Espressor super automat

  Espressor super automat

  Atât de simplu, atât de delicios

  Espresorul premium cu o singură atingere de la Philips prepară de asemenea cappuccino delicios prin apăsarea unui buton: laptele este spumat şi adăugat la cafeaua dvs. automat. Iar designul suplu, din oţel inoxidabil, face aparatul să arate minunat din orice unghi.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Atât de simplu, atât de delicios

Apăsaţi o singură dată pentru a obţine un cappuccino sau macchiato perfect

 • Funcţie de preparare în avans pentru intensificarea aromei

  Funcţie de preparare în avans pentru intensificarea aromei

  Prepararea în avans asigură umezirea uniformă a cafelei măcinate înaintea procesului efectiv de preparare. Numai după aceea apa începe să curgă prin toată cafeaua măcinată, iar espressorul Gaggia poate extrage întreaga aromă pentru un espresso echilibrat şi gustos.

 • Apăsaţi o dată pentru un cappuccino sau latte macchiato delicios

  Noul espresor One-touch de la Philips vă oferă variante delicioase de espresso, precum cappuccino şi latte macchiato, prin simpla apăsare a unui buton. Boabele sunt proaspăt măcinate de fiecare dată de râşniţa de cafea automată. Apoi, laptele este spumat şi adăugat la cafea automat, aşa încât să nu mai fie necesar să mişcaţi vasul sub gura de ieşire a aburului. În plus, recipientul unic pentru lapte se fixează uşor pe maşină, se potriveşte perfect în frigider şi poate fi chiar curăţat în maşina de spălat vase. Printr-o simplă apăsare de buton vă bucuraţi acasă de varietăţile dvs. favorite de espresso în doar câteva momente.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa