0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă cheesecake cu ricotta şi lămâie

    Rețetă cheesecake cu ricotta şi lămâie

    Porţii 10, Durată de preparare: 20 m, Durată de gătire 25 min

    Ingrediente

    • 1 lămâie (organică)
    • 500 g ricotta
    • 150 g zahăr
    • 2 linguriţe esenţă de vanilie
    • 3 ouă
    • 3 linguri amidon de porumb

    Indicaţii

    • 1. Preîncălziţi aparatul Airfryer la 160°C.
    • 2. Radeţi coaja şi stoarceţi zeama de la o lămâie. Într-un bol, amestecaţi ricotta, zahărul, esenţa de vanilie, 1 lingură de zeamă de lămâie şi coaja de lămâie. Amestecaţi ingredientele până se combină bine şi obţineţi o consistenţă omogenă.
    • 3. Adăugaţi ouăle unul câte unul şi amestecaţi bine. Adăugaţi amidonul de porumb şi amestecaţi. Turnaţi compoziţia în vasul pentru cuptor.
    • 4. Aşezaţi vasul în coşul aparatului Airfryer şi introduceţi coşul în aparat. Setaţi cronometrul la 25 de minute. Cheesecake-ul este gata atunci când se declanşează semnalul sonor al cronometrului şi compoziţia s-a întărit la mijloc. Aşezaţi vasul pe un grătar şi lăsaţi să se răcească complet.
    • Poftă bună!
    Rețetă cheesecake cu ricotta şi lămâie | Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.