiecare dată. Spumarea igienică a laptelui nu a fost niciodată la fel de uşoară.

 • Un aparat întotdeauna curat cu sistemul automat de curăţare şi detartrare

  Un aparat întotdeauna curat cu sistemul automat de curăţare şi detartrare

  Saeco a conceput acest espressor pentru a fi capabil să îşi cureţe automat circuitul de cafea cu apă la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Curăţarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Acesta nu numai că va afişa un mesaj atunci când detartrarea este necesară, dar procesul automat de detartrare îţi va porni aparatul şi îl va ghida cu ajutorul unor mesaje clare afişate pe ecran atunci când trebuie să intervii. Detartrarea nu a fost niciodată mai uşoară!

 • Specialităţi din lapte fără aşteptare, graţie unui dublu boiler

  Specialităţi din lapte fără aşteptare, graţie unui dublu boiler

  Cu 2 sisteme separate de încălzire pentru a furniza atât cafea optimă, cât şi temperaturi de spumare a laptelui, acest espressor Saeco complet automat garantează de fiecare dată performanţă profesională şi viteză. Poţi prepara cât de multe băuturi latte macchiato şi cappuccino doreşti, una după alta şi fiecare la fel de bună ca cea precedentă, fără aşteptare.

 • Spumă perfectă a laptelui graţie carafei pentru lapte integrate

  Spumă perfectă a laptelui graţie carafei pentru lapte integrate

  Bucură-te de specialităţi cu lapte cu carafa pentru lapte automată, cu auto-curăţare. Pur şi simplu toarnă lapte în carafă, conecteaz-o la aparat şi selectează-ţi băutura cu cafea preferată. Indiferent că este latte macchiato, cappuccino sau caffelatte, băutura ta va fi servită în câteva secunde. Carafa espressorului tău Saeco este prevăzută în mod convenabil cu auto-curăţare, ceea ce înseamnă că două cicluri automate de clătire cu abur îţi vor curăţa tuburile carafei după fiecare curăţare, pentru un gust proaspăt de lapte de fiecare dată.

 • Amplifică stratul de cremă şi structura cafelei

  Amplifică stratul de cremă şi structura cafelei

  Acest espressor Saeco este prevăzut cu sistemul nostru patentat de amplificare a stratului de cremă şi a structurii cafelei. Acest buton, amplasat convenabil pe gura de scurgere a aparatului, îţi permite să reglezi fin contra presiunea, schimbând stratul de cremă şi structura cafelei tale espresso. Încearcă-l şi află-ţi gustul preferat.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa