2. Radeţi coaja şi stoarceţi zeama de la o lămâie. Într-un bol, amestecaţi ricotta, zahărul, esenţa de vanilie, 1 lingură de zeamă de lămâie şi coaja de lămâie. Amestecaţi ingredientele până se combină bine şi obţineţi o consistenţă omogenă.
3. Adăugaţi ouăle unul câte unul şi amestecaţi bine. Adăugaţi amidonul de porumb şi amestecaţi. Turnaţi compoziţia în vasul pentru cuptor.
4. Aşezaţi vasul în coşul aparatului Airfryer şi introduceţi coşul în aparat. Setaţi cronometrul la 25 de minute. Cheesecake-ul este gata atunci când se declanşează semnalul sonor al cronometrului şi compoziţia s-a întărit la mijloc. Aşezaţi vasul pe un grătar şi lăsaţi să se răcească complet.